|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

12-12-2006, 13:20
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Mindazonáltal csúnyabogárnak igaza van. Kissé gusztustalan dolog ketten nyerni egy orival hv-t...
Mondd csak normálban is így csináljátok? Amikor nem érsz rá, ő nyomja helyetted?
|

12-12-2006, 15:36
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Mindazonáltal csúnyabogárnak igaza van. Kissé gusztustalan dolog ketten nyerni egy orival hv-t...
Mondd csak normálban is így csináljátok? Amikor nem érsz rá, ő nyomja helyetted?
|
Úgyan én már megszoktam  hiszen volt nagy szájkarate hétvégiben már emiatt  Mert Atii ezek szerint ő Numer@ 5 sereggel beütötte Harcosok oriját  mily érdekes és persze Harcosok full sereggel kitámadt Boszira de esélye nem volt beütni  és Atiii full üres oriba ütött be  De nem lényeg
|

12-12-2006, 17:08
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Úgyan én már megszoktam  hiszen volt nagy szájkarate hétvégiben már emiatt  Mert Atii ezek szerint ő Numer@ 5 sereggel beütötte Harcosok oriját  mily érdekes és persze Harcosok full sereggel kitámadt Boszira de esélye nem volt beütni  és Atiii full üres oriba ütött be  De nem lényeg
|
jaja így volt
vagyis pontosabban aszem 3 sereggel ment rá, mert én 5 sereggel mert pont távba néztem és láttam, hogy jön Harcosok 1100 íjjával 
aztán ugye nekem kisebb sereg volt mindegyik így pattantam...
nah itt ment fel egy picit a pumpa, hogy ha már észre veszem akkor nem tudtam szépen fogalmazva túl járni az eszükön 
|

12-12-2006, 17:35
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
jaja így volt
vagyis pontosabban aszem 3 sereggel ment rá, mert én 5 sereggel mert pont távba néztem és láttam, hogy jön Harcosok 1100 íjjával 
aztán ugye nekem kisebb sereg volt mindegyik így pattantam...
nah itt ment fel egy picit a pumpa, hogy ha már észre veszem akkor nem tudtam szépen fogalmazva túl járni az eszükön 
|
Mondjuk szerintem aki már játszott hv-t tudja hogy az baromi nagy előny ha alapból 2 ember viszi az orit! De nem is ezzel van a probléma hanem azzal hogyha 2 orti visznek. Tdutommal az az anarchon kivül mindenhol multinak számít  De hát Harcosok nem véletlenül van már anarchba  (Bár egy másik baklövés miatt) És sztem Numer@ örülj hogy te nem kötöttél ott ki 
|

12-12-2006, 17:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Hacosok, milyen egysegeid voltak, elarulod? 
|
el csak rossz volt eddig a gépem vasárnap óta
255ij  (20torony)
195vari(2%teki)
30toli(2%teki)
286ló(19%teki)
104támadó
58védő
90sima kati
100%kat morál
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-12-2006, 17:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
PFFF....
Buter land (#331696) a Harcosoké? én úgy tudtam, hogy másé az az ország...
|
másé csak párbajozni én megyek vele 
és az szabályos!!!!!
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-12-2006, 17:58
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
az igen, eleg nagy vedelmed volt 
|

12-12-2006, 17:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
bar szerintem Harcosok is jatszott a Buter Land nevu orival a hetvegi jatekban 
ugyhogy grat Harcosok, ahhoz is 
|
Azért ne állítsunk ilyen örültségeket 
Jó vagyok meg minden hv-n is csak tudod ahoz túl sokat alszom  +vana teso is aki gépnél ül állandóan 
|

12-12-2006, 17:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
nemár, hogy Harcosok nyerte Buterrel a hv-ket... én meg azt hittem, hogy Numer@ fejlődött ilyen jól.
|
Numer@ biztos sokat fejlödött 
De Buter land a király 
Last edited by Harcosok; 12-12-2006 at 18:03..
|

12-12-2006, 18:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Mondjuk szerintem aki már játszott hv-t tudja hogy az baromi nagy előny ha alapból 2 ember viszi az orit! De nem is ezzel van a probléma hanem azzal hogyha 2 orti visznek. Tdutommal az az anarchon kivül mindenhol multinak számít  De hát Harcosok nem véletlenül van már anarchba  (Bár egy másik baklövés miatt) És sztem Numer@ örülj hogy te nem kötöttél ott ki 
|
oda csak az megy aki megsért valami szabályt 
És elolvastam nem1x a sugot nem 2x de nem látok semmi olyat,hogy nem támadhatok ki full sereggel 
Az meg már csak elmélet amit mondtok 
Ja és nem mindenhol számít annak: pl párbajban sem 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|