|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-04-2010, 15:23
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dew
Ne állíts már valótlant kérlek! Annyit kértem, hogy az Ő országát!
|
Én pedig már vagy féltucatszor leírtam, hogy nem egy országról van szó, hanem a komplett csoportról, illetve a környező csoportokról: ahova fel lehet onnan lépni, illetve ahonnan oda lépni lehet. Ha a B-ről beszélünk, akkor az A, a B, az E, a G és az I csoportok érintettek, ezt az 5 csoportot kell visszaállítani, hiszen ezekre mind hatással lehetett ez az akció.
Ha ezeknek a csoportoknak a játékosait mind meggyőzöd, hogy állítsunk vissza egy régi állapotot, mert valaki kiadta másnak a jelszavát, akinek nem kellett volna, akkor hajrá. De készülj fel rá, hogy soha többet nem fogsz tudni játszani, mert következő nap el fogjuk ugyanezt játszani, majd a következő nap egint, és az azt követő nap megint, az idők végezetéig.
|

12-04-2010, 15:23
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dew
az ő oriját építsd be, esetleg az eladakozott milliókat a lakosoktól szedd vissza, és ha nagyon-nagyon jószívű lennél akkor a dezertált sereget is visszaküldhetnéd. Egyik kérés sincs kihatással senki másra!
|
Amúgy ezeket miért nem lehetne megcsinálni? eddig az volt az indok, hogy mert másokra kihatással van... de az, hogy ő visszaépül, az nincs kihatással, mert hekit nem vesztett... az, hogy eladakozták a pénzt, és Te visszaszeded, megint nincs kihatással... a dezertált sereg sem a piacra ment, szóval az sincs kihatással másra...
|

12-04-2010, 15:25
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dew
kezdem úgy érezni magam,mint aki más nyelven ír...
be van kapcsolva az ip-s értesítő. elvileg azt írtad régebben, hogy ebben az esetben meg tudod mondani az illetékesnek, hogy milyen IP-ről jelentkeztek be, ergó tudod az IP-t. Utána csak azt kell megnézni, hogy erről az IP-ről jelentkezik-e még be valaki másik országba, esetleg egy egész láncba. és meg is van a tettes! 
|
Abból, hogy "267.312.443.766", nem tudod, hogy ki a tettes. Ha egy jogi eljárás során bizonyítást nyer, hogy erről a címről lépett be a tettes, akkor a bíróság kötelezheti a szolgáltatót, hogy adja meg az adott időpontban ehhez a címhez tartozó felhasználó adatait. Ekkor lesz meg a tettes.
|

12-04-2010, 15:27
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dew
Amúgy ezeket miért nem lehetne megcsinálni? eddig az volt az indok, hogy mert másokra kihatással van... de az, hogy ő visszaépül, az nincs kihatással, mert hekit nem vesztett... az, hogy eladakozták a pénzt, és Te visszaszeded, megint nincs kihatással... a dezertált sereg sem a piacra ment, szóval az sincs kihatással másra...
|
Miért nem lehet megcsinálni, hogy az anarchista csoporton kívül valakinek felépítgetem az országát? Ez ugye nem komoly kérdés?
Ui: csak azért kérdezel, hogy minden válaszomra nyomhass egy "nem tetszik" kezet? Ennek aztán marha sok értelme van...
|

12-04-2010, 15:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Miért nem lehet megcsinálni, hogy az anarchista csoporton kívül valakinek felépítgetem az országát? Ez ugye nem komoly kérdés?
|
De komoly kérdés. Nem azt kértem, hogy csinálj nekem egy orit ebbe a csoportba ilyen éplistával... hanem azt, hogy légy oly kedves és amit valaki elbarmolt azt építsd vissza! Mert azzal, hogy azt az országot visszaépíted nem vagy kihatással más játékára, csak az az 1 ország érintett, ahol ezt megteszed...
|

12-04-2010, 15:32
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dew
De komoly kérdés. Nem azt kértem, hogy csinálj nekem egy orit ebbe a csoportba ilyen éplistával... hanem azt, hogy légy oly kedves és amit valaki elbarmolt azt építsd vissza! Mert azzal, hogy azt az országot visszaépíted nem vagy kihatással más játékára, csak az az 1 ország érintett, ahol ezt megteszed...
|
KisPistike pedig véletlen bontott le egy házat, építsem már vissza neki, hiszen semmi kihatással nem volt a többiekre...
KisPistike2 nem bontott le semmit, de nincs kedve templomot építeni, építsek már én helyette, ott van hozzá minden.
Azért van a Hódítónak egy webes kezelőfelülete, hogy ne nekem kelljen szólni, ha valamit csinálni akarsz, hanem ezen a kezelőfelületen azt meg tudd csinálni. Sőt, csak így tudsz játszani, nem igénybejelentés alapján, hogy ki kér ma házat, ki szeretne egy templomot, illetve ki helyett támadjak.
|

12-04-2010, 15:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ui: csak azért kérdezel, hogy minden válaszomra nyomhass egy "nem tetszik" kezet? Ennek aztán marha sok értelme van...
|
Nem. A mai napig szerintem egy HSZ-edre sem raktam sehol "nem tetszik"-et. Nem volt velem probléma, nem veszekedtem senkivel, se itt, se zöldbe, se fórumon. Egyszer voltam büntetve, mert azt mondtam, hogy milyen drága a tekercs kezdőkön. Annak is vagy fél éve. Úgyhogy nem sorolhatsz / sorolhatom magam a "problémás játékosok" közé... Ez alkalommal is mondtam szegény szövimnek, hogy írjunk Atinak, biztos segít, mert egyértelmű, és még csak nem is bántottak utána... Bizalommal fordultam Hozzád a problémánkkal... és ez lett belőle...  nem tudom Te hogy bírod ezt csinálni 10-en éve, én a mostani 1 óra alatt belefáradtam...
|

12-04-2010, 15:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
KisPistike pedig véletlen bontott le egy házat, építsem már vissza neki, hiszen semmi kihatással nem volt a többiekre...
KisPistike2 nem bontott le semmit, de nincs kedve templomot építeni, építsek már én helyette, ott van hozzá minden.
Azért van a Hódítónak egy webes kezelőfelülete, hogy ne nekem kelljen szólni, ha valamit csinálni akarsz, hanem ezen a kezelőfelületen azt meg tudd csinálni. Sőt, csak így tudsz játszani, nem igénybejelentés alapján, hogy ki kér ma házat, ki szeretne egy templomot, illetve ki helyett támadjak.
|
megint jön a terítőtűz - háztűz közötti különbség...
|

12-04-2010, 15:40
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dew
Bizalommal fordultam Hozzád a problémánkkal... és ez lett belőle... 
|
Ez? Mi? Az, hogy normál csoportban se nem szivatunk meg többszáz embert, se nem kivételezünk és építjül fel valakinek az országát jogtalanul?
Valóban nem. Ezen nincs is mit mérlegelni, olyan szintű beavatkozást tenne szükségessé egy ember felelőtlensége, ami nem vállalható be.
Igyekeztem részletesen kifejteni, hogy miért nem. Lehetséges, hogy az adott lelkiállapotban nem ment át a lényeg; BimmBimm "kívülállóként" úgy láttam, hogy értette az okokat.
|

12-04-2010, 15:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dew
megint jön a terítőtűz - háztűz közötti különbség...
|
Semmi különbséget nem vélek felfedezni ezek között. Mindkettő a "terítőtűz" kategória, ahogy Te fogalmaztál.
"Háztűz" esetén, amikor ez egész csoport érintett egy problémában, nincs kérdés, hogy legyen-e visszaállítás, vagy sem.
Egy ember felelőtlensége azonban ne legyen kihatással 5 csoport összes országára -- remélem, hogy ezt el tudod fogadni.
Last edited by Ati; 12-04-2010 at 15:44..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|