|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-04-2006, 11:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Gren-nek:
- Rendben, akkor legyen úgy, ahogy akarod!
Ezután odamegyek Morelhez, megvárom, amíg befejezi teendőit, addig nem zavarom, majd ha ráér elkérem tőle a levelet, felbontom, és megnézem, eltudom-e olvasni, ha nem visszatekerem és elmondom, hogy sajnos nem értek belöle semmit, ha igen, akkor várom a fejleményeket! Az iromány meglehetősen hosszú, és egy kukkot sem értesz belőle: cikornyás jelekkel van teleróva, melyek egyáltalán nem hasonlítanak az elf írásra.Ezek után kihúzódom a táborból kb. 20 méterre tőle és ott letelepszem! Foltost kikötöm és felköltözök az egyik fára. Próbálok kialakítani egy megfelelő helyet, ahol remélhetőleg nem esek le, majd elszenderedem!
Találsz, bár nem a legkényelmesebbet.
Last edited by Chris; 10-04-2006 at 11:54..
|

10-04-2006, 11:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ki mit tervez az éjszakából még hátralévő egy-két órára?
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

10-04-2006, 11:58
|
Member
|
|
|
|
Továbbra is erőltetem, hogy közösen üljünk le és beszéljük ki a tapasztaltakat.
Ha kell akkor mindenkit egyesével felkeresek és elmondom nekik a tervemet.
Rendben, tedd azt, meglátjuk ki mit szól hozzá.
|

10-04-2006, 12:18
|
Member
|
|
|
|
Farkasnak:
-Én elég keveset láttam. Arra ébredtem, hogy lángol a fél tábor. Az biztos, hogy akárkik is támadtak a legtöbb messzebb volt. Nem dugták ide a képüket. Pedig a fejszém éhes már. Semmi nyomot nem találtam utánna mikor hajkurászni mentetek. Meghát kiderült, hogy a gyerek érdekesen varázsol. Erre szerintem érdemes figyelni a későbbiekben. Mindenesetre a továbbiakra javaslom, hogy pihenjünk még egy kicsit hajnal előtt.
Ha Farkas megelékszik ennyivel akkor ellenőrzöm a lovakat és letelepszem a sátram alá. Magam elé teszem a bárdom és nekiállok meditálni, hogy pihentessem magam.
|

10-04-2006, 12:26
|
Member
|
|
|
|
Farkasnak, mielőtt elmennék nyugovóra térni:
- Amit én láttam az annyi volt, hogy a táborhoz való közeledéskor egszercsak lángolni kezdett az egész, mindenki fejvesztve kereste a mágia forrását, még én is, mert nem szívesen leszek áldozata egy ilyennek, de nem láttam semmit. Aztán egyszer csak a gyerek kiesett a batárból és eltűnt! A többit pedig már ismered.
Még várok egy picit, hogy van-e valami reakció, aztán folytatom az utam, hogy lepihenjek.
|

10-04-2006, 13:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Massza Rex: Grenen kívül még kihez mész oda kérdezősködni?
/ókyr töredék/
|

10-04-2006, 13:33
|
Member
|
|
|
|
Chris: mindenkihez, nincs kivétel. Malbordus, Morel, Marek, Stancil...
Malbordus:
- Morel kiabálására ébredtem fel, akkor láttam, hogy ég a tábor. Igyekeztem kiszúrni ki lehet a tettes, ezért körbenéztem. Körülbelül déli irányba láttam valami hőfoltott, ezért odamentem. Kiderült, hogy ketten próbáltam elbújni egy fa törzse mögé. Az egyik rám is támadt, a másik elmenekült. Pengét váltottam a rámtámadóval majd felmásztam a fára, onnan jobban látni. Mikor felértem a másik alak is menekülni kezdett. De láttam még valakit settenkedni a fák között, az úgy mozgott, mintha a menekülők hátába akart volna kerülni. Azután kigyulladt a nagy fényesség, és innen már te is tudod mi történt.
Oler:
- Kiabálásra ébredtem, majd láttam ahogy Marek, Malbordus, Gren és Morel elmegy mellettem. Az elf után mentem, de addigra őt már nem láttam, csak egy fegyveres fickót, azt megtámadtam, de ő nem vágott vissza, hanem elmenekült. Nem sokkal ez után nagy fényesség lett.
Stancil:
- KIiabálásra ébredtem, és ahogy körbenéztem láttam, hogy a tábor lángol. Nagyon megijedtem így Morel szekere alá bújtam, aztán amikor csend lett azt hiszem elaludtam,, mert arra ébredtem, hogy Gren úr kiáltozik.
Capullo:
- Kiabálásra ébredtem fel, és körbenázve láttam a felfordulást, de túl rosszul voltam ahhoz, hogy bármit tegyek, így csak vártam. Ami azt illeti most sem vagyok jól, ezért ha kérhetlek, hagyj aludni.
Last edited by Chris; 10-04-2006 at 13:53..
|

10-04-2006, 14:04
|
Member
|
|
|
|
Miután begyűjtöttem a tapasztalatokat letelepszem a Nagyúr kocsija mellé az egyik kerékhez közel a vackomhoz.
Ébren maradok, már nem jönne álom a szememre. Csendben elmélkedek, próbálom emészteni a hallottakat.
|

10-04-2006, 14:20
|
 |
Member
|
|
|
|
P.sz. 3736, Arel 4. havának 02. napja, az Ezüst órája
Csöpörgő esővel virrad rátok a reggel.
Chaos: nyugodtan írd be mit szeretnél tenni, ha szükség van rá potlólagosan bemásolom a megfelelő helyre
/ókyr töredék/
Last edited by Chris; 10-04-2006 at 14:28..
|

10-04-2006, 14:45
|
Member
|
|
|
|
Kissé hirtelen ébredek és nekiállok körülnézni a táborban.
Ellenörzöm a lovakat és a csepegő eső ellen betakarom Szürkesörényt a lópokróccal. Aztán körbejárok és megnézem hogy történt e valami mióta lepihentünk.
Utánna megkérdem van e valakinek egy kis teafüve.
Láthatóan nem történt változás a táborban.
Olernek, Malbordusnak, Capullonak, és Stancilnak nincs teafüve.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|