|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ismerkedés Ismerd meg játékostársaidat, lányokat, fiúkat, hölgyeket, urakat, ... :) |

01-12-2007, 14:32
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Köszönöm 

01-15-2007, 21:38
|
Member
|
|
|
|
"Az elkövetkező napokban E-mail útján képeket küldhetnek,melyen Osama Bin-Laden vagy felakasztva látható,vagy elfogása látható.Ha ilyen E-mailt kapsz,akkor ezt a mellékletet nem szabad megnyitni,mert a merevlemezt azonnal menthetetlenül tönkreteszi,leégeti! Kérem küld itt az üzifalon ezt az üzenetet a te ismerőseidnek is!Inkább kapjuk meg ezt a veszélyt előrejelző üzit itt százszor,mintsem tönkremenjenek az adataink a számítógépünkben!Ha olyan üzit kapsz amelynek címe "Invitation" függetlenül attól,hogy ki küldte-azonnal ki kell törölni mindenhonnan,még a lomtárból is-ez a vírus világszerte kering,és minden más vírusnál kártékonyabb!Ennek veszélyét a CNN tette közzé a honlapján!"
Ez igaz lehet? Ezzel van tele az üzifal.
|

01-15-2007, 21:39
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
jobb félni mint megijedni
|

01-15-2007, 21:41
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
És mégjobb tele-spammelni az üzifalat. Most már kiskutyákat megmenteni se lehet, pedig milyen jó volt minden héten újra próbálkozni. 
|

01-15-2007, 21:44
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
rühellem az ilyeneket alapvetoen 
de még mindig jönnek a "küldd tovább és kapsz meghívót" levelek... 
|

01-15-2007, 21:49
|
Member
|
|
|
|
Nah nem tudom... most lusta vagyok nézegetni a CNN oldalát. Inkább szundi.
A merevlemezemen lévő fontos dolgok mindenképp mentve vannak egy másik merevlemezre, ha meg ez meghal akkor gó venni másikat. Nem lessz első eset.
Csak kiváncsi voltam rá, hogy szerintetek létezik e a dolog. Az ilyen üzeneteket nem árt megfontolni  Gondoltam bebököm ide is hátha valaki még eccer megköszöni. Minden esetre jobb így, mint aztán lelkiismeret furdalásom legyen, ha valaki megszívjha és tehettem volna az ügyben 
|

01-15-2007, 21:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
|
Hogy a fenébe én nem kapok? Lehet, hogy csak a hódítósok kedveskednek egymásnak ilyesmivel?  Mert nekem aztán nem sok hódos ismim van 
|

01-15-2007, 21:52
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Nah nem tudom... most lusta vagyok nézegetni a CNN oldalát. Inkább szundi.
A merevlemezemen lévő fontos dolgok mindenképp mentve vannak egy másik merevlemezre, ha meg ez meghal akkor gó venni másikat. Nem lessz első eset.
Csak kiváncsi voltam rá, hogy szerintetek létezik e a dolog. Az ilyen üzeneteket nem árt megfontolni  Gondoltam bebököm ide is hátha valaki még eccer megköszöni. Minden esetre jobb így, mint aztán lelkiismeret furdalásom legyen, ha valaki megszívjha és tehettem volna az ügyben 
|
Amint valakinek a kezébe Internet-előfizetést adsz, az (lenne) az alap, hogy SEMMI idegen mellékletet nem nyitsz meg. Ha nem tudod mi az, akkor az a szemétbe való.
Ezt EGYSZER kellene mindenkinek megtanulni, és akkor nem kéne MINDEN NAP TÖBB TUCATSZOR, amikor új vírust találnak, kitenni üzenőfalra.
|

01-15-2007, 21:53
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
|
Hozzám nem.  Nálam amint valakitől jön ilyen, az illető megy tiltólistára. 
Last edited by Ati; 01-15-2007 at 21:55..
|

01-15-2007, 21:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Amint valakinek a kezébe Internet-előfizetést adsz, az (lenne) az alap, hogy SEMMI idegen mellékletet nem nyitsz meg. Ha nem tudod mi az, akkor az a szemétbe való.
Ezt EGYSZER kellene mindenkinek megtanulni, és akkor nem kéne MINDEN NAP TÖBB TUCATSZOR, amikor új vírust találnak, kitenni üzenőfalra.
|
Az emberi butaság határtalan és a kiváncsiság is nagy úr 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|