|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

05-01-2006, 16:16
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
én elhiszem,de akkor se tudom,h h jött neki össze de majd tuléli ennyi....eseménylistában pedig 1napja nem is ütött és reggel kilenckor jelentkezett a betegség...
|
akármi lehet, lehet hogy 10 körre támadott. lehet hogy már éjszaka beteg volt, csak reggel törölte az üzejeit, és te már csak a reggel 9 órás halálozásoakt láttad, stb.
|

05-01-2006, 17:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Törp-személyiség?
Hello!
Azt szeretném kérdezni, h törpnek milyen személyiség illik. Én harcosra gondolok leginkább. ( gazdálkodó, tudós, tolvaj, varázsló SZVSZ nem jó neki)
Előre is kösz a válaszokat! 
|

05-01-2006, 17:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by DearCody
Hello!
Azt szeretném kérdezni, h törpnek milyen személyiség illik. Én harcosra gondolok leginkább. ( gazdálkodó, tudós, tolvaj, varázsló SZVSZ nem jó neki)
|
azért szerintem jó a gazdálkodó is, mert az a +10% néha igyen jól jön
emellet a harcos nem olyan rossz, hoga használod is, mert egy csendes kis termelőnek teljesen felesleges
emellet nem olyan rossz szerintem a kereskedő sem (persze ha a drágakő ára túl magas, akkor nem túl jó, mert akkor pár drágakőbányával többek kereshetsz, mint ugyan annyi bankkal)
|

05-01-2006, 21:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Én törpének a harcos személyiséget választanám...asszem az a legjobb neki (esetleg túlélő). Csak érdekelnének más vélemények is.
|

05-01-2006, 23:24
|
Member
|
|
|
|
én gazdálkodó törpével vagyok a 3. szinten, és nagyon jól jön az a +10% termelés (igaz nem próbáltam ki más személyiséggel, csak a hv-ben)... ha kereskedő vagy, ugyanannyi bányát kell tartani (többet is, ha annyit akarsz termelni, mint 1 gazdálkodó  ), és emelett szükség van bankokra is, hogy kamatozzon a pénz. a harcost második személyiségnek választanám.
ha sokan szivathatnak, vagy ha nemrég kezdted a játékot, akkor inkább túlélőt ajánlatos választani.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

05-01-2006, 23:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
akármi lehet, lehet hogy 10 körre támadott. lehet hogy már éjszaka beteg volt, csak reggel törölte az üzejeit, és te már csak a reggel 9 órás halálozásoakt láttad, stb.
|
de az események jlistát néztem ahol a az össz hadi mozdulatot irhja ki de mind1
|

05-02-2006, 00:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
de az események jlistát néztem ahol a az össz hadi mozdulatot irhja ki de mind1
|
Ha törli az eseményeit, akkor a szöviesemények közt sem látszik hogy már korábban is beteg volt...

05-02-2006, 14:03
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by DearCody
Hello!
|
nwm tom ki hogy van vele én is törpe vok a 4en és nekem vándor a személyiséágem, mivel sokat harcolok, de azért tartok pár bányát hogy legyen pézem is, úgy hogy én nem azt mondom hogy legyél vándor de ha harcolsz vele akkor az jó.
|

05-02-2006, 14:41
|
 |
Member
|
|
|
|
a vándor szerintem olyan csoportban a legjobb, ahol kevés az ori és kevés van 2 körre ezért...
|

05-02-2006, 22:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Hírnév
Ha már úgyis a törpénél vagyunk, akkor megkérdezném, h törpe, h tud gyorsan sok hírnevet szerezni? Sokan tették fel nekem is ezt a kérdést, de hát...  Elgondolkodtató. Tény, h háborúból nem lehet nagy mennyiségben szerezni. (Sok hírnévet tolival lehet gyűjteni ugyebár, de csak ha messziről akciózól, de ez törpnél nem hinném, h lehetséges.)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|