|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

10-21-2006, 19:21
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Mondjuk én sem. De én hadisarcot sem kérek + nem verek orit törlésig + nem gyújtogatok,mérgezek, ártózok azért mert csak stb.
De nem mindenki ilyen! És pont ezért említettem, hogy szerencse is kell. Sose tudod kiféle-miféle irányítja azt az orit akinek tegyük fel anno elloptál x mennyiségű tekercsét es elhagyta pár kedvenc katonája 
Csakúgy mint a való életben a Hódító világában is különböznek az emberek. Vannah akik füzetkébe írják "ellenségeiket" és akár évek múltán is bosszúra éhesen keresik az előnyös helyzetet és van aki csatázik egy jót, majd győztesen vagy vesztesen tovább áll.
Egyébként a fociban van egy mondás miszerint: A jó kapusnak szerencséje van 
|
Nem tom már kinek van itt az be irva a nevéhez:Háboruban egy dolog nem megengdett:a fair küzdelem 
ez egy igaz mondás lehet néha:PDe ha nálad ártozik az ellen nem ározol vissza?:PMeg elég szegényes az a harc amiben csak támadás kell(bár az az igazi):PVari akció is sokat dönhet el 
|

10-21-2006, 19:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Mondjuk én sem. De én hadisarcot sem kérek + nem verek orit törlésig + nem gyújtogatok,mérgezek, ártózok azért mert csak stb.
De nem mindenki ilyen! És pont ezért említettem, hogy szerencse is kell. Sose tudod kiféle-miféle irányítja azt az orit akinek tegyük fel anno elloptál x mennyiségű tekercsét es elhagyta pár kedvenc katonája 
Csakúgy mint a való életben a Hódító világában is különböznek az emberek. Vannah akik füzetkébe írják "ellenségeiket" és akár évek múltán is bosszúra éhesen keresik az előnyös helyzetet és van aki csatázik egy jót, majd győztesen vagy vesztesen tovább áll.
Egyébként a fociban van egy mondás miszerint: A jó kapusnak szerencséje van 
|
Ez kb annyira szerencse, hogy: ma is milyen mázlom volt, nem ütött el a metró...
Az nem szerencse, hogy nincs peched.
|

10-21-2006, 19:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Ez kb annyira szerencse, hogy: ma is milyen mázlom volt, nem ütött el a metró...
Az nem szerencse, hogy nincs peched.
|
Kicsit vehetnéd a fáradságot és olvashatnál a sorok között.
A régi ellenség csak egy példa volt. Lopni lophat bárki rossz időben nem nézve kivel hadakozol. Látják az alattad lévő orik, hogy hadban álsz pár gömb és már megy is sereg feléd.
Off ... de nem is tudom miért foglalkozom egy Lámával, hiszen minden eddig felém intézett mondatod ellensége, kötözködős, ellenszenves volt.
|

10-21-2006, 19:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Ez pusztán felfogás beli kérdés  Az hogy nincs peched az nem szerencse, akármit is mondassz 
|

10-21-2006, 19:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Ez pusztán felfogás beli kérdés  Az hogy nincs peched az nem szerencse, akármit is mondassz 
|
Na most lehet oriási baromségot irok de nekm ez jött le cece jopár irásábol:
Annak van szerencséje aki éppen olyan ellen indul akit szivattak/szivatnak 
És nem azt mondja ,hogy szerencséd van ha nem akkor indulnak rád a régi ellenségeid amikor éppen szivatnak vagy a szivatásbol támadsz föl 
|

10-21-2006, 20:12
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Még 1 hasznos kérdés. (számomra  )
Ki mikor indítja a támadását? Illetve a távolbalátást mikor nézi meg, ha megnézi? Mert tudom, hogy 41kor van körváltás, de azt nem tudom pontosan, hogy még meddig veszi be a kiadott parancsokat.
Dragon!
A kiküldött segítségnek mi pontosan az egyenlege jelenleg?
|

10-21-2006, 20:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Ki mikor indítja a támadását? Illetve a távolbalátást mikor nézi meg, ha megnézi? Mert tudom, hogy 41kor van körváltás, de azt nem tudom pontosan, hogy még meddig veszi be a kiadott parancsokat.
|
Ameddig el nem KEZDŐDIK a körváltás.
Mivel ez egy több másodperces folyamat, ezért a körváltást kezdő pillanatig tudsz sereget indítan, távolba látni, piacozni ... stb.
Teszteld le 
|

10-21-2006, 20:26
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Dragon!
A kiküldött segítségnek mi pontosan az egyenlege jelenleg?
|
Sereged szövetségesnél segít ##### - 5 körig segít: 0 katona, 0 védő, 296 íjász, 738 lovas, 0 elit
300 íjj és 750 ló volt 
|

10-21-2006, 20:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Nem tom már kinek van itt az be irva a nevéhez:Háboruban egy dolog nem megengdett:a fair küzdelem 
|
OFF: Van jobb mondás is: Háborúban és szerelemben mindent szabad
|

10-22-2006, 06:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
OFF: Van jobb mondás is: Háborúban és szerelemben mindent szabad
|
Na ez is igaz 
Steve te mindenre választol csak a kérdésemre nem 
2db is volt:O)
1. %-os arányban torony+barak mennyi kell egy jó ló+ijasnak?
2. Hogyan oldod meg ló+ijjal,hogy jobb legyen a 8támadó+védöpont mint az elit+ijas 10támadó+védőpont? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|