|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
11-30-2006, 17:55
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A kis Kohn rugdossa a labdát a templomnak. Kijön az atya és azt mondja:
- Kicsi Kohn! Ha tovább rugdosod a labdát a templomnak, akkor megkeresztellek!
A kis zsidó gondolta, hogy stikkes ez a pap, neki ne dumáljon! Úgyhogy rugdosta tovább a labdát. Kijön mégegyszer a pap és újra elmondja a szövegét, hogy ha nem hagyja abba, akkor itt keresztelés lesz! A zsidógyerek csak folytatja a rugdosást. Na erre a pap kijön egy vödör szentelt vizzel meg egy rózsafüzérrel és ott helyben megkereszteli a kissrácot. A gyerek sírva fakad és rohan haza. Otthon az anyja kérdi:
- Miért sirsz kicsi fiam?
- Mert az a szemét pap megkeresztelt! - hangzik a válasz.
Erre az anyja jól lekever 2 nagy frászt. Na erre a gyerek mégjobban elkezd sírni. Hazaér az apja és ő is felteszi a nagy kérdést.
- Miért sírsz fiam? A gyerek megint elmondja hogy a pap megkeresztelte. A fater is leoszt neki kettőt, majd kimegy a szobából. A gyerek kifakad:
- Még csak 1/2 órája vagyok keresztény, de máris utálom a zsidókat!
|
11-30-2006, 17:57
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Alajoska az általános iskola 4. osztályába jár, s egyszer az ellenőrzőjében a következő beírással állít haza:
"Tisztelt szülők, Alajos nevű gyermeküket dohányzás miatt osztályfőnöki megrovásban részesítem" dátum és az osztályfőnök aláírása.
Az apuka magából kikelve oktatja ki gyermekét a dohányzás káros hatásairól és természetesen súlyos büntetést helyez kilátásba arra az esetre, ha a dolog megismétlődne.
Erre Alajoska:
- Há méé piszkász fater??? A mútkor nem te dicsekedtél el azzal, hogy má harmadikos korodtól rendszeresen bagóztál??
Apuka kioktatóan:
- Az lehet gyerekem, de akkor én már elmúltam 17 éves!!
|
11-30-2006, 17:58
|
|
Senior Member
|
|
|
|
A cigány szedi a szilvát. Arra megy az őr.
- Te cigány, mit lopsz?
- Én semmit.
- Akkor mi van a zsákodban?
- Semmi.
- Na, hadd nézzem. De minden fél kilólopott szilvát föl kell dugnod a seggeden.
A cigány el is kezdi. Egyszer csak elröhögi magát.
- Mit nevetsz, cigány?
- Hát azt, hogy ott jön a Gazsi és ő dinnyét lopott.
|
11-30-2006, 18:01
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Egy repülőgép zuhanni kezd. Öten vannak a fedélzeten, de sajnos csak 4 ejtőernyő van!
Az első utas azt mondja:
- Én vagyok Shaqueill O'Neill, az NBA legjobb kosárlabdajátékosa. A Lakersnek szüksége van rám, nem lenne fair velük szemben, ha meghalnék.
Ezzel elveszi az első ejtőernyőt és kiugrik a gépből. A második utas, Hillary Clinton azt mondja:
- Az USA előző elnökének vagyok a felesége. A világ legtiszteletreméltóbb nője vagyok, New York szenátora és az USA talán leendő elnöke.
Ezzel elvesz egy ejtőernyőt és ő is kiugrik. A harmadik utas, George W. Bush azt mondja:
- Én vagyok az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Nagy befolyásom van a világpolitikában. És emellett én vagyok az ország eddigi legintelligensebb elnöke és tartozom annyival a polgáraimnak, hogy nem halok meg.
Ezzel elvesz egy ernyőt és kiugrik. A negyedik utas, a Pápa, azt mondja az ötödik utasnak, egy 10 éves iskolásfiúnak:
- Én már nagyon öreg vagyok. Eddig is jó emberként és papként éltem le az életemet, ezért neked adom a negyedik ernyőt.
Erre a fiú azt válaszolja:
- Semmi gond, az Ön számára is van egy ejtőernyő. Amerika legintelligensebb elnöke ugyanis az én iskolatáskámat vitte el...
|
11-30-2006, 18:03
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Sherlock Holmes meghal, és felkerül a menyországba. Ott áll Szent Péter előtt, aki megkérdi kilétét.
- Sherlock Holmes vagyok.
- Nem hiszem el... bizonyítsd be valahogy. Mondjuk... hozd ide nekem Ádámot!
Sherlock fogja magát, és nem egészen 10 mp múlva ott áll Ádámmal Szent Péter előtt.
- Hogy csináltad ezt? Itt férfiak milliárdjai vannak!
- Nos...egyszerű. Beálltam a fickók közé, mindenkit elküldtem az anyjába; ez meg csak ott téblábolt.
|
11-30-2006, 18:07
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Elmegy a fazon az orvoshoz, hogy AIDS-tesztet csináltasson. Kitölti a kérdővet és leadja a vért. Néhány nap múlva jön az eredményekért és kérdezi:
- Nos, doktor úr, hogy alakult a vizsgálat?
- Hát rossz hírem van, a teszt pozitív lett.
Hősünk összeomlik, és kérdi, nincs-e véletlenül valami kísérleti módszer, ami esélyt adhat a gyógyulásra.
- Azt írja itt a kérdőívben, hogy Ön homoszexuális, igaz?
- Hát igen, az vagyok.
- Hm, ez várható volt. De segíthetünk a bajon: Tegyen ki két liter tejet a napra, majd két nap után igya meg egyszerre az egészet három záptojás kíséretében. Fogyasszon hozzá fél kiló rothadó zöldséget. Ezt a kúrát 20 napon át szigorúan tartsa be, akkor megmenekülhet. A beteg megköszöni, és boldogan távozik. Miután odébbállt, az egészségügyi nővér kérdőn fordul az orvoshoz:
- Miért nem mondta meg, hogy a teszt negatív?
- Tudja meg a b.zi, mire való a lyuk a seggén!
|
11-30-2006, 18:40
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Bemegy a paraszt a kocsmába. Leül piát kér, és azt motyogja magában, hogy vannak megmagyarázhatatlan dolgok.
Öt perc múlva kér még egy italt, és még mindig ezt motyogja. Erre a csapos megkérdi:
- Bácsikám, ugyan mit nem lehet megmagyarázni?
- Hát tudja az úgy volt, hogy kimentem megfejni a tehenet.
Oldalról akartam fejni, ahogy mindig, de a rohadt dög felrúgta a vödröt. Megpróbáltam a másik oldalról, de ott is felrúgta. Mondom akkor megpróbálom hátulról, de így is felrúgta a vödröt.
Erre olyan ideges lettem, hogy a két hátsó lábát kikötöttem az istálló falához.
Leültem fejni, erre elkezdett csapdosni a farkával. Próbáltam megfogni, de nem bírtam, ekkor jött az ötlet, felkötöm a farkát a gerendához! De mivel már nem volt spárga, így a nadrágszíjjammal kellet megkötni.
Hoztam egy széket hogy felérjem a gerendát, felálltam rá kivettem az övemet, felemeltem a tehén farkát, de őv nélkül meg lesett rólam a nadrágom.
És ekkor nyitott be a feleségem.
A tehén lába kikötve, farka felkötve, én meg ott állok mögötte gatyában.
Na erre mondom én, hogy vannak dolgok, amiket nem lehet megmagyarázni...
12-01-2006, 15:57
|
Member
|
|
|
|
Vörös a szőkének: Mi a jelszavad a chaten?
Szőke nő: ''BatmanSupermanRobinJoker''
De miért ilyen hosszú?!
Mert legalább 4 karakternek kell lennie...."
|
12-03-2006, 18:49
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Ifjú karmester levezényli Bethoven V.szimfóniáját. Visszatapsolják. Megint levezényli, ismét visszatapsolják. Már ötödjére vezényli le, de ismétvisszatapsolják. Fáradtan, hajlongva áll a közönség előtt.
- De uraim, hölgyeim, örülök hogy tetszik, de meddig tapsolják még vissza?
- AMÍG MEG NEM TANULOD, kiált fel egy néző.
|
12-03-2006, 18:49
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Két nagyon beképzelt bagoly ül a fán…
Megszólal az egyik:
- Képzeld tegnap este beszélgettem Istennel és azt mondta én vagyok a legszebb és a legokosabb a földön…
Mire a másik:
- Nem emlékszem, hogy ilyet mondtam volna…
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
|
|
Posting Rules
|