Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-06-2007, 00:57
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Gee ezzel egyetértek. nekem is van pár haverom, barátom, és igazi (remélhetőleg életre szóló)barátom is, 3srác ebből és 1(talán 2, de ezt még a jövö dönti el)csaj. És nem azért tartom őket annak, mert folyamatosan együtt lógnék velük vagy ilyenek. Hanem mert tudom, hogyha bármi van legyen az jó vagy rossz felhívjuk egymást, ha segitségre van szükség kérünk, ha bármire szüksége van szólunk egymásnak. Ezek tényleg olyan emberek,hogyha most felhívnám hogy ég a ház, elöbb ideérnének egy vödör vizzel és egy poroltóval, mint a tüzoltók. Lehet nincsenek ott mindig velem, de ha kellenek akkor mellettem állnak. Nem véletlenül tartom őket testvéreimnek (majnem 18éves koromig egyke voltam...), mert tényleg olyanok mint egy igazi jó testvér, akinek bármit elmondhatsz, aki bármikor ott lesz meletted, akivel megosztasz mindent.

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-06-2007, 03:17
LotR LotR is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Lotr, igen az akit láttál

És nem vagy egyedül.
Én pl ma találkoztam 10hónap után újra egy régi nagy szerelmemmel, elég hülye dolgok miatt mentünk szét, de ez most lényegtelen. 4órán át beszélgettem vele, a mostani problémámról, és utána az azóta történt dolgokról, és egy nagyon bensőséges kis csevej alakult ki, és tényleg nagyon sok mindenről szó eset a végére és mind2en jól éreztük magunk (ami elég meglepő volt). 10hónapja még úgy találkoztunk, hogy mind2en görcsöt kaptunk egy "szija mi van veled" után is, elötte pedig 2évig szóba se állt velem. azóta 2x beszéltünk telefonon. Most felhívtam,hogy nem-e ér rá, mert eléggé ki voltam bukva.
Hiába van 1-2 nagyon nagyon közeli barátom, de úgy éreztem hogy ezt nem velük kell kibeszélnem, mert igazán nem éreznék át a dolgot. És úgy érzem jól döntöttem, mert egy olyan emberrel beszéltem aki tényleg 200%osan ismer,talán jobban mint én saját magam, és úgy érzem emellett sikerült visszaszereznem egy számomra nagyon fontos embert.
hmmm hát az illető tényleg tudhat sebezni...
igaz 1x láttam de le a kalappal
remélem azért sikerül kibékülnötök...

a volt párokról annyit h igaz van barátság, nekem is a volt párommal 1 ideig kerültük egymást, de mivel közös a baráti körünk utána mi újra tudtunk jót beszélgetni és én is tőle kértem tanácsot v meséltem el az aktuális problémám és tudtam h ő ismer és megért, ami nagyon jó volt.. de 1 idő után végleg eltávolodtunk és mostmár nem is hívnám fel ilyen ügyben... igazából most nem tudom kivel beszélném meg

De hozzáteszem ehez idő kell nem napok és órák hanem több hónap és akkor talán lehet belőle barátság főleg ha azóta mind2 fél talált új párt.. és még ebbe az esetbe is vhogy megmaradt 1 közös vonzalom köztünk, de mind2 tudtuk , h nem működött és nem egymásra van szükségünk, talán ezért sikerült hosszű ideig barátnak maradnunk...

Last edited by LotR; 12-06-2007 at 03:20..
Reply With Quote
Old 12-06-2007, 06:52
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
hmmm hát az illető tényleg tudhat sebezni...
igaz 1x láttam de le a kalappal
remélem azért sikerül kibékülnötök...

a volt párokról annyit h igaz van barátság, nekem is a volt párommal 1 ideig kerültük egymást, de mivel közös a baráti körünk utána mi újra tudtunk jót beszélgetni és én is tőle kértem tanácsot v meséltem el az aktuális problémám és tudtam h ő ismer és megért, ami nagyon jó volt.. de 1 idő után végleg eltávolodtunk és mostmár nem is hívnám fel ilyen ügyben... igazából most nem tudom kivel beszélném meg

De hozzáteszem ehez idő kell nem napok és órák hanem több hónap és akkor talán lehet belőle barátság főleg ha azóta mind2 fél talált új párt.. és még ebbe az esetbe is vhogy megmaradt 1 közös vonzalom köztünk, de mind2 tudtuk , h nem működött és nem egymásra van szükségünk, talán ezért sikerült hosszű ideig barátnak maradnunk...
igen, pont így gondoltam
nekem se 1-2 nap volt, eltelt 1 év, mire megbocsátottam, hogy elhagyott, és főként Ahogy elhagyott, aztán kész. képesek vagyunk beszélgetni, és sokmindent meg is osztok vele.
Mondjuk magamat egy nagyon kis naiv kiscsajnak tartom, de ez még nem jelent semmit, attól még tudom, hogy csak barátságot akar tőlem
Old 12-06-2007, 06:54
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Gee ezzel egyetértek. nekem is van pár haverom, barátom, és igazi (remélhetőleg életre szóló)barátom is, 3srác ebből és 1(talán 2, de ezt még a jövö dönti el)csaj. És nem azért tartom őket annak, mert folyamatosan együtt lógnék velük vagy ilyenek. Hanem mert tudom, hogyha bármi van legyen az jó vagy rossz felhívjuk egymást, ha segitségre van szükség kérünk, ha bármire szüksége van szólunk egymásnak. Ezek tényleg olyan emberek,hogyha most felhívnám hogy ég a ház, elöbb ideérnének egy vödör vizzel és egy poroltóval, mint a tüzoltók. Lehet nincsenek ott mindig velem, de ha kellenek akkor mellettem állnak. Nem véletlenül tartom őket testvéreimnek (majnem 18éves koromig egyke voltam...), mert tényleg olyanok mint egy igazi jó testvér, akinek bármit elmondhatsz, aki bármikor ott lesz meletted, akivel megosztasz mindent.
Mondjuk a barátságokkal kapcsolatban már nem vagyok ennyire optimista.
Én eddig még mindig csak megégettem magam, mert félreismertem a hölgyikét. Mondjuk az is igaz, hogy csak csajokkal fordult elő
De azt hiszem, most megtaláltam az "igazit" számomra szinte tökéletes barát
Old 12-06-2007, 08:05
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Zsáni View Post
Mondjuk a barátságokkal kapcsolatban már nem vagyok ennyire optimista.
Én eddig még mindig csak megégettem magam, mert félreismertem a hölgyikét. Mondjuk az is igaz, hogy csak csajokkal fordult elő
De azt hiszem, most megtaláltam az "igazit" számomra szinte tökéletes barát
Lehet az volt a baj, hogy ezekkel a hölgyikékkel nem éltél együtt, és nem voltál velük napi fizikai kapcsolatban.
Szóval szerintem ők nem ismernek téged anynira, és te sem őket, lehettek jó haverok, jó ismerősök, de igaz barátok nagyon ritka esetben.
Sajnálom, hogy csalódtál, de én azért kicsit támogatnám benned azt, hogy van olyan, hogy igazi barátság.
És (bár ritka!) de fiú-lány kapcsolatban is létezik olyan, hogy egyik fél sem akar többet, de a lehetőségekhez képest maximálisan odaadó. Szóval boldog vagyok, hogy nekem vannak ilyen emberek az életemben.
Reply With Quote
Old 12-06-2007, 08:14
BimmBimm's Avatar
BimmBimm BimmBimm is offline
Member

Húúú ezeket elolvasva és belegondolva jövök rá hogy nekem igazán csak nagyon idézőjeles barátaim vannak...
Ők kb olyanok - hogy Kutyu égőházas példájánál maradjak - ha az ő házuk ég akkor hívnak és megyek, de ha én hívom őket akkor "jó, majd megyek, csak előbb...". Úgyhogy maradok annál hogy nekem csak haverjaim vannak...

BimmBimm (#233333)

Éplista számító
Reply With Quote
Old 12-06-2007, 08:59
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Lehet az volt a baj, hogy ezekkel a hölgyikékkel nem éltél együtt, és nem voltál velük napi fizikai kapcsolatban.
Szóval szerintem ők nem ismernek téged anynira, és te sem őket, lehettek jó haverok, jó ismerősök, de igaz barátok nagyon ritka esetben.
Sajnálom, hogy csalódtál, de én azért kicsit támogatnám benned azt, hogy van olyan, hogy igazi barátság.
És (bár ritka!) de fiú-lány kapcsolatban is létezik olyan, hogy egyik fél sem akar többet, de a lehetőségekhez képest maximálisan odaadó. Szóval boldog vagyok, hogy nekem vannak ilyen emberek az életemben.
Nekem is van 1-2 ilyen fiú ismerősöm
Imádom is őket
Nem kell sajnálni, mert én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a családommal mindent meg lehet beszélni. Pláne a bátyámmal
Old 12-06-2007, 09:00
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Quote:
Originally Posted by bimmbimm View Post
Húúú ezeket elolvasva és belegondolva jövök rá hogy nekem igazán csak nagyon idézőjeles barátaim vannak...
Ők kb olyanok - hogy Kutyu égőházas példájánál maradjak - ha az ő házuk ég akkor hívnak és megyek, de ha én hívom őket akkor "jó, majd megyek, csak előbb...". Úgyhogy maradok annál hogy nekem csak haverjaim vannak...
ez sajna nekem is ismerős...de kivételesen tényleg van egy leányzó, aki még csak nem is mondja, hogy jó, már ott is vagyok, hanem már tényleg itt is van
Old 12-06-2007, 10:48
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Nekem igazából igazi barátom egy vagy talán 2 fiú van, meg kb 2 csaj, de lehet 3 lesz(megint 2 s-sel írtam, de kijavítottam).
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Old 12-06-2007, 10:53
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Nekem igaz barátom 21 van!
Abból 12 lány 9 meg fiú.
Ők tuti segítenek
meg van még 40 haver meg 10 ivócimbora is,szóval no problem
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules