Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Az Ezüst hold könnyei
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-08-2006, 19:31
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

hhhhh...hogy egyesek még aludni se tudnak...hhhh....mé nem nappal intézik az ilyet, nem elég majd egy tucat óra erre...(zsörtölődik az atya, láthatólag elég bosszús, amiért felverték álmából, bár a szeme elég éberen fürkészi a környezetet. Marad továbbra is a kocsiban.)
-Valaki megsérült közülünk? Ha mehetnéke van valakinek előtte szóljon nekem is, hogy Krad áldását kérjem rá. (kiáltom ki hangosan)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-09-2006, 08:11
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Longevity: 99%

Feran keres egy viszonylag nem mocskos helyet és leül a földre. Koncentrál és mintha befelé figyelne.
Gil a tábortűz közelében telepszik le és meditálni kezd.
A törpék teljes fegyverbe vágják magukat.

-Két csónakot lángba borítottak a hajó tűzvetői. Egy másikban sincs már élő kalóz, hmm... mágia végzett velük. az utolsó két csónakból most másznak a hajóra. Közelharc. Megvan ez kellett nekünk.
Feran kinyitja a szemét és feláll.
-A kalózok parancsa egyértelmű. Mindenkit aki a hajón van el kell fogni, ha ez nem sikerül akkor meg kell ölni. Nem léphetnek partra. A többségük gorviki származék, de akad mindenféle nemzet szülötte köztük. Partra nem léphetnek. Azthiszem a falut és minket nem fenyeget veszély.

A domb túloldaláról halk csatazaj és lobbanások fénye szüremlik át.
Feran egyfolytában "fülel".

Fertályórával később:
-Most gyújtják fel a hajót. Alig tucat kalóz tart vissza a hajóikhoz. A hajóról tán kéttucat ember menekült a partra. A kalózok csalódottak. Nem találták meg amiért jöttek. A faluban alig 4-5 sérült van. Az emberek nyugtalanok, de mintha készültek volna erre.
Körbetekint:
-Reggel megnézzük a falut aztán indulunk tovább.
Gil és Dhar! megkérhetlek titeket, hogy a biztonság kedvéért nézzetek most körül odakint?
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 08:19
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Persze. De senki ne próbáljon meg kimenni a gömbön kívülre, mert az fájdalmas próbálkozás lenne! Dhar, gyere, nyitok neked kaput rajta.
Azzal felkelek, mormolok néhány szót, magamra húzom a köpenyem és beleolvadok a környezetembe, valamint nyílik egy kapu a gömbön, ami azonnal bezárul, amint Dhar kimegy.
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 08:24
Pettyes Pettyes is offline
Member

Úgy tszek, ahogy Gil mond és követem, illetve ott megyek ki, ahol kaput nyit nekem! Majd amikor kiérek megvárom Gil-t, de sehol nem látom. Várok egy picit, majd szólogatok, mert nem értem hol lehet.

Valahol az oldaladnál megszólalok.
- Itt vagyok, csak elrejtettem magam. Kicsit halkabban beszélj, mert ha suttogsz én azt is meghallom. Nézzünk körbe a gömb körül, itt találkozunk újra egy jó fél óra múlva. Rendben?

Last edited by aúú; 11-09-2006 at 08:39..
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 08:40
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Egy kicsit előrébb megyek a gömbtől és a távolba kémlelek, valamint hegyezem a fülemet.
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 08:45
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

A védőgömbön kívül kerülve jó lábnyi magas törmelékkupacon gázoltok át. Mindaz ami még a táborra esett volna lecsúszott és gyűrűként veszi körbe a gömböt. a dombtetőről a bokrok egy része elrepült a többiről a leveleket az utolsó szálig letépte a szél.
Dhar: Ahogy körbenézel az orroddal megérzed Gil jelenlétét és nagyjából az irányát is be tudod tájolni.
Mikor felértek dombra és letekintetek a halászfalura súlyos károkat láttok. a házak legtöbbjének beszakadt a teteje vagy elvitte a lökéshullám. A szkogg lángol a móló mellett, fénye bevilágítja az egész környéket és a parton tucatnyi fegyveres hever. Köröttük tág félkörben a falusi férfiak, mindenféle fegyverrel, szerszámmal felszerelkezve. Úgy látszik nem engedik el a partról a hajóról menekülteket. Harc nincs csupán a falusiakon látszik a feszültség. A távolban két hajó látszik, az egyiken kissebb tűz ég.
Feltűnik nektek hogy a falusiak között egyetlen nőt, gyereket sem láttok.
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 08:46
Member

Megjegyzem, amit Gil mondott, elindulok körbenézek a gömb körül. Hegyezem füleim és szemem. Ha nincs semmi különös viszatérek a megbeszélt ponthoz.
mindenfelé törmelék fogad. Néhol még csapkodó, vagy már döglött halakba botlasz és egy leszakadt kart is találsz. Pár félig elégett kötél és deszkadarabon orrfacsaró bűzt érzel.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 11-09-2006 at 08:53..
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 08:48
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Megdöbbenek a pusztításon, amit a semmitért csináltak a kalózok a természetben és a törmelék gyűrűn kintebb megyek, majd elkémlelek a kalózhajók felé.
Az égő kalózhajón lassan kialszanak a tüzek. Az utolsó csónakból felmászó embereket láthatóan nem nagy lelkesedéssel fogadják, majd felvonják a csónakot és a két hajó kelet felé indul.
És születnek emberek.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 11-09-2006 at 08:55..
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 08:59
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Visszamegyek a találkozási ponthoz. Amennyiben Dhar is ott van, akkor megnyitom a kaput újra és miután bementünk, becsukom.
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 09:03
Member

Állok a megbeszélt pontnál, néha halkan szólogatom Gil nevét és ha válaszol, illetve ha nyitja a kaput bemegyek és Feran felé indulok, elmondom a tapasztaltakat.
Feran végighallgat mindkettőtöket, majd elégedetten bólint.
-Jó munka. Úgy tűnik a falusiak felkészültek erre az estére. Talán valamelyik kalóz helybéli és elérte, hogy ne bántsák az övéit. Menjetek pihenjetek le. A törpék őrködnek és reggel megyünk tovább.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 11-09-2006 at 09:09..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules