|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

06-30-2007, 12:29
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Az tény angolban nálam 12kör az 3,7-es módositó már de majndem másfélszer akkora hekin vagyok. De nem is az a lényeg itt, azért egy jó hadis nem rohangál 15% kocsmákkal, míg egy jó feles 30% és felette. ennek igazán csak 5. szintre lenne értelme, 4-en meg felette ritka hogy 10kör beleférne a 10k pontba. ha meg mégis ott 1ütéssel kitudsz kerülni a hatóköréből így ott nagy hatása nem lenne.
|
Ha nem tud alkalmazkodni a helyzethez, akkor szerintem nem a játékot kell átírni.
Több lehetőség is van:
Tekercstelenítés, szabi, a mi tolink visszalopja, több kocsma (még a 15%-ot is elviselhetőnek tartom), és amit sokan elfelejtenek: DIPLOMÁCIA.
|

06-30-2007, 14:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
[quote=BigPi;106583]
Quote:
Originally Posted by -Ede-
nem vagyok benne biztos de mintha a vita nem a sikeresség csökkentéséről, hanem a nagy távolságnál való zsákmánycsökkenésről szólt
A készültség csökkentéséről szól. A 18 körre lévö tolvaj ne 25 ször gyújtson hanem kevesebbszer. A kérdésem még mindig az, hogy az új ötlet alapján a rendszer, csak a köröket venné figyelembe, vagy a helyezést is.
|
ja közelről nem is csinál semmit mert a hadik szét verik a varik szét szedik most már távolról se tudjon igaz?
Tanuljatok meg játszani nem a hódot kell át írni hogy a hadinak, varinak még több előnye legyen. Szeretem a tolikat még ha néha bosszantanak is. de nem akarom hogy nelegyen egy darabb se.
|

06-30-2007, 15:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ha nem tud alkalmazkodni a helyzethez, akkor szerintem nem a játékot kell átírni.
Több lehetőség is van:
Tekercstelenítés, szabi, a mi tolink visszalopja, több kocsma (még a 15%-ot is elviselhetőnek tartom), és amit sokan elfelejtenek: DIPLOMÁCIA.
|
Azt hogy nem bánt meglehet oldani az tény, nem feltétlen kell hozzá diplomácia se, de miért nem tud senki választ adni arra hogy miért jó ez így hogy irreális távolságokra lopkod? az nem zavar annyira ha 4-5-6körökről lopkodnak, igaz azzal se nagyon tudok már mit kezdeni, de ha nagyon akarom még ártani mi is tudunk neki. 6körröl már a tolis van elönyben, de nem olyan helyzetben még hogy 100%os biztonságban érezze magát. Mint fentebb is irtam én nem azt akarom hogy egy tolis csak 3körön belül tudjon hatásosan lopni... hanem azt hogy ne 13körröl szórakozzon...

06-30-2007, 16:56
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
A készültség csökkentéséről szól. A 18 körre lévö tolvaj ne 25 ször gyújtson hanem kevesebbszer. A kérdésem még mindig az, hogy az új ötlet alapján a rendszer, csak a köröket venné figyelembe, vagy a helyezést is.
|
a lényeg ugyan az volna, mind1 h 25* jön és 1-et gyújt mindig, vagy 5*jön és 5-5
másrészt én nem akarom h a hadisok és a varisok teljes biztonságban legyenek tolisok nélkül, de nekik mér lehet meg a teljes biztonság??
Last edited by -Ede-; 06-30-2007 at 17:02..
|

06-30-2007, 17:48
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Azt hogy nem bánt meglehet oldani az tény, nem feltétlen kell hozzá diplomácia se, de miért nem tud senki választ adni arra hogy miért jó ez így hogy irreális távolságokra lopkod?
|
Tönkretenné ez a módosítás mind az Arénát, mind a hv-t. Utóbbit ugyan nem játszom, de akkor se lenne jó. Előbbi pedig a hód legértelmesebb része, szerintem
Ha ennyi ára van, hogy a tolik kellemetlenséget tudnak okozni 200hektáron, akkor megéri.
Mikor regisztráltam gyorsba naponta vitték a tekit, 2-3ember legalább. Kiraktam a piacra, utána nem vitték, 1nap nyugalom volt, majd jöttek mások és ők vitték.
Persze katonák is mentek el.
Túl lehet élni, nem tart sokáig.
Ugyanakkor mint mondtam, ha nem érne 30pontot az üres föld, akkor semmi se változni, mégis le lehetne bontani a toli mellé.
|

06-30-2007, 19:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Azt hogy nem bánt meglehet oldani az tény, nem feltétlen kell hozzá diplomácia se, de miért nem tud senki választ adni arra hogy miért jó ez így hogy irreális távolságokra lopkod? az nem zavar annyira ha 4-5-6körökről lopkodnak, igaz azzal se nagyon tudok már mit kezdeni, de ha nagyon akarom még ártani mi is tudunk neki. 6körröl már a tolis van elönyben, de nem olyan helyzetben még hogy 100%os biztonságban érezze magát. Mint fentebb is irtam én nem azt akarom hogy egy tolis csak 3körön belül tudjon hatásosan lopni... hanem azt hogy ne 13körröl szórakozzon...
|
ebben sajnos igazad van de viszont hidd el hogy így is nehéz a tolinak mert akik meg ott vannak mellette azok őt csapkodják mert ha jó toli és védve van a vari ellen akkor a hadik gyalogolnak át rajta ha ha tart védelmet akkor a varik kapják szét simán ha mindenből kicsit akkor meg mindenki szétszedi. Nyilván egyszer te vagy közel hozzá egyszer te vagy messze de ha elveszik ez a lehetőség akkor senki nem fog tolit játszani így is miután így meg drágult a fedezés egyre kevesebb van. Tudom mit beszélek mert volt toli orim 2 is de soha többet sok munka sok keserűség mire eljutsz vele valahová pedig nem a kezdők táborát erősítem.
|

06-30-2007, 20:03
|
Member
|
|
|
|
[i][quote=Synkel;38759].
Na szóval, a javaslatom lényege az lenne, hogy a toliakciókat is osszuk fel infószerző és támadó akciókra, mint a varázslóknál van. És ha támadó akciókat hajt végre, akkor a körtávolság függvényében emelkedjen a készültségfogyása. [/I]
A topic teljesen másról mint amiről most vitatkoztok.
A következő akcíókra vonatkozna:
-Katonák meggyilkolása
-Varázslok megyilkolása
-Gyújtogatás
A kérdésem még mindig az, hogy az új ötlet alapján a rendszer, csak a köröket venné
figyelembe, vagy a helyezést is?
Synkel kérlek te válaszolj!
Last edited by BigPi; 06-30-2007 at 20:05..
|

06-30-2007, 20:17
|
Member
|
|
|
|
Egy kis személyes megjegyzést fűznék az eddig elhanzotakhoz.
A hodban én mindig félelffel játszom, de nem hiszem, hogy bármiféle hátrány érne ez miat.
Azokat a szöviket érinti legfeljebb hátrányosan akik az összes piszkos munkát a tolival végeztetik el, de őket meg nem sajnálom. 
|

06-30-2007, 23:02
|
Senior Member
|
|
|
|
[quote=BigPi;106616][i]
Quote:
Originally Posted by Synkel
.
Na szóval, a javaslatom lényege az lenne, hogy a toliakciókat is osszuk fel infószerző és támadó akciókra, mint a varázslóknál van. És ha támadó akciókat hajt végre, akkor a körtávolság függvényében emelkedjen a készültségfogyása. [/I]
A topic teljesen másról mint amiről most vitatkoztok.
A következő akcíókra vonatkozna:
-Katonák meggyilkolása
-Varázslok megyilkolása
-Gyújtogatás
A kérdésem még mindig az, hogy az új ötlet alapján a rendszer, csak a köröket venné
figyelembe, vagy a helyezést is?
Synkel kérlek te válaszolj!
|
Kezdésnek: a támadó akciókhoz sorold hozzá a pénz, tekercs, rúna és emberlopást is, lévén azok is támadók.
Másrészt én a köröket támogatom jobban, de ezen az oldalon nincs konkrét ötletem 
|

07-01-2007, 00:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
Egy kis személyes megjegyzést fűznék az eddig elhanzotakhoz.
A hodban én mindig félelffel játszom, de nem hiszem, hogy bármiféle hátrány érne ez miat.
Azokat a szöviket érinti legfeljebb hátrányosan akik az összes piszkos munkát a tolival végeztetik el, de őket meg nem sajnálom. 
|
Aha értem csak ép aki mf az le is húzhatja magát és nem értem ha te nem tudsz semmit lopni az miért nem érint hátrányosan??? nem csak hadi hanem a lopások is támadó és nem infó szerző tevékenység. Mert ha mesziről nem lopsz olyan sokat akkor miből is tudsz fedezni?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|