Szégyenkutya fradisták, most megcsináltátok a tutit, remélem visszaraknak titeket a BLASZ-ba és ott rohadtok meg...
Én nem vagyok fradista, de:
A Fradi játszon ott amit el tud érni saját erőből.
A szurkolói azon része, ami miatt ezt írod, menjenek börtönbe, de legalább tiltsák őket ki örökre a focipályákról.
Miért nem lehet megcsinálni azt, mint Angliában? Tök egyszerű a megoldás
Én nem vagyok fradista, de:
A Fradi játszon ott amit el tud érni saját erőből.
A szurkolói azon része, ami miatt ezt írod, menjenek börtönbe, de legalább tiltsák őket ki örökre a focipályákról.
Miért nem lehet megcsinálni azt, mint Angliában? Tök egyszerű a megoldás
Mert itt patkányok ülnek a törvényhozásban is, nemcsak a lelátókon...
De a patkány fagyi most rácopott
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”
Félelmetes, hogy a foci milyen mérvű agresszivitáshoz és gyűlölködéshez vezethet...
Már-már vetekszik a vallásokkal
Amúgy nem olyan meglepő. Minden, ami érzelmeket mozgat meg, gyűlölködéshez és agresszivitáshoz vezethet azoknál, akik a legkevésbé sem tudják kontrollálni az érzelmeiket.
Viszont azt ne felejtsd el, hogy sokszor csak zrikákról meg hülyülésről van szó. Például mikor azt mondom Poolnak, hogy "hogy lehet már ilyen csapatot szeretni!!?? A pudlisták még az anyanyelvüket sem tudják beszélni, hanem valami szkúzert nyomnak helyette!" Akkor nem gyűlölködésről van szó, sokkal inkább úgymond (buta szó, tudom) csipkelődésről