Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-16-2010, 11:50
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csabi View Post
amig ezt hozzák fel érvnek erre a javaslatra, addig kénytelen vok.. kopjon a nép mert szerintetek logikátlan. de ne azért kopjon, mert feltételezitek, h a magas pontszámu szabis országokban sok a plussz nép, miközben halvány lila gőzötök sincs, h mennyi van.. és elő lehet állitani olyan országot, ami ugyanugy megmarad jóval az első hely felett is.. keressetek más érvet. kosz.
Mindenre nem megoldas. Viszont Toled egy db erv nem jott, hogy ez miert jo.

Valamint az is marhara gyanus, hogy tudod, mennyi haz van egy(vagy tobb) adott orszagban, amik mindig szabin vannak. Talan a Tied? :P Ha meg ismered, mondd neki hogy huzzon onnan ennyi hazzal, ne gatolja a tobbieket.

Ha meg szerinted ez jofejseg, es direkt ilyen akadalyokat kell letrehozni, akkor azt mondd, akkor legalabb a rosszindulat erezheto lenne. Igy csak feleslegesen kotozkodsz.
Sponsored Links
Old 01-16-2010, 12:09
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Mindenre nem megoldas. Viszont Toled egy db erv nem jott, hogy ez miert jo.

Valamint az is marhara gyanus, hogy tudod, mennyi haz van egy(vagy tobb) adott orszagban, amik mindig szabin vannak. Talan a Tied? :P Ha meg ismered, mondd neki hogy huzzon onnan ennyi hazzal, ne gatolja a tobbieket.

Ha meg szerinted ez jofejseg, es direkt ilyen akadalyokat kell letrehozni, akkor azt mondd, akkor legalabb a rosszindulat erezheto lenne. Igy csak feleslegesen kotozkodsz.
picit sem kötöszködöm és nem szeretnék akadályokat sem. csak szerintem ha változtatni szeretne valaki valamin, hozzon helytálló érveket. ne azt, h ugy gondolom, h: és itt egy feltételezés, aminek semmi valóságalapja nincs..

egyszer voltam G-ben és meg sem közelítettem a szabis orit. nem tudom, h mennyi ház van benne, mint ahogy szerintem nagyon kevesen tudják, igy lehet 100, vagy akár 1000 is. igazából én csak az általad bemásolt pontjait tudom, amiből még csak a hektárját sem tudom megmondani, legfeljebb annyit, h 1700 a max.

szóval a javaslatod mért lenne jó?
Old 01-16-2010, 12:17
Gabro Gabro is offline
Member

Longevity: 82%

Quote:
szóval a javaslatod mért lenne jó?
mert aki 2000 hekiről elment szabira évekkel ezelőtt esetleg, az 1700 ig lekopott, közben a piacról elment 10-20k katonája és az is befokozódott közben...

van olyan ország ahol4% a foglakoztatottság, komolyan gondolod hogy csak háza van?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Gabro For This Useful Post:
Old 01-16-2010, 12:17
Serg Serg is offline
Member

Activity: 2%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
5000 hektaros orszag: 236.000 pont
4700 hektaros orszag: 221.800 pont

20-as szorzoval az also orszag 7200 pontot tud fokozni, ergo epp nem tud rafokozni 2 korre a felso orszagra.

Mig az 550 epulettel ra tud bontani, tamadni, visszaepulni, es elfokozni.

Ugye itt a 100ks limit mar abszolut nem gatol semmit.

Serg, mukodik ez az "en nyertem" taktika lejjebb is, a 20k csak hasszam volt.

Maximum itt a tobb orszag miatt az "en nyertem" modosul "akit utok, az semmikepp ne tudjon ram visszatamadni" taktikara.
faj nélkül is működik amit írtál? Mert ez így nekem nagyon sarkított...
Ha az alsó elf máris csak kopogtatsz felülről

Last edited by Serg; 01-16-2010 at 12:31..
Reply With Quote
Old 01-16-2010, 12:40
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gabro View Post
mert aki 2000 hekiről elment szabira évekkel ezelőtt esetleg, az 1700 ig lekopott, közben a piacról elment 10-20k katonája és az is befokozódott közben...

van olyan ország ahol4% a foglakoztatottság, komolyan gondolod hogy csak háza van?
ehh.. nem kell nekem semmit sem bizonyitgatnom.. azt sem tudod, h mennyi hekiről kezdett kopni és, h amikor elment szabadságra, akkor volt e valami üres területe (elsőként az üresek kopnak). vagy hogy milyen arányban koptak a házak. egy ilyen "találomra" tegyetek keresztbe az anarchosoknak. bocs, h nem aszisztálok mellé..
Old 01-16-2010, 12:49
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
ehh.. nem kell nekem semmit sem bizonyitgatnom.. azt sem tudod, h mennyi hekiről kezdett kopni és, h amikor elment szabadságra, akkor volt e valami üres területe (elsőként az üresek kopnak). vagy hogy milyen arányban koptak a házak. egy ilyen "találomra" tegyetek keresztbe az anarchosoknak. bocs, h nem aszisztálok mellé..
Quote:
picit sem kötöszködöm és nem szeretnék akadályokat sem. csak szerintem ha változtatni szeretne valaki valamin, hozzon helytálló érveket. ne azt, h ugy gondolom, h: és itt egy feltételezés, aminek semmi valóságalapja nincs..
Mekkora valóságalapja van annak, hogy valamelyik topos szabis oriban extrém mennyiségű ház van? Ugyanúgy feltételezésből indulsz ki, mint akik ellen beszélsz. Annyi a különbség, hogy a te feltételezésed igazságának valószínűsége sokkal kisebb (valakik szándékosan így tesznek keresztbe a többieknek, ezért a max heki feletti hekiket úgy bontották, hogy a házak aránya magas maradjon? Ha nem ezt tették, akkor a hekik kopása statisztikailag ki kell hogy egyenlítse magát... sok házból sok fog kopni).
The Following 6 Users Say Thank You to Xeper For This Useful Post:
Old 01-16-2010, 13:19
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Mekkora valóságalapja van annak, hogy valamelyik topos szabis oriban extrém mennyiségű ház van? Ugyanúgy feltételezésből indulsz ki, mint akik ellen beszélsz. Annyi a különbség, hogy a te feltételezésed igazságának valószínűsége sokkal kisebb (valakik szándékosan így tesznek keresztbe a többieknek, ezért a max heki feletti hekiket úgy bontották, hogy a házak aránya magas maradjon? Ha nem ezt tették, akkor a hekik kopása statisztikailag ki kell hogy egyenlítse magát... sok házból sok fog kopni).
egyetlen ilyen ország elég akadálynak. és nem vagyok meggyőződve róla, h nincs olyan szabis ország, amiben véletlenül, vagy szándékosan nincs több ház, mint amennyinek feltétlenül lennie kellene.
Old 01-16-2010, 13:52
Serg Serg is offline
Member

Miután azt látom hogy kibékíthetetlen ellentét van azt javasolnám hogy maradjon a mostani rendszer és a taktikai elemben folytassuk a nullás ütések megszüntetéséről szóló megbeszélést
Reply With Quote
Old 01-16-2010, 21:53
Gabro Gabro is offline
Member

Longevity: 82%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Miután azt látom hogy kibékíthetetlen ellentét van azt javasolnám hogy maradjon a mostani rendszer és a taktikai elemben folytassuk a nullás ütések megszüntetéséről szóló megbeszélést
szerintem nem az a jó megoldás, hogy egyetértés hiánya miatt ne történjen semmi...
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Gabro For This Useful Post:
Old 01-17-2010, 00:09
Serg Serg is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gabro View Post
szerintem nem az a jó megoldás, hogy egyetértés hiánya miatt ne történjen semmi...
Okos beírás mellékelnél egy javaslatot is hozzá?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules