|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
08-07-2006, 19:27
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Mi szerettük őket a szövimmel ... megenni
Mészár orrba szájba, kis puhítás, majd mind a négyen sereggel földre.
10-15 kör távokról meg már nem akartak rengetni.
Négy hadi az négy hadi
|
Meggyőztél. Kipróbálom
|
08-07-2006, 20:27
|
|
Member
|
|
|
|
Csoki, én is ezt szoktam volt csinálni, csak most az elején még MF voltam és poénból (beismerték mert megtaláltam őket hálég...) rengettek és mérgeztek...
Amúgy a te recepted a legfrankóbb ellenük, ezt meg kell hagyni
|
10-03-2006, 14:10
|
Junior Member
|
|
|
|
érdekesség
Már elég régóta játszom és mióta a játék szabályai engedik 4 orival teszem.
Természetesen összekapcsolva és mind vippelve ugy ahogy kell, 1 vip a főorira és 1 vip az alatta levőre igy mind a 4 orim vippes jó sok ideje.
Ma reggel viszont 2 országom is az anarba ébredt, nekem meg egy üzenet hogy: "Az áthelyezés oka, hogy a játék legelső szabályát nem tartottad be, és több országot irányítottál szabálytalanul."
nem értem és szeretném tudni hogy a vip rendszernek van e arhivációja mert gondolom abbol egyértelmüen bizonyítható hogy az országok üsszevoltak kapcsolva.
|
10-03-2006, 14:14
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by mártir
Már elég régóta játszom és mióta a játék szabályai engedik 4 orival teszem.
Természetesen összekapcsolva és mind vippelve ugy ahogy kell, 1 vip a főorira és 1 vip az alatta levőre igy mind a 4 orim vippes jó sok ideje.
Ma reggel viszont 2 országom is az anarba ébredt, nekem meg egy üzenet hogy: "Az áthelyezés oka, hogy a játék legelső szabályát nem tartottad be, és több országot irányítottál szabálytalanul."
nem értem és szeretném tudni hogy a vip rendszernek van e arhivációja mert gondolom abbol egyértelmüen bizonyítható hogy az országok üsszevoltak kapcsolva.
|
Ennek egész pontosan mi köze a jksz-hez?
|
10-03-2006, 14:22
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ennek egész pontosan mi köze a jksz-hez?
|
Hát lehet semmi, de hosszasan kerestem a külső forumon hova irhatnék de sajna nemtaláltam helyet sehol, ez esett a legközelebb az anarhoz )
bocsi mindenkitöl ha zavartam
|
10-03-2006, 14:29
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by mártir
Hát lehet semmi, de hosszasan kerestem a külső forumon hova irhatnék de sajna nemtaláltam helyet sehol, ez esett a legközelebb az anarhoz )
bocsi mindenkitöl ha zavartam
|
Tipp, hogy miért nem találtál: mert a fórumszabályokban le van írva, hogy a support cím a support@hodito.hu, és semmilyen oda tartozó kérdésnek nincs helye ezen a fórumon.
|
10-03-2006, 16:30
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tipp, hogy miért nem találtál: mert a fórumszabályokban le van írva, hogy a support cím a support@hodito.hu, és semmilyen oda tartozó kérdésnek nincs helye ezen a fórumon.
|
még kérünk ilyen tippeket
|
10-14-2006, 11:14
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Dühöngő fórum... dejó hogy ilyen is van, pont ez kell nekem most
Szerintetek az normális, hogy valaki felülről 4 kör távból folyamatosan küldje a pusztító és mészárló seregeket? Csak a morál miatt?
Hétfőn kezdtem a játékot, szal nem valami régi sérelem vagy ilyesmi okból van.
Az ki van zárva, hogy szövi bosszúállás, mivel csak egy MF-t loptam le (pár ember, ami tényleg nem volt veszteség az illetőnek.) és sikertelenül gömböztem 2 emberkét (és ara vigyáztam, hogy az is újonc legyen, én sem vok tele varikkal még). Emiatt kapok folyamatosan rengetést, tűzlabdát és pusztító seregeket?
Csak szeretném ha vki megnyugtatna, hogy vannak ilyen bosszúálló/gerinctelen emberkék, akik egy kezdő orit próbálnak eltörölni minden látható ok nélkül (nemfogsikerülninekik ) vagy ez JKSZ-szerűség...
*dühöng*
*lenyugszik*
Huh, köszönöm.
Jó ez a dühöngő.
|
10-14-2006, 11:18
|
Member
|
|
|
|
Sajnos van ilyen Építs elegendő védelmet, hogy bebukjon, vagy szabizz le néhány napra, és akkor lekopik...
|
10-14-2006, 11:32
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Köszi a választ, Laci!
Sajnos az még eltart egy darabig, míg elegendő védelmem lesz, hisz amíg egy adag katona kiképzése és átképzése befejeződik kapok 8-11 sereget :S
16 sereg/másfél nap egész jó arány, asszem erre büszke leszek
És ezután hogyan álljak talpra 64 alatti morállal (mindkettő). Építsek át minden nélkülözhetőt kocsmára?
Nevetséges, hogy felsőbb csoportokban top30%ban és top10ben könnyebb játszani, mint itt lent.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|