|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
04-10-2009, 07:50
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
Egy 70 km/h max. sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védőbeszéde a bíróságon :
"Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette.
Ahogy önök is tudják, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idő mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendő. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber őrei."
Hoppá!
A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent.
|
Ez nem vicc, de azért aki megpróbálkozna a fenti módon kijátszani a rendőröket az nézze meg ezt.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
The Following 6 Users Say Thank You to Redback For This Useful Post:
|
|
04-10-2009, 09:17
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
Egy 70 km/h max. sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védőbeszéde a bíróságon :
"Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette.
Ahogy önök is tudják, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idő mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendő. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber őrei."
Hoppá!
A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent.
|
Ezt asszem pár éve olvastam, de akkor még tán ez az egész Franciaországban történt meg. Úgy még hihető is volt.
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
04-11-2009, 19:34
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Ezt asszem pár éve olvastam, de akkor még tán ez az egész Franciaországban történt meg. Úgy még hihető is volt.
|
Én is emlékszem.. talán valami film is készült belőle. Valami őrült taxista volt a főszereplő,talán épp Daniel ( Samy Naceri ).
|
04-12-2009, 04:14
|
Junior Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Pista bácsi a tanyán egy reggeli tévé nézés után kimegy a disznókhoz és odadobja nekik a parókáját.Ezt a mondatot fűzve hozzá:Nincs többé korpa csak gyönyörű haj!
|
The Following 3 Users Say Thank You to Oszvald For This Useful Post:
|
|
04-13-2009, 11:02
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
pffff-vicc
Fantasztikus hír: "Győzike" Beckhammel fog ebédelni
Mint kiderült Győzinek egy fillérjébe sem került a Beckham-randi. – Győzike megkeresett minket azzal, hogy élete nagy vágya egy találkozás Beckhammel. Miután ő egy olyan televíziós személyiség, akinek jelenléte fontos lehet az esemény visszhangja szempontjából
Ezt kőő csinááálnije,csáje...
|
04-13-2009, 11:16
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Megérdemlik egymást
|
04-13-2009, 16:48
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Fantasztikus hír: "Győzike" Beckhammel fog ebédelni
Mint kiderült Győzinek egy fillérjébe sem került a Beckham-randi. – Győzike megkeresett minket azzal, hogy élete nagy vágya egy találkozás Beckhammel. Miután ő egy olyan televíziós személyiség, akinek jelenléte fontos lehet az esemény visszhangja szempontjából
Ezt kőő csinááálnije,csáje...
|
könyvet is ad Beckhamnek :d
|
04-13-2009, 17:24
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Ti meg hajlandóak vagytok egy szót is beszélni róla? Hánynom kell attól az embertől...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
04-13-2009, 17:38
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Ti meg hajlandóak vagytok egy szót is beszélni róla? Hánynom kell attól az embertől...
|
Sajnos kikerülni nem lehet
Ezt a buta,bunkó cigányembert nyomatják mindenhol.
|
04-13-2009, 18:29
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Sajnos kikerülni nem lehet
Ezt a buta,bunkó cigányembert nyomatják mindenhol.
|
Majdnem azt mondtam, hogy de igen, ki lehet, ha nem néz az ember tévét, és nem a pletykákat olvassa a neten, de ztán rájöttem, hogy így sem lehet kierülni, mert a HÓDÍTÓ fórumán is hallok róla... Szégyen...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
|
|
Posting Rules
|