|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

12-02-2006, 09:29
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
sziasztok!
előrebocsájtom hogy hullával nem játszottam még, mindig elriadtam tőle.
a gyújtogatás ellen nem tudok javasolni semmit, de az emberlopás ellen igen:
tarson a hulla is kórházat. ha megvan a 300lakosonkénti kórház, a lopott emberek a köv körben vissza fognak jönni... ráadásul az embermennyiség ha jól tapasztaltam a max férőhely fölé is fognak menni.
ugyanitt egy kérdés az okosokhoz: más fórumon felmerült a házfree megoldás. arra lennék kíváncsi hogy elméletileg vagy akár gyakorlatban ki lehet e váltani a házak egy részét kórházakkal? gondolok itt arra hogy mondjuk csak az elegendó ház 80% át tartod a maradék kórház és mégis elég az ember a bevándorlás miatt?
|

12-02-2006, 10:37
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
senki nem fog hullaval korhazat tartani.
|

12-02-2006, 10:47
|
Junior Member
|
|
|
|
akkor én megpróbálom:-)
cseppet homályos előttem hogy pontosan hogy is műxik a bevándorlás, de most regeltem egy orit, megnézem milyen kevés házzal tud még működni. mert ugye a kórházat nem lehet felgyújtani. mindegy egy próbát megér...nekem
|

12-05-2006, 11:50
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
senki nem fog hullaval korhazat tartani.
|
Én már láttam 

12-05-2006, 15:39
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
akkor egri janos szavaival elve: "atnyujtok onnek 1 hagszorot..." 
|

12-06-2006, 09:32
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
A nep visszavandorlasanak segitesere idealis a korhaz+100% moral 
|

12-06-2006, 17:08
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Én úgy vettem észre, hogy ha a foglalkoztatottságod 65% körüli akkor bele sem kezdenek a gyújtásba, lopásba...
(persze csak a normálisabbja, a beteges hullagyalázó gyujtogatókat ez sem zavarja  )
A korház +1% javítaná a bevándorlási ütemet, szerintem ettől nem fognak 1 kör alatt visszatérni az ellopot emberek, de nyilván több jön majd. (A magas morál eddig is segített mindig. )
Az üres hekik eddig jól beváltak. Felfedezéskor amit bányába kapok, azt úgy is hagyom, így szépen lassan nő az üres hekik száma.
|

02-06-2007, 14:01
|
Junior Member
|
|
|
|
...
Mivel tolvajommal kihagytam a nagy harcokat 5-ben ,gondoltam második országnak indítok zombit, mivel túl sok törődést nem igényel, és csak a harcról szól az élete(vagy a halála  )
Viszont amikor ember/tolimmal visszavertem(mi lett volna egy elf/tudóssal?  ) ) egy zombi 10300 fős seregét kb 4000 íjásszal meg 1500 elittel, úgy,hogy a tornyok nem is voltak feltöltve, azért elgondolkoztam...
és arra jutottam,hogy próba,szerencse 
Pár nekromanta igazán besegíthetne nekik, legalább varázslójuk lenne 
|

02-09-2007, 18:13
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Hát lehet harcolgatni holttal is, de csak módjával. Csak szöviben, ahol van elég gömb, illetve elég aktív a 3 holt harcos. (persze ez mind az 5-be)
A többi szinten a drága nyersi, a növekvő védelem hiány, a nagyobb károk miatt szépen kihal mind. (újra)
A magányos holt meg mint vak sündísznó mászkál az elefántok közt...
|

02-09-2007, 18:32
|
Junior Member
|
|
|
|
hát szerintem is jó a hulla 5. szinten, feljebb már az ártózásokkal teljesen megölik én már zavaritottam meg hullát és kinnyában szintet lépett
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|