Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-01-2006, 08:13
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar View Post
Ez a rendszer így bukni fog mert a termelöket leverik ugye és akkor a hadiorik se fognak megélni, hanem nekik is neki kell állni termeli...
olyan egysíkú lesz ez hogy csak jaj. És akkor akik eddig az 1A mellett lobbiztak az ellenkezöt érik el.
Ennek egesz pontosan mi koze van a kek szamokhoz?
Old 12-01-2006, 08:17
Non Omnis Moriar Non Omnis Moriar is offline
Member

Longevity: 98%

Ha nem vagy képes elérni a fordulási feltélteleket, az kék szám téma. Ez összefügg az 1/A csopi játszhatatóságával... szerintem
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 08:18
Arrakis Arrakis is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Alba View Post

Arra az hogy öregurasan termelgessen mielott fellép?Ugye te se gondolod komolyan. Csak ugy viszonyitas képpen nekem 100 heki lenne olyan 5mrd. Hány évig termelgessek öregurasan???
Csak úgy halkan kérdem meg, abban a csopiban, amiben az elmúlt két hétben üsszefutottunk olyan éplistával mit csináltál?
Vagy mire kell pénz akkor?
Sztem már Te is léphetnél, s fedezhetnél a Gben, mégsem teszed, s egy sörben a mai talin, hogy az egyel feljebb levő csopiban hadis leszel, s nem kényszerűségből, hanem mert Te neked lesz arra igényed.
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 08:21
Alba Alba is offline
Member

Arra te is tudod hog nem igazan magamrol beszélek.Én termelek nem is mondom hogy nem.És elég extrem helyeken.DE ezzel nincs mindeki igy.Te is latod hogy kb az összes jatekos közül hany ember termelget. Szerintem nem sok.

Varjuk el mindekitol hogy évekig gyujtogessen es csak utana menjen fel az A ba?
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 08:23
Member

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Csak kérdezném, hogy szerintetek abból a kb 400k oriból hány aktív van? Ezekből az aktív orikból mennyi van a a normál és nem az anarchos játékban?
Nos ha ezekből levesszük még az általatok említett nem fanatikus csak játszani szerető és általatok loosernek tartott emberek, hányan fogtok az A-ban maradni?
Szerintem ha vki kényszerítve van vmire /elég fura szó egy helyen ahol a szórakozásról kéne beszélni/ amiben kudarcra van itélve, tipródik egy darabig aztán jobb esetbe vki megszánja és jut vmire vagy abbahagyja az egészet...

Így biztos marha sokan lesznek az A-ban és élvezetes lesz a "JÁTÉK"
Érdeklődésképpen, azt a részt olvastad, hogy próbáljanak meg küzdeni?
S nem a hamvába holt van íjam, s várom a támadóm játékra gondolok.
Még egy kérdés: a lentebbi csopik mitől jók?
Mert mindenki vállalkozik. Sztem. támadásra, lopásra, varizásra, bármire.
Az A mitől nem tetszik ezeknek az embereknek már?
Mert fogják, s fedeznek képzést tornyos orikkal.
Ebben a fórumban van valahol egy taktika rovat is. Abban miről kéne írnunk?
A fedezgetős "taktikát" leírja egy ember, a többi max ugyanazt tudja leírni.
Amíg meg sem próbálnak mást csinálni, addig nem is fognak annál jobb eredményt elérni, hogy fedeznek, aztán megvárják a támadójukat, s újra oda fedeznek. Mókuskerék harc. Eddig is az volt, s nem a változtatástól lett ilyen.
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 08:23
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:

Ez akkora sztereotipia.... nem is tudom ki talalta ki...
Old 12-01-2006, 08:28
Member

Quote:
Arra te is tudod hog nem igazan magamrol beszélek.Én termelek nem is mondom hogy nem.És elég extrem helyeken.DE ezzel nincs mindeki igy.Te is latod hogy kb az összes jatekos közül hany ember termelget. Szerintem nem sok.

Az nem csak a termelésről szól, oda mások hátán jut az ember.
s mint a példa mutatja nyugalom még ott sincs sosem, ami jó, kis stressz, kis izgalom, késztetés a körönkénti távolra.
Mondjuk más csopikról ezt nem állítanám, már a topjukról, de ezért megfogadtam, hogy mást azért sem fogok csinálni, fellépek, s ütök, hulljon a férgese, vagy hulljak én, ha könnyűnek bizonyulok.

Mikor Monro ezt írta nekem egyszer évekkel ezelőtt, hát finoman szólva is furán néztem rá, de be kell lássam, csak így lehet, mert a mindenki haver, mindenki ugyanazt a tamagocsi vmit csinálja, akkor sosem lesz játék.
És ez még csak nem is az Ara vonatkozott.
De ha már ott van a delikvens, akkor legalább ismerje fel, hogy ott más vezet a sikerhez, nem az, amit esetleg addig csinált.
S ha felismerte, szerencséje volt, törődött az orival, s ügyesen felment, akkor le tud fordulni, noproblem.
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 08:32
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
Érdeklődésképpen, azt a részt olvastad, hogy próbáljanak meg küzdeni?
S nem a hamvába holt van íjam, s várom a támadóm játékra gondolok.
Még egy kérdés: a lentebbi csopik mitől jók?
Mert mindenki vállalkozik. Sztem. támadásra, lopásra, varizásra, bármire.
Az A mitől nem tetszik ezeknek az embereknek már?
Mert fogják, s fedeznek képzést tornyos orikkal.
Ebben a fórumban van valahol egy taktika rovat is. Abban miről kéne írnunk?
A fedezgetős "taktikát" leírja egy ember, a többi max ugyanazt tudja leírni.
Amíg meg sem próbálnak mást csinálni, addig nem is fognak annál jobb eredményt elérni, hogy fedeznek, aztán megvárják a támadójukat, s újra oda fedeznek. Mókuskerék harc. Eddig is az volt, s nem a változtatástól lett ilyen.
Arra ha a top olyan marhára élvezetes játékot akart akkor vajon miért fedezgette fel magát a világűrbe?
Miért elfogadott séma az hogy fogja magát és ott gyökeret ver és nézegeti magát a best listában?
És miért zavarja az A-s játékot annyira kedvelőket ha vki fordulni szeret? Ennyire szúrja a szemed hogy vkinek 3-asa 6-osa van? LÁtszik hogy régóta játszik és aktív, az -ba nem fog neked a sok személyiségével bezavarni úgysem.
És ne mond már nekem hogy a topba olyan rohad egyszerű TISZTESSÉGESEN bejutni, ez alatt azt értem hogy akikkel lepaktálsz azok is azok mind, nincs balkézről jött pénz.
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 09:09
lacqa lacqa is offline
Member

Exclamation szavazzunk!

Quote:
Originally Posted by NorB View Post
Két felvetésem lenne.
1. Az A csoportra ne vonatkozzon a fellépés szigorítása, tehát bármely kék szám esetén top30%, mert ez a csoport teljesen más, mint a többi, a top1% pl. teljesíthetetlen ismerettség nélkül
2. Amennyiben egy ország nem óhajtja használni a személyiségeit, úgy a fellépési kritérium legyen a választott személyiségekkel arányos, de gyűljenek a kék számok, sokan ezért játszanak szerintem.
NorB mint témaindítót, kérlek hogy csinálj egy szavazást Lanka összefoglalója alapján, mert egy jó ideje már nem volt konstruktív javaslat a topicban.

http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=206

Aki nem érzi teljesnek az összefoglalót, azt pedig kérem hogy tegyen még - vagy szedjen elő - javaslatot!
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 09:12
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Nem értek azzal egyet, hogy a kék számok a személyiségről lemondás után is megmaradjanak, hiszen onnantól nem azt tükrözik, ami a valódi szerepük. Miért legyen valakinek egy (5)-ös jelzése, ha 1 személyiségű? És másnak, aki A top31%-áról folyamatosan zéróstartolni kényszerült, hogy újra alul legyen, annak miért nincs ilyenje?

Ez egy pozitív megkülönböztetés, ezt kapják szépen csak azok, akik megdolgoztak érte.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules