|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

07-19-2008, 09:59
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
:d
Quote:
Originally Posted by Redback
ez azt jelenti, hogy néhány év múlva eb győztes lehet a csapatunk?
|
Vagy néhány hét múlva?!  
|

07-19-2008, 10:06
|
Senior Member
|
|
|
|
Németh Krisztián legfrissebb blogbejegyzésében természetesen minden az Európa-bajnokság körül forog. A Bulgária elleni győztes gól szerzőjét meglepte a spanyol játékosok bekapott gól utáni reakciója, legfőképpen az, hogy egyikük a meccs közben sírva fakadt. Némo a magyar táborról csak felsőfokon beszél, a csapattal együtt a szurkolók, meg persze a kapitány miatt is újabb győzelmekre készül, és nem bánná, ha a legutóbbi nem az utolsó 1-0-ás siker lenne.
|

07-19-2008, 10:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Jaj, és a legfontosabb hírek egyikét kihagytam... Ehh...
De pótolom!
Immáron hivatalossá vált, hogy csapatunk indul a Liga Kupa 2008/09-es idényében, miután a Ferencváros benyújtotta a nevezést a sorozatra.
A Liga Kupában az első meccset idén október 1-én játsszuk, míg az utolsót december 6-án. Hogy melyik körben kivel játszunk, az a jövő héten, 23-án dől el, hiszen akkor tartják meg a sorozat sorsolását, azt azonban már tudni lehet, kikkel szerepelünk egy csoportban.
Csoportellenfeleink a Honvéd, a Fehérvár, a REAC és a Kecskemét lesznek, az idei esztendőben pedig ezek lesznek a játéknapok:
1. forduló: 2008. október 1. (szerda)
2. forduló: 2008. október 15. (szerda)
3. forduló: 2008. október 29. (szerda)
4. forduló: 2008. november 5. (szerda)
5. forduló: 2008. november 12. (szerda)
6. forduló: 2008. november 22. (szombat)
7. forduló: 2008. november 29. (szombat)
8. forduló: 2008. december 6. (szombat)
|

07-20-2008, 00:01
|
Senior Member
|
|
|
|
Csapatunk harmadik edzőmeccsén 5-1-es győzelmet aratott a Pénzügyőr ellen. Góljainkat Szkukalek Pisanjuk, Abdi, Dragóner és Dramane szerezték. A zárt kapus találkozót 11 óra előtt kezdte meg együttesünk, a mérkőzés elején 1-1 is volt az állás, aztán kijött a két csapat közti tudáskülönbség.
1. harmad:
FTC: Pintér - Wolfe, Baranyai, Souare, Szkukalek - Szalai, Deme, Morrison, Downing - Lamine, Egejuru
Mi kezdtünk jobban és eredményesebben is: Szkukalek lövése után a labda ugyan megpattant egy védőn, de utat nyert a Pénzügyőr hálójába. Alacsonyabb osztályú ellenfelünk azonban nem esett össze a góltól, a Pénzügyőr egy ziccer után kiegyenlített, így 1-1-el zárult a játékrész. A nálunk támadóként pályára lépő Egejuru egyébként korábban Kaposváron játszott.
2. harmad:
FTC: Holczer - Fülöp, Dragóner, Csiszár, Nagy J. - Bartha, Lipcsei, Ashmore, Abdi - Pisanjuk, Diaz
Fordulás után sokáig nem változott az eredmény, főleg távoli lövésekkel veszélyeztettünk, Abdi és Ahsmore próbálkozásai után azonban nem született újabb gól. Jó húsz perc elteltével aztán kettő is: előbb Abdi beadását Pisanjuk lőtte a hálóba, majd előbbi ragasztott egy óriási gólt a kapuba, így 3-1-el ért véget a második harmad.
3. harmad:
FTC: Holczer - Fülöp, Csiszár, Dragóner, Nagy - Kiss K., Pölöskei, Bartholomew, Tóth B. - Nyilasi, Dramane
A folytatásban is mi uraltuk a mérkőzést, és ez újabb gólt eredményezett, miután Tóth beadását Dragóner fejelte védhetetlenül a hálóba. Az 5-1-es végeredményt Dramane állította be Fülöp beadása után. Ebben a játékrészben teszteltük a Szombathelyről érkező Pölöskei Pétert. A következő edzőmeccsünket a bolgár Levszki Szófia ellen játsszuk jövő pénteken.
|

07-20-2008, 00:02
|
Senior Member
|
|
|
|
A Ferencváros számos nyári szerzeményének egyike Rafe Wolfe. A jamaikai játékos korábban szerepelt hazája több korosztályos csapataiban is, és a karibi sziget legnépszerűbb, legnagyobb klubjában is, így elmondása szerint valami fogalma már van róla, milyen érzés lesz az Üllői úton futballozni.
|

07-20-2008, 00:03
|
Senior Member
|
|
|
|
Gera Zoltán remek teljesítménnyel bizonyította a Fulham vezetőinek és szurkolóinak, nagy értéke lehet a csapatnak a következő szezonban. A magyar válogatott kapitánya nagyszerűen játszott a jobb szélen csapata Celtic ellen 3-1-re megnyert edzőmeccsén, ráadásul az első találat előtt ő jegyezte a gólpasszt a skót bajnokcsapattal szemben.
|

07-20-2008, 00:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Egy nappal a Németország elleni harmadik csoportmérkőzés előtt sok a kérdőjel Sisa Tibor együttesében. Nem lehet tudni, hogy a sikerkapitány Luis Aragonés példáját követve szinte teljes csapatát lecseréli-e, esetleg bevált tizenegyében bízik. Egy biztos: az eltiltott Korcsmár helyett Lengyel Dániel bizonyíthat a védelem tengelyében.
|

07-20-2008, 20:28
|
Senior Member
|
|
|
|
Jelentősen megnövekedett az érdeklődés U19-es válogatottunk tagjai iránt és több játékosért is sorban állnak a kérők. Az egyik ilyen futballista a köztudatba csak nemrég berobbant Iszlai Bence, akinek remek teljesítménye úgy tűnik, a Haladás is felfigyelt és szerződtette a tehetséges középpályást.
|

07-20-2008, 20:29
|
Senior Member
|
|
|
|
Újabb parádés felkészülési mérkőzésen van túl a Tőzsér Dánielt és Tóth Balázst foglalkoztató KRC Genk együttese. A kék-fehérek ezúttal a harmadosztályú RFC de Liége csapatát fogadták és végül kiütéses, 10-3-as győzelmet arattak. A Genkben Tőzsér és Tóth is pályán volt.
|

07-21-2008, 11:54
|
Senior Member
|
|
|
|
Szkukalek Igort választották meg csapatunk legjobbjának a szurkolók a Sheffield United elleni találkozón.
A felvidéki szélső remek játéka mellett gólpasszt is adott az angol csapat ellen, nem meglepő, hogy nagy fölénnyel lett a mieink legjobbja, hiszen a drukkerek 74%-a szavazott rá. Szkukalek egyébként a hétvégi edzőmeccsen, a Pénzügyőr ellen a kapuba is betalált.
- Nagyon örülök a szavazás eredményének.
- Már a meccs után láttam, hogy nagy fölénnyel vezetek a szavazáson, nagy örömömre az állás az elmúlt napokban sem változott. Úgy érzem, valóban jól ment a játék, nagyon ki voltam már éhezve arra, hogy pályára léphessek a Fradiban.
A tavaszi szezont úgy edzettem végig, hogy csakis az járt a fejemben, ősszel már én is segíthetem majd a csapatot. A Sheffield elleni találkozóval egyébként elégedett vagyok, bár bevallom őszintén, tíz perc után elbizonytalanodtam, amikor 2-0-ra vezetett az ellenfél.
Nem tagadom, egy pillanatra átfutott az agyamban egy kellemetlen vereség lehetősége, de ezt a gondolatot nagyon gyorsan elhessegettem, inkább arra koncentráltam, hogy tudnám én a lehető legtöbbet a felzárkózáshoz. Szerencsére a csapat is sokat javult, a végére már egy egészen szoros, izgalmas meccset láthatott a közönség.
Lassan már eljön a frissítés ideje, hiszen kemény edzéseken vagyunk túl, ami a Sheffield elleni meccseken is benne volt még a lábakban.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|