|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
12-02-2009, 10:18
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
"A környéken mnt-ket kötnék. Nem szeretnék senkivel sem rosszban lenni, háborúzni, csak békében élni!"
Gyors csoport......... Tudnám mi a francért a gyors csoportba jelentkezett.........
|
Ha megnézed az ori felépítését szerintem számodra is vílágossá vállik miért akar mnt-ket kötni
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
12-02-2009, 10:26
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Ha megnézed az ori felépítését szerintem számodra is vílágossá vállik miért akar mnt-ket kötni
|
Nem az a kérdés, hogy miért akar mnt-kel kötni, hanem az, hogy miért a gyors csoportban akar játszani... :-/ Sok élvezete nem lesz abban a játékban.
|
12-02-2009, 13:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem az a kérdés, hogy miért akar mnt-kel kötni, hanem az, hogy miért a gyors csoportban akar játszani... :-/ Sok élvezete nem lesz abban a játékban.
|
Peldaul a gyors csoportban ketszer olyan gyorsan lehet tekercset irni, ahhoz mondjuk a sok mnt nem art. Akar ez is lehet egy motivacio.
12-02-2009, 13:08
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Peldaul a gyors csoportban ketszer olyan gyorsan lehet tekercset irni, ahhoz mondjuk a sok mnt nem art. Akar ez is lehet egy motivacio.
|
És négyszer olyan gyorsan fogják szétszedni, mint máshol. És itt aztán nem lesz helye annak, hogy "segítség, tönkreteszik a játékomat".
|
12-07-2009, 19:14
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
szővetségest keresek varázslo oriás hadis élőhalott varist erős egységre csáo
|
Mitmivaaan!? A feléig azt hittem, hogy nagyjából értem, de az élőhalott utáni "varist" szótól kezdve totál lett a káosz
Kíváncsi lennék a majdani szövifórumukra, na meg, hogy mekkora lesz az összhang
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
12-07-2009, 19:39
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Mitmivaaan!? A feléig azt hittem, hogy nagyjából értem, de az élőhalott utáni "varist" szótól kezdve totál lett a káosz
Kíváncsi lennék a majdani szövifórumukra, na meg, hogy mekkora lesz az összhang
|
Jelentkezz
|
12-07-2009, 19:47
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
És négyszer olyan gyorsan fogják szétszedni, mint máshol. És itt aztán nem lesz helye annak, hogy "segítség, tönkreteszik a játékomat".
|
Megtettük leföldeltük sokszor
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
12-07-2009, 19:49
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Jelentkezz
|
Igaz, a puding próbája az evés, gyorsan ki is vágok mindenkit a szöviből és megyek hozzájuk
www.unimarket.hu
|
12-12-2009, 05:27
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Helyezés: 608
Érték: 8877
Sziasztok!
Alapítanék vagy beszállnék valami jól működő szövetségbe! A lényeg hogy összahngoltan tudjunk játszani, legyen egy toli és egy vari ( vagy tőlem ez lehet egyben is ) És kemény, kifullozott hadik! A célom nem az hogy holnap már 1/A -ba legyek hanem hogy egy nagyon erős, legyőzhetetlen szövetségbe legyek! Én íjj- paci felállásban nyomom jó lenne ha szöviknek is ez lenne a felállása! Fontos hogy okos, művelt legyél ne egy falusi paraszt! VIP nem fontos nekem sincs, de a napi aktivitás az nagyon muszály Nagyjából ennyi várom a jelentkezőket
Kis ellentmondás
|
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|
12-12-2009, 10:16
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Helyezés: 608
Érték: 8877
Sziasztok!
Alapítanék vagy beszállnék valami jól működő szövetségbe! A lényeg hogy összahngoltan tudjunk játszani, legyen egy toli és egy vari ( vagy tőlem ez lehet egyben is ) És kemény, kifullozott hadik! A célom nem az hogy holnap már 1/A -ba legyek hanem hogy egy nagyon erős, legyőzhetetlen szövetségbe legyek! Én íjj- paci felállásban nyomom jó lenne ha szöviknek is ez lenne a felállása! Fontos hogy okos, művelt legyél ne egy falusi paraszt! VIP nem fontos nekem sincs, de a napi aktivitás az nagyon muszály Nagyjából ennyi várom a jelentkezőket
Kis ellentmondás
|
Városi paraszt ezek szerint még lehetsz... Illetve, mintha elvárás is lenne.
www.unimarket.hu
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|