Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-28-2007, 09:28
Robin Robin is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Hege View Post
Köszi Robin!! Tőled nem ezt vártam.

3 hónapja jácccok itt, ezalatt felhoztuk 0-ról a klánunk java részét a fordulási szint környékére. Irisek meg mostanában léptek fel. Erre azt vágjátok a képünkbe, h miért nem készültünk a csatákra, védekeztünk a termelő országokkal ellenetek és miért nincs akkora tartalékunk mint nektek Vicc az egész.
Sajnálom ,de arra a sok mocskolódásnak mint ami itt megy arra csak ez leeht a válaszom. Mostmár kezd ez a fórum eldurvulni, pedig nem ezért van. Állandóan csak mi vagyunk a szemetek. Nézd meg mikor ütött a klán utoljára.

Mindenki azt képzeli hogy amikor elkezdtük A-ban a játékot akkor valaki megkérdezte tőlünk hogy: akartok a top 1 klán lenni 7000 hekin???

Van róla fogalmatok milyen egy olyan klánt összetartani az első helyen ami mindent elért???
Sokkal nehezebb mint olyan helyen ahol menni kell felfele.

És azt is viccesnek tartom hogy ti vagytok itt a legnagyobb hangadók. Megeszlek barátom a goldenben volt, és levertek róla 30K pontnak megfelelő földmennyiséget, mire törölt elkeseredettségében. Mivel én az utolsó 2-3 hétbe nne mnagyon voltam itt, és csak az L-es fórumon olvastam hogy törölt. (A-ban régóta szabin volt)

Na neki lenne oka bőséggel írogatni mert ő mindent elvesztett.

Érdekesség kedvéért leírom: azért szabizott mert nem tudta az oriját bevippelni. Na ezért is vagyok azon a párton hogy töröljék el A-ban az időlimitet.

Last edited by Robin; 10-28-2007 at 09:35..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-28-2007, 10:14
Depis Depis is offline
Junior Member

Longevity: 91%

de ráértek más bajotok nincs ? úgy látom mindenki elfelejti, hogy ez egy játék és nem háború, nem kell meghalni a hazáért, és nem kell lelőni az ellenséget se
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 11:37
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Depis View Post
de ráértek más bajotok nincs ? úgy látom mindenki elfelejti, hogy ez egy játék és nem háború, nem kell meghalni a hazáért, és nem kell lelőni az ellenséget se
Dede!!!

OFF

És Arwyl szégyeld magad,h mersz ütni,egy földfoglaló játékba!!!!Ezt nem vártam töled! D

/OFF
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 13:36
Iris Iris is offline
Junior Member

Longevity: 90%

Na szepjonapot minden bator hoditonak...
Hat ami az esemenyeket illeti csak annyit szolnak hozza hogy igenis 1 jatekrol van szo....igenis foldet kell foglalni....de TISZTELT vezeto klan...ertsetek meg hogy NEM tudjuk felvenni veletek a harcot(jelenleg).....alig alakult meg a klanunk......bevertetek...ok semmi gond......tamadtunk mi is...kiprobaltunk a klantamadast....ossze is jott...orultunk is neki....de nemsokaig...mert jottetek ujra......aztan volt 1 bukott tamadasotok nallunk...en hulye meg amilyen hiszekeny vagyok elhittem amit Arwyl mondott hogy visszamentek a regi klanba es beken hagytok...de ejjel ujra jottetek.....1 kis seregcserevel.....mert ugyebar azt is elarultam neked hogy epp hogy kivedtunk....na de ez mar az en hibam.....de mind1......ami minket illet ti rontottatok el a dolgokat....ha hagytatok volna kicsit fejlodni maradtunk volna...de az se buli hogy amit felepitesz nappal ejjel 2x-eset elviszik....idelent ahol mi vagyunk szukseg van alvilag-magiara is....ti megtudjatok engedni magatoknak hogy anelkul is jatszodjatok es tanyara sincs szuksegetek mert senki se fenyeget titeket....nekunk viszont szuksegunk van mindenre....mert ha tanya nelkul nyomulunk akkor a napi kepzesbol ami bejonne elmegy kajara...es ugyebar akkor vege a fejlodesnek...ja es ne feledjuk el hogy az en klanomban 3 kezdo volt...akinek elegge elvettetek a jatekkedvuket.....en probaltam batoritani es konyorogtem nekik hogy ne toroljek az orijukat....
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 13:42
Iris Iris is offline
Junior Member

Cool

mindenesetre majd ha nyerek a lotton es lessz penzem akkor visszajovok es megprobalom felvenni veletek a harcot:P

addig majd elszorakozunk odalent....ahol elvezet a jatek...mert idefent sajnos csak egyoldalu kimenetele lehet 1 haborunak...
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 13:44
Robin Robin is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Iris View Post
Na szepjonapot minden bator hoditonak...
Hat ami az esemenyeket illeti csak annyit szolnak hozza hogy igenis 1 jatekrol van szo....igenis foldet kell foglalni....de TISZTELT vezeto klan...ertsetek meg hogy NEM tudjuk felvenni veletek a harcot(jelenleg).....alig alakult meg a klanunk......bevertetek...ok semmi gond......tamadtunk mi is...kiprobaltunk a klantamadast....ossze is jott...orultunk is neki....de nemsokaig...mert jottetek ujra......aztan volt 1 bukott tamadasotok nallunk...en hulye meg amilyen hiszekeny vagyok elhittem amit Arwyl mondott hogy visszamentek a regi klanba es beken hagytok...de ejjel ujra jottetek.....1 kis seregcserevel.....mert ugyebar azt is elarultam neked hogy epp hogy kivedtunk....na de ez mar az en hibam.....de mind1......ami minket illet ti rontottatok el a dolgokat....ha hagytatok volna kicsit fejlodni maradtunk volna...de az se buli hogy amit felepitesz nappal ejjel 2x-eset elviszik....idelent ahol mi vagyunk szukseg van alvilag-magiara is....ti megtudjatok engedni magatoknak hogy anelkul is jatszodjatok es tanyara sincs szuksegetek mert senki se fenyeget titeket....nekunk viszont szuksegunk van mindenre....mert ha tanya nelkul nyomulunk akkor a napi kepzesbol ami bejonne elmegy kajara...es ugyebar akkor vege a fejlodesnek...ja es ne feledjuk el hogy az en klanomban 3 kezdo volt...akinek elegge elvettetek a jatekkedvuket.....en probaltam batoritani es konyorogtem nekik hogy ne toroljek az orijukat....

Rosszkor jöttetek ide, ennyi az egész, semmi más. Nem tudom mit beszéltél Sanyival, erről nem tudok nyilatkozni. Ha egy olyan aki eljutott A-ig törli az oriját az első veszteség után akkor az törölje nyugodtan. Inkább újrázna ha már mindenképpen be van sózva...
Ha valaki játszani akar akkor az visszajön és játszik, ha valaki meg úgy látja jónak hogy SZK-n marad akkor az tegye azt. Mi akkoris maradni fogunk ha csak 10-en leszünk a csoportban.
Ha valaki arra apellál hogy majd szépen SZK-ra megyünk mert kevesen vannak annak elmondom hogy ilyesmi nem fog bekövetkezni
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 13:47
Robin Robin is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Iris View Post
mindenesetre majd ha nyerek a lotton es lessz penzem akkor visszajovok es megprobalom felvenni veletek a harcot:P

addig majd elszorakozunk odalent....ahol elvezet a jatek...mert idefent sajnos csak egyoldalu kimenetele lehet 1 haborunak...
Senkinek sem kötelező A-ban játszani. Várjátok meg míg a jótündér megkérdezi tőletek is hogy: akartok végtelen tartalékokat és hogy leverjétek a topklánt?

Ti komolyan azt képzelitek hogy nekünk minden az ölünkbehullott???
Mi is megdolgoztunk mindenért, nem pedig csak megkaptuk ajándékba.
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 13:48
Robin Robin is offline
Member

Amúgy teljesen igazatok van, nem kell visszajönni SZK-ról, maardjatok csak ott és mondogassátok hogy milyen szemetek vagyunk
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 14:07
Iris Iris is offline
Junior Member

Cool

Meg veletlenul se mondtam hogy szemetek vagytok.....viszont en honnan tudjam mikor lepjek fel az A-ban....kerdezzem meg a jotundert?:P

Viszont ha meg is kinlodtatok azert hogy odaerjetek szerintem az nem azt jelenti hogy a tobbi le van tojva...haljon meg...engem 1 dolog zavart csak....hogy Arwyl igert 1 dolgot es mast cselekedett...igaz vehetem ugy hogy 1 taktikai igeret volt....ez is beletartozik a haboruba.....viszont ami koztunk es koztetek volt azt nem lehet haborunak nevezni....inkab azt mondanam hogy jol elszorakoztatok velunk.....hiaba figyeltunk mi es volt penz is....ha uress a piac amikor tamadtok....na de ez van...ti vagytok a menok....mi tul kicsik vagyunk ....
Gratulalok nektek...a ti erdemetek hogy ott vagytok ahol vagytok....majd valamikor ha lessz idom hozza megprobalom majd...ha lessz kikkel ...elerni azt hogy legalabb a kozeletekbe erjek
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 14:31
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Angol A: nulláról kezdtük 2 MNT-s klán ellen.... nem folytatom, leírtam elégszer! Az eredményt ismeritek! Még ha úgy is állítja be az ellen hogy megunta és Szk...meg ilyesmi... Elhiszem hogy van igazság benne! A végeredményt csak elodázni lehetett volna kőkemény ellenállással is!
Ha mar meglettunk szolitva...
Arwyl:
1. akkor kezdtetek volna 0-rol, ha az otos szinten regelsz(regeltek) egy orit.

2. A klanom mar nagyon regen megunta a termelgetest. Ket aktiv jatekosom szkra is ment a motivacio hianya miatt.. (Gyula, es Arwen). A tobbieknek pedig idejuk/kedvuk nem volt a harchoz. Gondolom Te is belatod, hogy ugy nehez harcolni, hogy Lali pl 3 naponta 1x lep be...
Szoval ellenunk azert gyoztetek, mert nagyon reg elfogyott a motivacio, es amikor megjott volna, mar mindenki total belepunnyadt, es nem volt kedve harcolni. Termeszetes, hogy ez lett a vege...
(Temahoz tartozik, hogy probaltuk megszervezni egy szkarabeusz elleni klancsatat, de kb 2-3an lettunk volna hozza, a tobbiek meg epiteni se voltak hajlandoak, szoval ez eleg hamar dugaba dolt...)

Quote:
Originally Posted by Robin View Post
Van róla fogalmatok milyen egy olyan klánt összetartani az első helyen ami mindent elért???
Sokkal nehezebb mint olyan helyen ahol menni kell felfele.
Na ezt magyarazd meg Arwylnak, vagy tartsatok meg 7k korig az elen a klanotokat ugy, hogy nincs mit csinalni...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules