|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

05-22-2008, 20:07
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Most hetvegen eletemben masodjara tortent ilyen velem, eloben

05-22-2008, 21:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Most hetvegen eletemben masodjara tortent ilyen velem, eloben 
|
Mit szóltak hozzá?  Amúgy szépen néz ki 
|

05-22-2008, 21:37
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Jaja, elég jól néz ki!  Nekem még csak pókerem se volt élőbe...  De azért jó látn, hogy nem lehetetlen! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

05-22-2008, 21:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Mit szóltak hozzá?  Amúgy szépen néz ki 
|
én marha mérges voltam mert sokat buktam emiatt 
Gyulaword (#79796)
|
The Following User Says Thank You to Gyula For This Useful Post:
|
|

05-23-2008, 00:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Gracca Remy, bár szivesebben látnék 50$-kat a potban 
Mondjuk párszor én is láttam ilyet, csak sajnos nem a sajátlapjaim közt, így inkább Gyulát tudom megérteni 

05-23-2008, 00:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Gracca Remy, bár szivesebben látnék 50$-kat a potban 
Mondjuk párszor én is láttam ilyet, csak sajnos nem a sajátlapjaim közt, így inkább Gyulát tudom megérteni 
|
Haveri alapon volt (200 ft buy in, 5/10 blinds, no limit, unlimited rebuy), es az en main potom asszem 645 ft volt.
Gyula(soresely(?)) Meg Zoli(dama drill) meg kuzdottek egymassal es osszehoztak emlekeim szerint egy 700 ftos side potot. (sajnaltam, hogy azt nem tudtam megnyerni, de low chips voltam) 

05-23-2008, 16:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Haveri alapon volt (200 ft buy in, 5/10 blinds, no limit, unlimited rebuy), es az en main potom asszem 645 ft volt.
Gyula(soresely(?)) Meg Zoli(dama drill) meg kuzdottek egymassal es osszehoztak emlekeim szerint egy 700 ftos side potot. (sajnaltam, hogy azt nem tudtam megnyerni, de low chips voltam) 
|
Ezt miért nem lehet full magyarul elmondani? Muszály bele ez a sok káromkodás?
Te vakon betetted az utols 60ft-od úgy hogy meg sem nézted a lapot, Zolinak és nekem is magas lapjaim voltak, mindketten nyerni akartunk emeltük a tétet és végül én elbuktam a fél vagyonom 
Gyulaword (#79796)
|

05-23-2008, 16:24
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Ezt miért nem lehet full magyarul elmondani? Muszály bele ez a sok káromkodás?
Te vakon betetted az utols 60ft-od úgy hogy meg sem nézted a lapot, Zolinak és nekem is magas lapjaim voltak, mindketten nyerni akartunk emeltük a tétet és végül én elbuktam a fél vagyonom 
|
Hat nem  Megneztem, es raemeltem 50 ft-ot a vakokra, vmelyikotok raemelt meg 50et, en ekkor mondtam allint, ami 215-ig ment, osszesen igy lett 645 a pot, es utana ti meg harcoltatok. 

07-23-2008, 16:54
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
A nap handje
Még jó, hogy vannak ilyen emberek
Tegnapelőtt volt egy arc 3szoros beülővel ült az asztalnál, és minden körben 2BB-s nyitással kezdett. Flo után is elég agresszívan tolta az 1BB-s emeléseket 
Mondtam magamnak addig nem állok fel, míg el nem veszti a pénzét, jó esetben én nyerem el, de néha sajnos másnak sikerül előbb. Pont a legjobb helyen ült előttem.
AJ-t kaptam, szokásos emelése jött, én ráemeltem 10BB-ig, ahogy vártam mindenki dobta is. Laza arc meg betolta a 15$-ját, én persze megadtam a saját 5-ömmel. QT volt nála. Flop semmi, turn tízes, river bubi
Aztán vártam a jó lapot, közben márcsak 4$-ja maradt, és megjött az AA. Emeltem 4BB-t, ő vissza 7, én vissza 15BB. Ő megadt, flop után rátoltam a maradékot azt is megadta. JT volt nála
Újratöltött de mire kaptam volna valami jó lapot már elbukta az egészet 
|

07-23-2008, 18:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
A nap handje
Még jó, hogy vannak ilyen emberek
Tegnapelőtt volt egy arc 3szoros beülővel ült az asztalnál, és minden körben 2BB-s nyitással kezdett. Flo után is elég agresszívan tolta az 1BB-s emeléseket 
Mondtam magamnak addig nem állok fel, míg el nem veszti a pénzét, jó esetben én nyerem el, de néha sajnos másnak sikerül előbb. Pont a legjobb helyen ült előttem.
AJ-t kaptam, szokásos emelése jött, én ráemeltem 10BB-ig, ahogy vártam mindenki dobta is. Laza arc meg betolta a 15$-ját, én persze megadtam a saját 5-ömmel. QT volt nála. Flop semmi, turn tízes, river bubi
Aztán vártam a jó lapot, közben márcsak 4$-ja maradt, és megjött az AA. Emeltem 4BB-t, ő vissza 7, én vissza 15BB. Ő megadt, flop után rátoltam a maradékot azt is megadta. JT volt nála
Újratöltött de mire kaptam volna valami jó lapot már elbukta az egészet 
|
Gondolom azert turn utan, mikor kb 8:2-hoz volt eselye a sracnak mar nyerni ellened, azert egy pillanatra kihagyott a szivdobbanasod.... 
|
|
Posting Rules
|