|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Túrák Túrázni voltál? Jó túra lesz, ahol mást is szívesen látnál? Itt a beszámoló helye! :) |
02-17-2009, 11:35
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Nah, vok, ugy nez ki most mar jo lesz a gépem (az a kerdes meddig)
Ati: addig még sok idő van, ha bejön a márciusi tura es el tudok menni akkor nekilátok
|
02-17-2009, 11:55
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Mackosajt
Ati: addig még sok idő van, ha bejön a márciusi tura es el tudok menni akkor nekilátok
|
Az Aranyszarvas? Azt meg kéne csinálni egyszer nekem is, mert eddig egyszer indultam rajta, de akkor kutyu lába miatt fel kellett adni, úgyhogy nem sikerült. Tavaly ütközött valamivel. Idén nem tudom még, hogy mi van arra a napra tervezve...
|
09-19-2009, 02:39
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Qqcs :-)
Kéktúrázni nem szokott senki?
Bár az nem ttúra,de azért jó móka
|
09-19-2009, 09:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Qqcs :-)
Kéktúrázni nem szokott senki?
Bár az nem ttúra,de azért jó móka
|
Dehogynem, csak lusta dög vagyok megcsinálni a honlapot róla a beszámolóknak és képeknek...
|
09-19-2009, 09:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Dehogynem, csak lusta dög vagyok megcsinálni a honlapot róla a beszámolóknak és képeknek...
|
Hát ne légy lusta :P
Írni én lusta vagyok,de ha vkit érdekelnének képek,itt nézegethet:
http://picasaweb.google.com/NeverFeri
|
The Following User Says Thank You to Never For This Useful Post:
|
|
09-19-2009, 09:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
No meglesem majd.
Mennyit szoktál rádobni a tényleges útra? Valahogy nekünk eg yolyan +50% mindig kijön a "nem túl messzi" látnivalók felkeresésével, ahol szemlátomást nem járt még előttünk ember.
|
09-19-2009, 11:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No meglesem majd.
Mennyit szoktál rádobni a tényleges útra? Valahogy nekünk eg yolyan +50% mindig kijön a "nem túl messzi" látnivalók felkeresésével, ahol szemlátomást nem járt még előttünk ember.
|
Én inkább eltévedni szeretek
Legutóbb annyira bambulva néztem a tájat,h nem vettem észre,h balra fordul a kék,és persze mentem tovább.
Meg térkép nélkül az igazi,egyedül,éjjel töksötétben
|
09-19-2009, 11:29
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Én inkább eltévedni szeretek
Legutóbb annyira bambulva néztem a tájat,h nem vettem észre,h balra fordul a kék,és persze mentem tovább.
Meg térkép nélkül az igazi,egyedül,éjjel töksötétben
|
Igazából vannak olyan jelzetlen kitérők, amiket érdemes megtenni, még ha +2-3km is. A Disznófő például huhh, nagyon szép, nekem nagyon tetszett.
|
09-19-2009, 11:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Igazából vannak olyan jelzetlen kitérők, amiket érdemes megtenni, még ha +2-3km is. A Disznófő például huhh, nagyon szép, nekem nagyon tetszett.
|
Ott még nem voltam
Eddig a legszebb túrám a legutolsó volt,Tapolcától Tördemicig.Távban kicsi volt nagyon,de nem volt olyan pontja a túrának,ahol ne lett volna szép kilátás.A szent-gyögy hegyi és a szigligeti várból való kilátás hihetetlen
Októberben tervezem társasággal a Hűvösvölgy-Visegrád szakaszt.Minél több képet nézegetek erről a szakaszról,annál jobban tecik
|
09-19-2009, 11:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ott még nem voltam
Eddig a legszebb túrám a legutolsó volt,Tapolcától Rödemicig.Távban kicsi volt nagyon,de nem volt olyan pontja a túrának,ahol ne lett volna szép kilátás.
Októberben tervezem társasággal a Hűvösvölgy-Visegrád szakaszt,Minél több képet nézegetek erről a szakaszról,annál jobban tecik
|
Ott rengeteg kitérő van. Olvass atlaszt is, és a geocaching.hu oldalon is nézz közbe. Ha nem is játszol, van egy csomó pontról leírás, fénykép, miegyéb. Mi ezek alapján szoktunk menni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|