|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-02-2007, 08:28
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
sziasztok lenne egy olyan kérdésem, ha pl valaki a topba van és természetesen 0 mindene akkor ha azt beütöm akkor megyek anarchba vagy akit beütöttem?
természetesen védelemet nemtudna venni a mostani piaci helyzetek miatt 
szóval ezt a beengedett ütéses dolog most nagyon zavar ilyenkor is megy az anarch ? ha nemis tudna ellene védekezni ?
|

02-02-2007, 08:32
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by demian
sziasztok lenne egy olyan kérdésem, ha pl valaki a topba van és természetesen 0 mindene akkor ha azt beütöm akkor megyek anarchba vagy akit beütöttem?
természetesen védelemet nemtudna venni a mostani piaci helyzetek miatt 
szóval ezt a beengedett ütéses dolog most nagyon zavar ilyenkor is megy az anarch ? ha nemis tudna ellene védekezni ?
|
ha bizonyithato, hogy megbeszelt utes volt, akkor aki beengedte az, ha az is bizonyithato, hogy aki bement, az kerte ezt, akkor mindketto, en ugy tudom.
de lehet tevedek....

02-02-2007, 08:39
|
Member
|
|
|
|
csak az a kérdés miből bízonyítják?
mert mivan ha kitámad az emberke észreveszem nincs pénze hogy védelemet vegyen, de a piacon van kati
vagy televan pénzzel csak épp nincs semmije és piacon sincs semmi amivel megvédhetné magát
|

02-02-2007, 08:40
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
mert mivan ha kitámad az emberke észreveszem nincs pénze hogy védelemet vegyen, de a piacon van kati
vagy televan pénzzel csak épp nincs semmije és piacon sincs semmi amivel megvédhetné magát
|
igy van, ez itt a nagy kerdes 

02-02-2007, 08:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Mi itt a kérdés? Ha kitámad, és nem hagy semmit otthon, akkor az ő baja ha beütik, miért lenne ez szabálytalan? 
|

02-02-2007, 08:46
|
Member
|
|
|
|
speciel ha azért támad ki hogy beüthessék ...
|

02-02-2007, 08:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
speciel ha azért támad ki hogy beüthessék ...
|
Hát szerintem ha nem veled vajazza le, te csak rajtakapod hogy töküres az országa, akkir simán ütheted.
|

02-02-2007, 08:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Hát szerintem ha nem veled vajazza le, te csak rajtakapod hogy töküres az országa, akkir simán ütheted.
|
és itt jön a kérdés 
honnan álapítja meg valaki hogy ezt megbeszéltük vagy sem, nemtudom hogy mit raktak bele a Hódítóba vagy manuálisan ellenőrik ezeket az eseteket, de most ilyen helyzetnél ki állapítja meg 100% osan hogy direkt beengedték vagy sem.
|

02-02-2007, 17:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
és itt jön a kérdés 
honnan álapítja meg valaki hogy ezt megbeszéltük vagy sem, nemtudom hogy mit raktak bele a Hódítóba vagy manuálisan ellenőrik ezeket az eseteket, de most ilyen helyzetnél ki állapítja meg 100% osan hogy direkt beengedték vagy sem.
|
A tapasztalt játékosok 90%a meg tudja álapítani, a rendszergazda + főleg. Hogy miért? Mert Ő is 1ike a tapasztalt játékosoknak + olyanokat is lát, amit más nem  Nem kell 100%ban megállapítani elégm, csak 90%ban 
|

02-02-2007, 19:26
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Nekem most az tűnt fel, hogy lassan mindenért jönnek a levelek, hogy így meg úgy meguntam a játékot, 2 készülivel kitekizek valakit, és már megunja a játékot, na azért nehogymár?
Az ilyenek ellen tegyünk már valamit hogy aki ezzel dobálózik az is kapjon figyelmeztetést vagy valami.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|