Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-12-2006, 13:20
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Mindazonáltal csúnyabogárnak igaza van. Kissé gusztustalan dolog ketten nyerni egy orival hv-t...
Mondd csak normálban is így csináljátok? Amikor nem érsz rá, ő nyomja helyetted?
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-12-2006, 15:36
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Mindazonáltal csúnyabogárnak igaza van. Kissé gusztustalan dolog ketten nyerni egy orival hv-t...
Mondd csak normálban is így csináljátok? Amikor nem érsz rá, ő nyomja helyetted?
Úgyan én már megszoktam hiszen volt nagy szájkarate hétvégiben már emiatt Mert Atii ezek szerint ő Numer@ 5 sereggel beütötte Harcosok oriját mily érdekes és persze Harcosok full sereggel kitámadt Boszira de esélye nem volt beütni és Atiii full üres oriba ütött be De nem lényeg
Reply With Quote
Old 12-12-2006, 17:08
lll
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Úgyan én már megszoktam hiszen volt nagy szájkarate hétvégiben már emiatt Mert Atii ezek szerint ő Numer@ 5 sereggel beütötte Harcosok oriját mily érdekes és persze Harcosok full sereggel kitámadt Boszira de esélye nem volt beütni és Atiii full üres oriba ütött be De nem lényeg
jaja így volt
vagyis pontosabban aszem 3 sereggel ment rá, mert én 5 sereggel mert pont távba néztem és láttam, hogy jön Harcosok 1100 íjjával
aztán ugye nekem kisebb sereg volt mindegyik így pattantam...
nah itt ment fel egy picit a pumpa, hogy ha már észre veszem akkor nem tudtam szépen fogalmazva túl járni az eszükön
Reply With Quote
Old 12-12-2006, 17:35
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by lagen View Post
jaja így volt
vagyis pontosabban aszem 3 sereggel ment rá, mert én 5 sereggel mert pont távba néztem és láttam, hogy jön Harcosok 1100 íjjával
aztán ugye nekem kisebb sereg volt mindegyik így pattantam...
nah itt ment fel egy picit a pumpa, hogy ha már észre veszem akkor nem tudtam szépen fogalmazva túl járni az eszükön
Mondjuk szerintem aki már játszott hv-t tudja hogy az baromi nagy előny ha alapból 2 ember viszi az orit! De nem is ezzel van a probléma hanem azzal hogyha 2 orti visznek. Tdutommal az az anarchon kivül mindenhol multinak számít De hát Harcosok nem véletlenül van már anarchba (Bár egy másik baklövés miatt) És sztem Numer@ örülj hogy te nem kötöttél ott ki
Reply With Quote
Old 12-12-2006, 17:56
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Hacosok, milyen egysegeid voltak, elarulod?
el csak rossz volt eddig a gépem vasárnap óta

255ij(20torony)
195vari(2%teki)
30toli(2%teki)
286ló(19%teki)
104támadó
58védő
90sima kati

100%kat morál
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 12-12-2006, 17:57
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
PFFF....
Buter land (#331696) a Harcosoké? én úgy tudtam, hogy másé az az ország...
másé csak párbajozni én megyek vele
és az szabályos!!!!!
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 12-12-2006, 17:58
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

az igen, eleg nagy vedelmed volt
Reply With Quote
Old 12-12-2006, 17:58
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
bar szerintem Harcosok is jatszott a Buter Land nevu orival a hetvegi jatekban
ugyhogy grat Harcosok, ahhoz is
Azért ne állítsunk ilyen örültségeket
Jó vagyok meg minden hv-n is csak tudod ahoz túl sokat alszom+vana teso is aki gépnél ül állandóan
Reply With Quote
Old 12-12-2006, 17:59
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
nemár, hogy Harcosok nyerte Buterrel a hv-ket... én meg azt hittem, hogy Numer@ fejlődött ilyen jól.
Numer@ biztos sokat fejlödött
De Buter land a király

Last edited by Harcosok; 12-12-2006 at 18:03..
Reply With Quote
Old 12-12-2006, 18:07
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Mondjuk szerintem aki már játszott hv-t tudja hogy az baromi nagy előny ha alapból 2 ember viszi az orit! De nem is ezzel van a probléma hanem azzal hogyha 2 orti visznek. Tdutommal az az anarchon kivül mindenhol multinak számít De hát Harcosok nem véletlenül van már anarchba (Bár egy másik baklövés miatt) És sztem Numer@ örülj hogy te nem kötöttél ott ki
oda csak az megy aki megsért valami szabályt
És elolvastam nem1x a sugot nem 2x de nem látok semmi olyat,hogy nem támadhatok ki full sereggel
Az meg már csak elmélet amit mondtok
Ja és nem mindenhol számít annak: pl párbajban sem
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules