|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-17-2010, 03:39
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Latod Kuty, mar valaszoltal is magadnak, miert nincs igazad. Most nem lehet ezt csinalni a 100ks hatar miatt. A 20xos szorzoval lehetne. (jobb lenne ha kicsit gondolkodnal a butasagok irasa, es a lefele nyilak nyomogatasa helyett...)
Anarch: Es akkor mi van, ha gyengebb? Ugyis folyton szabin van...  Tart feljebb meg egy orszagot. Nagy cucc. Normalban ilyet nem lehet, ugye... :P
|
mert aztán mostanság olyan könnyü felvinni, vagy fejjebb vinni egy orit főleg akkora hektáron amit esetleg normálban egy átlagos klán összesen tesz ki... ráadásul ha nem lennének a nagy anarchosok, akkor nem biztos hogy itt tarthatna a hód ahol, nagyon nagyon sok vippel támogatták már ők a rendszert. és egy olyan dolog miatt ami neked puszta logikátlanság és nem okoz semmi megoldhatatlan problémát, ne akard mások játékát megneheziteni, csak azért mert szted úgy logikusabb. (bár nem tudom miért logikus,hogy egy olyan országban ahol nem telik az idő, nem fejlődik elmegy a lakosság. a piaci áruk is csak azért, mert visszaélésekre adhatna lehetőséget ha nem így lenne.)
jogos, a 20x-os szorzóval jelenleg senki nem tudna elfokozni ez tény.
ami viszont komoly probléma még vele, az az,hogy kizárná a visszatámadás lehetőségét. közel azonos hekinél egy alulról bekapott sereg után, már képtelenség kisérve visszatámadni. ha a saját országomat nézem A-ban akkor az 1k heki veszteség alulról, vagyis durván 2k hekire azaz valamivel több mint 90k pontra esnék a támadótól. a jelenlegi lakosságom fölé még kb 125k katit tudnék befokozni, tehát képtelenség egy kisérés... ha szembemegyek sem jobb a helyzet, mert a ő is fokoz és ott a 100k pont különbség (ugye 2k hekivel nagyobb a hekije így többet bír fokozni is). ez tényleg egy én nyertem taktika lenne. sőt ha alulról fokozol rá akkor még esélyes is hogy tényleg alulról nyeled be a sereget, és ha jön be fedezése akkor ugyanott tartunk mint az első példánál... szal a 20x szorzónál durván 15k heki felett esélytelen vagy visszatámadni. (durván 12x annyi nép kell az oridhoz, mint a heki. így a pontszámodnak mindösszesen 3,4%-ával tudnád a sajátod növelni, ezzel még egy lefele ütés után sem tudsz visszamenni ha ügyes az ellen.)
|
|

01-17-2010, 03:49
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
szal a 20x szorzónál durván 15k heki felett esélytelen vagy visszatámadni.
|
jelenlegi renszerben meg 15K fölött senki sem támadott egyéniben mióta is? szóval kb 99%-ban nem zavarna be semmibe
Amugy meg 25%-nál akkor jobbban éreznéd magad?  senki sem azt mondja hogy mivel lenne jobb, csak hogy mivel lenne rosszabb. Amugy meg az is egy rendszer amit más javasolt, hogy minél több az embered annál kevesebbet számit, akkor azt elfogadhatónak tartanátok? Akkor el lehet fokozni irreális távolságra is, csak jóval többre kerül.
|

01-17-2010, 05:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
jelenlegi renszerben meg 15K fölött senki sem támadott egyéniben mióta is? szóval kb 99%-ban nem zavarna be semmibe
Amugy meg 25%-nál akkor jobbban éreznéd magad?  senki sem azt mondja hogy mivel lenne jobb, csak hogy mivel lenne rosszabb. Amugy meg az is egy rendszer amit más javasolt, hogy minél több az embered annál kevesebbet számit, akkor azt elfogadhatónak tartanátok? Akkor el lehet fokozni irreális távolságra is, csak jóval többre kerül.
|
Igen, anno azt a javaslatot én is támogattam, sőt elég sokat számolgattam is még,hogy probáljuk tökéletesiteni és egyszerüsiteni a képletet, ez volt sztem több mint 1 éve, és elég érdektelenségbe fulladt a dolog.
Ne várd azt,hogy 15k heki felett mindennapos támadások lesznek. ott már csak 1 ország átépitése és feltöltése is komoly költség. arról nem beszélve, hogy amig 10ből 9x 0-t fox ütni nem is lesz sok ütés.még ha a 0-ás ütés el is lenne törölve, akkor sem naponta lennének támadások...
Last edited by Kutyuleee; 01-17-2010 at 05:11..
|

01-17-2010, 10:15
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
|
Meglehetősen sok egyéni támadás volt mostanában 15k heki felett, és éppen ott a leggyakoribb a 0-ra fokozás.
A szabi alatt el nem vándorló emberek miatt pontlistát vezető országokkal kapcsolatban szerintem az nem oldaná meg a problémát, hogy a lakosság pontszámba való beleszámítását csökkentjük a terület 20, vagy akár 30-szorosáig, de rengeteg dolgot felborít.
Még mindig a legegyszerűbb megoldást tartom a legjobbnak: Szabi alatt az el nem férő lakosság ugyanolyan szabályok szerint elhagyja az országot, mintha nem lenne szabin az ország.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|
The Following 3 Users Say Thank You to Padlócsempe For This Useful Post:
|
|

01-17-2010, 14:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ha nem lenne 0-ás ütés, sztem senki se támadna ki, csak valami elmeroggyant, vagy valami öngyilkos jelölt, aki megunta az országát, és miután kiverik a min földből törli magát.
Ha kockáztathatsz, hogy kitámadsz de ha valami nem jön össze, még mindig mentheted a menthetőt, sokkal többen kitámadnak, mint akkor ha tudod valszeg csak bukhatsz, mert ugyebár azt tudjuk, mindig a támadó bukhatja a legtöbbet, mert bevállalja, hogy üt, és nem csak sasol az orijából és semmit se csinál. Az nem játék. És ugyebár ha valaki 0-át akar hogy vigyenek tőle, könnyen szívhat, mert az ellen se hülye...
de ez igazából nemtom mért lett előhozva, nem is a címhez tartozik
Amúgy még mindig támogatom az el nem férő emberek szabi alatti elmenetelét, de minimum 100% foglalkoztatottságig.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|

01-17-2010, 15:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Ha nem lenne 0-ás ütés, sztem senki se támadna ki, csak valami elmeroggyant, vagy valami öngyilkos jelölt, aki megunta az országát, és miután kiverik a min földből törli magát.
Ha kockáztathatsz, hogy kitámadsz de ha valami nem jön össze, még mindig mentheted a menthetőt, sokkal többen kitámadnak, mint akkor ha tudod valszeg csak bukhatsz, mert ugyebár azt tudjuk, mindig a támadó bukhatja a legtöbbet, mert bevállalja, hogy üt, és nem csak sasol az orijából és semmit se csinál. Az nem játék. És ugyebár ha valaki 0-át akar hogy vigyenek tőle, könnyen szívhat, mert az ellen se hülye...
|
Hiszen alacsonyabb hektáron is csak a sok hülye üt egyénit, feljebb bezzeg mekkora a pörgés a nullázható foglalás hatására!
Quote:
de ez igazából nemtom mért lett előhozva, nem is a címhez tartozik
|
Mert a 100k pont különbség fokozhatóságát is befolyásolja Serg javaslata, ami ebben a topicban született.
The Following User Says Thank You to Xeper For This Useful Post:
|
|

01-17-2010, 16:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Hiszen alacsonyabb hektáron is csak a sok hülye üt egyénit, feljebb bezzeg mekkora a pörgés a nullázható foglalás hatására! 
|
Nem ezt írtam, ne forgasd ki...csak gondolj már bele, hányan ütnének fenn, ha még az a kis menekülés se lehetne hogy 0-ára korrigálj? EGY SE.
Iron (#486000) 2/B
|

01-17-2010, 22:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem ezt írtam, ne forgasd ki...csak gondolj már bele, hányan ütnének fenn, ha még az a kis menekülés se lehetne hogy 0-ára korrigálj? EGY SE.
|
Így meg azért nincs ütés, mert akire rámennek az úgyis elfokoz, és 0-t viszel.
|

01-17-2010, 23:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Elég sok ütés van, akkor vagy nem nézel teljest, vagy hulla vagy. 
Más különben látnád mennyi az ütés. Nem kell mindenkivel MNT-t kötni, és békésen elvegetálni, hanem ütni kell, ez a titka...
Iron (#486000) 2/B
|

01-18-2010, 08:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Elég sok ütés van, akkor vagy nem nézel teljest, vagy hulla vagy. 
Más különben látnád mennyi az ütés. Nem kell mindenkivel MNT-t kötni, és békésen elvegetálni, hanem ütni kell, ez a titka...
|
Nézek teljest, és közel sem vagyok a 15K-hoz, de amik ütések szoktak lenni azok is inkább a 8-10Ks régióban, szóval nem tudom miről beszélsz, de biztos más teljest nézek mint te 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|