|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

04-09-2009, 19:44
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
de amíg az orkkal játszva feltornászod a katmorálodat, meg a többi fajjal is, addig a hullával nem, 75%os katmorállal akár több sereggel szembe is mennék veled, még akkor sem jönnél be és ha rossz a katmorálom, akkor úgy számolom ki, hogy hulljon a seregemből és még növeled is szinte ingyen a katmorálomat
amúgy meg mazo vagyok és 1100 heki alatt sosem ütök hullát csak felette ha találok és mikor megyek akkor építek kórházat, szeretem nézni, ahogy hullik a nép 
|

04-09-2009, 19:59
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
1. tudom hogy a csatában elhullókat kapja meg, de én a 2.-3. szintet írta, s ott egy vesztes csataban a védekezős seregekből nem 2db hullik el.
2. Igen most valóban, nehéz a hullának elérni a 100as kat morált, de a felvetett javaslatokkal már simán elérhető lenne.
3. Ti erre a morál dologra mentek rá, a 100as morál ad meg pontos és hiteles értéket, az az alap, illetve a maximum, láttám én már óriást gnómot orkot törpét 75-t ös katmorállal s láttam már hullát 100as katmorállal, szóval ezért írtam a max morált.
|
1. Jó. Jösz mészárolni, visszamegy 7 sereggel földre, és esélyed sincsen bármit is csinálni...Foglalt földből meg húzok kórházat, jópárat. Tehát Te "megtömöd" magad pénzzel mondjuk 500 katona árából (annál több nem esik még 2000 hekin sem), és meg viszek tőled 500 hektárt (ha már 2000 hekinél vagyunk)
Most aztán jól megmutattad 
(Beütni okosak nem fognak a betegség miatt, de ha be is ütnek, Nekem kedveznek, mert 500 hekit ugrani 1 kör alatt...nem túl egészséges ha ez a területed 25%-a)...
2. Azért én a simán szóval egy hangyányit nem értek egyet.
3. Nem. Pontos és hiteles értéket pontos és hiteles katmorál ad meg, nem egy légből kapott érték...Én meg láttam már nem is egy országot 0%-os katmorállal. Akkor most számoljunk azzal?? 
|

04-09-2009, 20:09
|
Member
|
|
|
|
OFF
A téma bekerült a megfontolás alatt álló javaslatokba. Atinak nagyon megtetszhetett valami
ON
|

04-09-2009, 20:42
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
OFF
A téma bekerült a megfontolás alatt álló javaslatokba. Atinak nagyon megtetszhetett valami
ON
|
még csak vagy 1 hete van ott, elég gyorsan eszméltél! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

04-09-2009, 20:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
még csak vagy 1 hete van ott, elég gyorsan eszméltél! 
|

Lehet... 
|

04-09-2009, 21:29
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Igaza van annak, aki azt állítja, hogy így egy-egy csatára hatalmas ütőerőt tud felsorakoztatni. Pont ez volt a célom, inkább a hadis irányba menjen, minthogy valamilyen fedezgetős fajjá változzon.
És azoknak is igazuk van akik azt állítják, hogy a gyújtással sakkban lehet tartani őket, ezért nem támogatom a gyújtás rezisztenciát, mert minden fajnak kell, hogy legyen gyengéje. Ami ebben az esetben nem is olyan kicsi. Hiszen a hullát, úgy lehet piszkálni, hogy nehéz kideríteni kiteszi azt.
Valószínűleg nem lesz képes arra, hogy mindig a legnagyobb sereggel támadjon, de vannak olyan helyzetek, amikor szüksége lehet egy ekkora ütőerőre. Az esélyt érdemes megadni.
Fölvetődött, hogy milyen sok pénzt lehet, majd vele keresni az elhulló egységek miatt, hát nem tudom, ebben nem nagyon hiszek. Ha sok a barakk, akkor nincs termelő egysége, ha van termelő épülete, akkor, pedig nincs olyan nagy ütő ereje. Ráadásul az alapkatona bevételekből kell megoldani mindent, úgymint építkezést, zsoldot, katonafejlesztést, épület fenntartást.
|
The Following User Says Thank You to BigPi2 For This Useful Post:
|
|

04-09-2009, 21:43
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi2
Igaza van annak, aki azt állítja, hogy így egy-egy csatára hatalmas ütőerőt tud felsorakoztatni. Pont ez volt a célom, inkább a hadis irányba menjen, minthogy valamilyen fedezgetős fajjá változzon.
És azoknak is igazuk van akik azt állítják, hogy a gyújtással sakkban lehet tartani őket, ezért nem támogatom a gyújtás rezisztenciát, mert minden fajnak kell, hogy legyen gyengéje. Ami ebben az esetben nem is olyan kicsi. Hiszen a hullát, úgy lehet piszkálni, hogy nehéz kideríteni kiteszi azt.
Valószínűleg nem lesz képes arra, hogy mindig a legnagyobb sereggel támadjon, de vannak olyan helyzetek, amikor szüksége lehet egy ekkora ütőerőre. Az esélyt érdemes megadni.
Fölvetődött, hogy milyen sok pénzt lehet, majd vele keresni az elhulló egységek miatt, hát nem tudom, ebben nem nagyon hiszek. Ha sok a barakk, akkor nincs termelő egysége, ha van termelő épülete, akkor, pedig nincs olyan nagy ütő ereje. Ráadásul az alapkatona bevételekből kell megoldani mindent, úgymint építkezést, zsoldot, katonafejlesztést, épület fenntartást.
|
És még ha van is termelő épülete, a rengeteg lopás után nem marad túl sok pénz... (az elmúlt 3 napban 125-ször loptak le úgy, hogy igazából semmi vagyonom nincsen itthon, és nem állok senkivel hadban -megszámoltam  )
Ezért kellene valami tolvaj azonosítás neki. Anonim módon lopnak csak ennyire.

04-10-2009, 01:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
de amíg az orkkal játszva feltornászod a katmorálodat, meg a többi fajjal is, addig a hullával nem, 75%os katmorállal akár több sereggel szembe is mennék veled, még akkor sem jönnél be és ha rossz a katmorálom, akkor úgy számolom ki, hogy hulljon a seregemből és még növeled is szinte ingyen a katmorálomat
amúgy meg mazo vagyok és 1100 heki alatt sosem ütök hullát csak felette ha találok és mikor megyek akkor építek kórházat, szeretem nézni, ahogy hullik a nép 
|
most így van... de ha mondjuk 3 sereg után 2*lassabban gyógyulnál, és emellé a hulla bever, mint a huzat akár 2 sereggel, mint 1 ork, akkor is ezt mondanád? a kérdés Dusnak és a többieknek is szól, akik nem értik, h Peti a változtatás utáni élőhalottról beszél, aminek csak a betegsége lett meg erősítve és a serege. se toli, se vari, se gyujtogatás védelme nem lett..

04-10-2009, 08:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
most így van... de ha mondjuk 3 sereg után 2*lassabban gyógyulnál, és emellé a hulla bever, mint a huzat akár 2 sereggel, mint 1 ork, akkor is ezt mondanád? a kérdés Dusnak és a többieknek is szól, akik nem értik, h Peti a változtatás utáni élőhalottról beszél, aminek csak a betegsége lett meg erősítve és a serege. se toli, se vari, se gyujtogatás védelme nem lett..
|
Igen, pontosan erre mondtam a gyújtást...
Szerintem legutóbb olyat írtam, hogyha mészárolni jön, akkor:
-Vagy nem megyek vissza rá, mert nem szeretnék beteg lenni, hanem simán felgyújtom, és tuti nincs annyi pénze, hogy folyamatosan fokozzon, mert rég nincs annyi háza már, hogy működjön minden barakk, azaz többet nem fog tudni ütni, szóval már lényegében nyertem is ellene...
-Vagy visszamegyek mondjuk orkként 7 sereggel és a területe 25%-át, azaz huszonöt százalékát viszem el, ami rengeteg hektár. Ebből csak fel tudok húzni pár kórházat, és mondjuk orkként kicsit könnyebben tartok bent tartalékot mint egy hulla (akit még 1 aranyért is lelopnak...)
Szerintem bőven jó ötlet, hogy adjunk Neki sok-sok ütőerőt, meg erősítsük a betegségét, de NE adjunk vari és toli ellen Neki semmit. Így még mindig letudja gyújtani és rengetni más is (najó, egy másik hulla, meg egy óriás nem)
|

04-10-2009, 09:09
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Igen, pontosan erre mondtam a gyújtást...
Szerintem legutóbb olyat írtam, hogyha mészárolni jön, akkor:
-Vagy nem megyek vissza rá, mert nem szeretnék beteg lenni, hanem simán felgyújtom, és tuti nincs annyi pénze, hogy folyamatosan fokozzon, mert rég nincs annyi háza már, hogy működjön minden barakk, azaz többet nem fog tudni ütni, szóval már lényegében nyertem is ellene...
-Vagy visszamegyek mondjuk orkként 7 sereggel és a területe 25%-át, azaz huszonöt százalékát viszem el, ami rengeteg hektár. Ebből csak fel tudok húzni pár kórházat, és mondjuk orkként kicsit könnyebben tartok bent tartalékot mint egy hulla (akit még 1 aranyért is lelopnak...)
Szerintem bőven jó ötlet, hogy adjunk Neki sok-sok ütőerőt, meg erősítsük a betegségét, de NE adjunk vari és toli ellen Neki semmit. Így még mindig letudja gyújtani és rengetni más is (najó, egy másik hulla, meg egy óriás nem)
|
Ha megerősíted a hullát, akkor nem csak támadója fog nőni, hanem a védője is ezzel együtt, akkor meg megnézem hogy hogy férsz be 7 sereggel hozzá, főleg ha kap még valami védő bónuszt is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|