|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

11-03-2009, 02:17
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Fradi szurkolói megint meg csinálták...de erről ennyit is
Amúgy az angol példára meg annyit, hogy idén is rögtön megvolt már a balhé az első fordulókban pl a Millwall és az ősi riválisa meccsén. De nagy általánosságban ott már inkább meccs elött és után az utcán rendezik le a balhét, annyi hogy nem stadionokat vernek szét, hanem melette a várost, de ugyanúgy megvan a huliganizmus ott is. Lehet itt is ez lenne, ha végre focit lehetne látni a lelátóról, mert az lekötné a szurkolók figyelmét a meccs idejére
az elöző videók közé ez is beillik (sajnos  ), ha valaki strandlabdát adna nekem karácsonyra esetleg, ne lepödjön meg ha arcon csapás lesz a hála...
http://www.youtube.com/watch?v=vg9kybKbG1E
Last edited by Kutyuleee; 11-03-2009 at 02:26..
|

11-03-2009, 20:34
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Kézifoci:
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága felmentette Gunnar Prokopot, az osztrák Hypo NÖ volt trénerét a női klubok bizottságában betöltött elnöki pozíciójából.
A döntés egyelőre az EHF végleges fegyelmi tárgyalásáig marad érvényben.
Mint arról beszámoltunk, Prokop kirívó sportszerűtlenséget követett el a Metz elleni BL-mérkőzésen, majd bejelentette, hogy lemond, és pszichológushoz fordul.
inkább kösse fel magát
|

11-04-2009, 17:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Igen, elvileg a sportban a legsúlyosabb szabálysértés a sportszerűtlenség, azok közül is a szabályok tudatos kijátszása valami aljas húzással, külön büntetést érdemelne. Egy sportszervezet (jelen esetben az EHF) nem engedheti meg, hogy ilyen aljas húzásokra bátorítson akárkit is azzal, hogy nem statuál példát. De szerintem nem is fogja az említett, amúgy is hírhedt "úriember" egy sima pirossal megúszni 
|
Az említett "úriembert" 3 évre eltiltották, 75 ezer eurós pénzbüntetést kapott, és csapata elbukta az ezzel a szabálytalansággal szerzett pontot.
Szerintem jó döntés született, példát statuáltak, ahogy azt sejthető is volt.
A csapat bukta a pontját, a pénzbüntetés ilyenkor mindig jelképes, három év eltiltásért cserébe meg nem fordul meg ezután senkinek a fejében ilyen 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

11-04-2009, 19:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Az említett "úriembert" 3 évre eltiltották, 75 ezer eurós pénzbüntetést kapott, és csapata elbukta az ezzel a szabálytalansággal szerzett pontot.
Szerintem jó döntés született, példát statuáltak, ahogy azt sejthető is volt.
A csapat bukta a pontját, a pénzbüntetés ilyenkor mindig jelképes, három év eltiltásért cserébe meg nem fordul meg ezután senkinek a fejében ilyen 
|
Jelképes??? 75 ezer euro azért szerintem kicsit megborítja a családi kasszát. Ez nem a Forma 1. 
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

11-04-2009, 20:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Jelképes??? 75 ezer euro azért szerintem kicsit megborítja a családi kasszát. Ez nem a Forma 1. 
|
Hallgatlak... 
Hogy kellene nevezni szerinted egy euromilliomos klubtulajdonosra kiszabott 75 ezer eurós büntetést?
Amúgy nem tudom milyenek a bérek a Forma 1-ben, vagy történetesen a kézilabdában, de pl fociban egy jó játékos hetente ennél jóval többet keres. Egy akármilyen Nyugat-Európában magas szinten űzött népszerű sportban 75 ezer euró jelképes összegnek számít. Ha ezzel nem vagy tisztában, akkor nem biztos szemforgatva kellene belekötni ebbe...
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

11-04-2009, 20:43
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
......................
Last edited by Pool; 11-04-2009 at 21:38..
|

11-10-2009, 13:39
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|

11-10-2009, 20:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
A Bari magyar utánpótlás-válogatott futballistája, Koman Vladimir neve is szerepel aközött a negyven jelölt között, akik közül kiválasztják a 2009-es év legjobb 21 éven aluli futballistáját. A díjat az olasz Tuttosport szervezi.
http://www.tuttosport.com/sondaggi/c...OLDEN+BOY+2009
Szavazzatok!!!
Többször is lehet...
|
Koman a 3. helyen eddig, de nagyon elhúzott az első kettő... 
|

11-10-2009, 20:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Egyébként gondoltam arra, hogy rászánok néhány órát és beszavazgatom az első helyre a mi fiúnkat, de amikor megláttam hogy a szavazatok száma meghaladja a 140k-t, akkor hirtelen letettem a szándékomról... 
Viccen kívül megérdemelné Vladimir. Meggyőződésem, hogy ha bejutottunk volna a döntőbe ( amihez csak az első félidőt kellett volna komolyabban venni Ghána ellen ) akkor ő lett volna aki a torna legjobb játékosa címet is megkapja... De így Adiyah kapta ugye, ő viszont sehol sincs a szavazásban, ami azért árulkodó, bár kétség kívül ő is nagyszerű játékos és szép jövő állhat előtte.
|

11-10-2009, 21:10
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Karvaly
Egyébként gondoltam arra, hogy rászánok néhány órát és beszavazgatom az első helyre a mi fiúnkat, de amikor megláttam hogy a szavazatok száma meghaladja a 140k-t, akkor hirtelen letettem a szándékomról... 
Viccen kívül megérdemelné Vladimir. Meggyőződésem, hogy ha bejutottunk volna a döntőbe ( amihez csak az első félidőt kellett volna komolyabban venni Ghána ellen ) akkor ő lett volna aki a torna legjobb játékosa címet is megkapja... De így Adiyah kapta ugye, ő viszont sehol sincs a szavazásban, ami azért árulkodó, bár kétség kívül ő is nagyszerű játékos és szép jövő állhat előtte.
|
Próbáltam én is többször szavazni, de ellenőriztem a szavazatok számát és csak egyszer számolta hozzá 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|