Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-21-2007, 15:36
empty empty is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

A morálcsökkenést meg lehet úgy is oldani hogy az csak a csatára vonatkozzon... mire odaérnek a seregek félelem lopja be magát a szívükbe és elbizonytalanodnak harc közben. Elvégre ez egy középkorhoz hasonló játék, és akkoriban baonásak voltak a népek. Persze a győztes csata után a nem hulláknak lehetne adni a szokásos, vagy kicsit nagyobb morálbónuszt is.
A célom az lett volna, hogy a támadó seregeket is valahogy a hullához gyengítsem kicsit.
A tolvajakcióknál pedig változatlanul fenntartom, hogy a morálcsökkentés nem olyan rossz.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-21-2007, 15:39
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

de akkor is. hát támadsz és, ha nyersz ha nem csökken a morál és ez nem jó
nem tudom miért erősködnek egyesek, mikor lelettek szavazva
Reply With Quote
Old 01-21-2007, 16:02
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by empty View Post
A morálcsökkenést meg lehet úgy is oldani hogy az csak a csatára vonatkozzon... mire odaérnek a seregek félelem lopja be magát a szívükbe és elbizonytalanodnak harc közben. Elvégre ez egy középkorhoz hasonló játék, és akkoriban baonásak voltak a népek. Persze a győztes csata után a nem hulláknak lehetne adni a szokásos, vagy kicsit nagyobb morálbónuszt is.
A célom az lett volna, hogy a támadó seregeket is valahogy a hullához gyengítsem kicsit.
A tolvajakcióknál pedig változatlanul fenntartom, hogy a morálcsökkentés nem olyan rossz.
Akkor már egy automatikus védelem varázslattal többet érnénk, nem kellene mindenféle morálcsökkenéssel számolni.
Old 01-21-2007, 16:14
empty empty is offline
Junior Member

Az sem rossz, de azzal önmagában nem erősítesz a hullán.

Láttam itt írta vki hogy ház nélkül milyen lenne...
El tudnám azt is képzelni hogy a hulla csak mészárlás útján tudjon népességet szerezni/amit persze el lehetne lopni tőle/, és csak ebből tudna katonákat képezni, épületeket fenntartani. Így a gyújtogatás kiesik, de még mindig nyugodtan lehet emberhiányt okozni, még akkor is ha a barakkokba többen férnek. Ez esetben a felszabaduló helyeket is barakkokkal kitöltve sztem már elég ütős lehet a hulla. Még így is folyamatosan támadnia kéne, mert előbb utóbb elfogynak az emberek...
csak a kezdésnél nem tudom mi lenne, mert ott ugye alapból minuszban van a nép..
Reply With Quote
Old 01-21-2007, 16:16
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

ha meg morált csökkentesz a támadónak az se erősíti vagy?
Reply With Quote
Old 01-21-2007, 16:19
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Az sem rossz, de azzal önmagában nem erősítesz a hullán.

El tudnám azt is képzelni hogy a hulla csak mészárlás útján tudjon népességet szerezni/amit persze el lehetne lopni tőle/, és csak ebből tudna katonákat képezni, épületeket fenntartani. Így a gyújtogatás kiesik, de még mindig nyugodtan lehet emberhiányt okozni, még akkor is ha a barakkokba többen férnek. Ez esetben a felszabaduló helyeket is barakkokkal kitöltve sztem már elég ütős lehet a hulla. Még így is folyamatosan támadnia kéne, mert előbb utóbb elfogynak az emberek...
csak a kezdésnél nem tudom mi lenne, mert ott ugye alapból minuszban van a nép..
LOL
Old 01-21-2007, 16:34
Grabi Grabi is offline
Member

olvasgatva az utobbi napok írásait és szerintem jó lenne ha a nagy, formbabontó ötleteket pár napig átgondolnák az illetők mielőtt leírják
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 01-22-2007, 02:14
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Quote:
haz nelkul fullosan beepitve nincs lakossag, anelkul meg semmi sem mukodik, meg a barakkok se... 100% barakk, jo lenne mi?
Reply With Quote
Old 01-22-2007, 07:21
zstzs
Guest

Longevity: 0%
Én változatlanul a +20% lakáshelyzetre szavaznék alapból (esetleg 30%), így tényleg élőholt hordákat lehetne csinálni, minden más maradna változatlan.
Valaki kiszámolhatná hogy így mit tudna egy hulla.
Reply With Quote
Old 01-22-2007, 10:41
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
haz nelkul fullosan beepitve nincs lakossag, anelkul meg semmi sem mukodik, meg a barakkok se... 100% barakk, jo lenne mi?
Pont ez lenne a lényege, hogy ember nélkül is működnének az épületei.
De ha visszaolvasol láthatod hogy a javaslatot leszavazt(u)ák
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules