Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-01-2006, 02:48
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Azt hiszem, hogy eljött az ideje, hogy mindenkit nagyon sajnájak, akinek az 1/A-ba kell lépnie, mert az egy velejéig romlott, gonosz csoport, ahol semmit nem lehet csinálni. Az, hogy a játék szerves része kellene, hogy legyen, az teljesen mellékes ugyebár, nyávogni lehet sokat, teszi is mindenki úgy látom. Az A csopi kihagyása kb annyira nonszensz, mintha én most elkezdenék lobbizni, hogy hadd regisztráljak orit rögtön az A-ba mert, a többi szintet csak időpocsékolásnak érzem, mert jajjj utálok szöviben lenni, és jajjjjj utálok mf is lenni.

A játékon belüli közös fórumon elmondottakat meg csak ismételni tudom. Akik most itt sírnak, azok hol voltak akkor, amikor a megbeszélések zajlottak? Hjah hogy nem tudtak a külső fórum létezéséről?? Hjah, hogy nem volt idejük és energiájuk végigolvasni a megbeszélések topicot és érdemben hozzászólni?? Akkor most honnan tudják, hogy van külső fórum és hirtelen honnan lett idejük arra, hogy itt sírjanak naphosszat, hogy ez nem tetszik az nem tetszik ?

Hozzáteszem az újításokban vannak olyan dolgok amikkel, sem most, sem a megbeszélesek alatt nem sikerült egyetértenem, nem is egy nagyon rosszul érint.. mégsem sértődök be azon, hogy játszanom kell..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-01-2006, 03:02
Arrakis Arrakis is offline
Member

Longevity: 99%

Ez egy olyan nyugodt óra Deni, ilyenkor nincs itt sok ügybuzgó játékos, aki naphosszat csak azt szajkózza, hogy könnyítsünk, mert neki ez így ugyan nem fog menni.

Reagálnék a piros, fehér, s zöld pontjaimra, amiket a témával kapcsolatban kaptam. Köszönöm mind1iket!
Nagyképű vagyok, ez volt az egyik, igaz hozzátette igazam volt, s ződet adott.
Hát lehet... a nagyképűséget nem támasztanám alá. nyers, cinikus, szarkasztikus, ezt inkább.
piros, mert túl nyers vagyok, oks, elfogadható, sztem is.
piros, mert nah jó, az annyira értelmetlen volt, hogy nem taglalom, örüljön hogy pontozgatott, legalább eljátszott vele

Annyit tennék hozzá, mint Deni, nekem is van ami nem tetszik, van ami rosszul érint, de ennyi nyafogást, ami már napok óta megy.. tényleg legalább a fele írhatott volna ide korábban is...
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 05:35
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

[quote=Deni;48658]Azt hiszem, hogy eljött az ideje, hogy mindenkit nagyon sajnájak, akinek az 1/A-ba kell lépnie, mert az egy velejéig romlott, gonosz csoport, ahol semmit nem lehet csinálni. Az, hogy a játék szerves része kellene, hogy legyen, az teljesen mellékes ugyebár, nyávogni lehet sokat, teszi is mindenki úgy látom. Az A csopi kihagyása kb annyira nonszensz, mintha én most elkezdenék lobbizni, hogy hadd regisztráljak orit rögtön az A-ba mert, a többi szintet csak időpocsékolásnak érzem, mert jajjj utálok szöviben lenni, és jajjjjj utálok mf is lenni.

Tényleg? voltál már 1/a-ba ?
Rosszabb mint az anarch csak ki kit ismer alapon megy a 80%-a. De tudod mit, full ismeretlen orival, bármelyik csopiba (gyorsba) felmegyek a csopi első 5hely valamelyikére. Max 1000k te menj az 1/a-ba fel mondjuk 5000k alatt Egy ismeretrlen orival. Tényleg, akkor látod meg milyen élvezetes játék 1/a. JA, hogy máskép is lehet, tudom azt én is, de miért kellene bárkit is rá kényszeríteni a kisebb nagyobb csalások tökéletes kitanulására ?

Ja, ez nem nyafogás lenne mert ha igy van akko igy van csak neszáljon már el mindenki hogy ki milyen fontos meg aktív meg ilyenek. SOk mident végig olvasok amihez hozzá se szolok mert mások elmondják a vélemenyem, de speciál ebbe a témába nem is emlékszem szavazásra. Mondjuk azon kevés játékososok közé tartozok akiket ez a probléma nem érint.

Last edited by laziga; 12-01-2006 at 05:42..
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 05:58
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
Reagálnék a piros, fehér, s zöld pontjaimra, amiket a témával kapcsolatban kaptam. Köszönöm mind1iket!
Nagyképű vagyok, ez volt az egyik, igaz hozzátette igazam volt, s ződet adott.
Hát lehet... a nagyképűséget nem támasztanám alá. nyers, cinikus, szarkasztikus, ezt inkább.
piros, mert túl nyers vagyok, oks, elfogadható, sztem is.
a csökönyöst kihagytad
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 06:27
Szecsa
Guest

Longevity: 0%
Smile

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
Szerintem most is ott van

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
De tudod mit, full ismeretlen orival, bármelyik csopiba (gyorsba) felmegyek a csopi első 5hely valamelyikére. Max 1000k te menj az 1/a-ba fel mondjuk 5000k alatt Egy ismeretrlen orival.
Szerintem Te rosszul latod a dolgokat
Deni tudtommal volt topklan tag anno, bar az regebben volt.
De nagyon.
1., Ne hasonlits egy gyors csopit egy 1/A-hoz Hiszen oda hogy felmenj az 5. helyig kell egy szovi, ami 3 főt igényel még.
2., 1/A-ban egy joval megszervezettebb csapat kell, amely egyrészt (előbb-utóbb) 10 főböl áll, és sokkalta nagyobb tartalek is kell ahhoz, hogy tudjanak haladni egy ido utan.
3., A korok szama is eleg keves 1/a-ra nezve igen keves, hiszen ha jatszol ott, akkor rajohettel, hogy 5k kor igen keves arra, hogy adott esetben a klan eljusson az elre. Ennyi ido alatt eljut 500k pontig kb egy jol szervezett klan a fellepestol szamitva, szerintem
S akkor is lesznek akik lefordulnak a klanbol 5. szintre, helyettuk ujabb embert keresni, ez igen hosszutavu es nem egyszeru feladat, szerintem.
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 06:27
Member

[quote=laziga;48666]
Quote:
Originally Posted by Deni View Post

Rosszabb mint az anarch csak ki kit ismer alapon megy a 80%-a. De tudod mit, full ismeretlen orival, bármelyik csopiba (gyorsba) felmegyek a csopi első 5hely valamelyikére. Max 1000k te menj az 1/a-ba fel mondjuk 5000k alatt Egy ismeretrlen orival. Tényleg, akkor látod meg milyen élvezetes játék 1/a. JA, hogy máskép is lehet, tudom azt én is, de miért kellene bárkit is rá kényszeríteni a kisebb nagyobb csalások tökéletes kitanulására ?
Tényleg voltál már vmelyik csopi első 5 helyén???
Ekkora badarságot, amit írtál.. főleg a gyors.. de bármely normál csopit említhetem szinte. Hogy az Aban kell megtanulni csalni?
nézz már meg egy normál csopit, vagy gyorsot hol vannak az első orik..
inkább nem ragozom tobáb ezt a témát, de nagyon mellényúltál ezzel a véleménnyel.

Egyébként igaz, a csökönyöst is beleveheted, bár nem mint a szamár, kos vagyok kérem szépen, kikérem magamnak)
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 06:32
Member

Bocsi, speciele az Lben felmentem tiszta ütésekkel, de ahogy elnéztem az összes többi csopit ahol perpill volt orim bármelyik másikban esélytelen lett volna.
Ill ha felhúznak
De másképp nem.
Ja, de ha ugyanazt csinálom, mint az Ahoz, azaz termelek marha sokat, tamagocsizom marha sokat, akkor talán felfedezéssel eljutottam volna valameddig, pont mint ami az Aban megy. De az A a rossz csopi
Az kimaradt, hogy fedezgethettem volna, a köv nyárig nem értem volna utol a top 5 orit.
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 06:45
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Na ne hogy már ne lehessen tisztán felmenni az 5helyre nekem mindig sikerül erről ennyit. Az a-ba csinálhatsz te bármit ismeretség nélkül, tisztán max nagyon max csopi 20% a reális. SZétnézzek mondjuk oké perpillanat az 5/u elég durva de
akkor legyen a 10.hely de most azért is megpróbálom 5.hely vs 1000kör

oké számoltam lehetetlen tisztán, ezt benéztem redesen de a 10. hely az megy.
Sorry
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 07:23
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
QUOTE=laziga;48666]

Tényleg voltál már vmelyik csopi első 5 helyén???
Ekkora badarságot, amit írtál.. főleg a gyors.. de bármely normál csopit említhetem szinte. Hogy az Aban kell megtanulni csalni?
nézz már meg egy normál csopit, vagy gyorsot hol vannak az első orik..
inkább nem ragozom tobáb ezt a témát, de nagyon mellényúltál ezzel a véleménnyel.

Egyébként igaz, a csökönyöst is beleveheted, bár nem mint a szamár, kos vagyok kérem szépen, kikérem magamnak)
én meg kikérem magamnak hogy összemosd a véleményem lazigáéval!

márcsak azért se, mert már egy napja leírtam amit ti Denivel most hajnalban

Last edited by lacqa; 12-01-2006 at 07:25..
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 07:24
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:

Én is adnék egx ződet, de nem engedi. Nekem tetszettek a bejegyzéseid!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules