Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-04-2006, 08:03
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Meghajolok az Úrnő előtt:
-Köszönöm és elnézését kérem. A jövőben igyekszem elkerülni a hasonló eseteket.
Az Úrnő nyomában visszabaktatok a táborba és megkeresem az új "társunkat". Odaállok elé és végigmérem.
-Te ki vagy?
Sponsored Links
Old 10-04-2006, 08:22
Pettyes Pettyes is offline
Member

Longevity: 97%

Amikor látom zaklatotságát a nőnek egy kicsit együttérzek vele, bár nem tudom azt a mentalitást elfogadni, ahogy viselkednek! Az egyetlenüket úgymond visszaszereztem és ilyen indulatokkal teli odavágok neked egy köszönömöt, de csak azért mert rám szóltak, ráadásul, hmmm, arcon akarnak vágni...
Miközben beszélgetek a nővel és valaki figyeli a beszélgetést azt veheti észre, hogy a nyugodt állapot hirtelen feszélyezetté válik részemről. A nő láthatja, hogy a szemben ezeddig nem látott tűz lobban, arcizmaim a pattanásig feszülnek, egy kicsit kivillan tán a fogam is. Majd megszólalok:
- Elfogadom a bocsánat kérésed, legközelebb jobban vigyázz, mert lehet, hogy MÁSképpen fog minden történni! A fenyegetés nem a legjobb tanácsadó - Ezt mind ingerülten mondom.
Ezután a nagyúrra nézek majd vissza a nőre és egy nagyon picit fejet hajtok és Morel felé indulok a levélért.

A nagyúr a batárban ül, így őt nem látod.
- Nem kértem bocsánat, mert nem van miért. Mikor reggel lenni, nem akarni magát a közelünkben látni! - közli veled fagyosan a nő, és beül a batárba.

Last edited by Chris; 10-04-2006 at 08:27..
Old 10-04-2006, 08:39
Member

- Ahogy akarják!
Amikor Gren ott áll és kérdez, válaszolok:
- Üdvözlet neked is! A nevem Alysium, Iarwain nagybátyja vagyok, de már nem fontos számodra! Ha megbocsátasz...
Majd folytatom utam Morel felé és igyekszem gyorsan túllenni a dolgon.
Old 10-04-2006, 08:51
Member

Amikor ellép mellettem utánnafordulok:
-Az én nevem Gren a Kőszakállú klánból. Ha Valóban Iarwain rokona vagy akkor dolgunk van egymással. Persze csak akkor, ha tényleg a rokona vagy.
Old 10-04-2006, 08:59
Member

- Valóban az vagyok, de nem tudom neked bizonyítani, így ezt ne is kérd! Nem láttam Iarwaint, mert a fajunk nem szereti, ha féregéletűvel keverednek. A hugommal tartottam a kapcsolatot és Iarwain az ő gyermeke volt, de már mindekettő szerettem eltávozott az élők sorából! - Itt láthatod , hogy elég nehezére esik beszélni erről.
- Nem ismertem Iarwaint és megszerettem volnaq találni, hogy megismerjem, de túl későn indultam útnak Sirenarból.
Nem tudom mi dolgunk lehet, bár szívesen meghallgatlak, de egyenlőre nem a legjobb tapasztalataim vannak a társaiddal és legfőképp a megbízoddal kapcsolatban.
Old 10-04-2006, 09:12
Member

Felhorkanva indulok Morel felé:
-Hallottam már a keveredéssel kapcsolatos nézeteiteket. Ha neked lenne embertől gyereked akkor az félvér, a hugod embertől született gyermeke pedig korcs. Érdekes szemlélet. De hagyjuk. Arról mit tudsz, hogy mivel harcolt Iarwain? Valamivel kell hogy bizonyítsdd a szavad, már megbocsáss, de úgy ahogy te én is állíthatnék bármit.
Old 10-04-2006, 09:15
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

- Hallak ám hígyes fülű! Jobb ha meghúzod magad itten, me ha júl írtem, szívességet kérni jüttél. A nagyúúékkal meg ne föleselj, me szájon türöllek.
Mögtaláltad a purontyot, ez jó, de löhet a te kezöd is benne vút. Fígyelni fuglak ám.

Gren közelébe maradok, mert vele még nem beszéltem a látottakról, no meg hogy kéz-közelbe legyen ez a fűimádó.

Last edited by Chris; 10-04-2006 at 09:18..
Old 10-04-2006, 09:24
Member

- Nos mint már mondtam neked nem tudom bizonyítani! Elbeszéléseitekből alapozva szerintem Iarwain nem egy egyszerű kardforgató által vesztette életét, vagy az a valaki/valakik nagyon tudta mi a dolga! Láttam és beszéltem a mesterével Ip shi Keung-gal, és bizton állíthatom, hogy Iarwainból olyan harcost nevelt, aki értett a fegyvere forgatásához! Tudtommal Morelnél van egy levél, amire az ő neve van írva, ezt szereném megnézni! Hallotam, hogy Neked és Farkasnak köszönhetem, hogy eltemettétek! Valójában nem tudok mást felajánlani nektek, csak a pénzem! Nem sok van nálam, de amim van odaadom, hogy fedezem költségeitek! Hálám pedig egyszer majd tán a megfelelő időben, a megfelelő helyen lesz, hogy segítsen, ha szükségetek lesz rá!
Old 10-04-2006, 09:33
Member

Farkas beszédére nem is figyelek oda és úgy folytatom Gren felé mondandómat:
- Annyit tudok Iarwainról még, hogy különleges harcmodort folytatott, a sáskához hasonlíthatót, a fegyverei hajlított pengéjűek, és a sarlóra hasonlítanak valamennyire, azt hiszem ezeket Kámának hívják. Ezeket a mesterétől tudtam meg, de többet nem!
Old 10-04-2006, 09:35
Member

Farkas elé biccentek és megyek tovább kissé lemaradva Alysium-tól.
-Nem a költségekről van szó. Akkor pár korsó sört kellene csupán fizetned nekünk. Itt a tisztességről van szó. Arról, hogy sem Farkas sem én nem vagyunk tolvajok. Iarwain felszerelése mint családtagé a tiéd és neked kell döntened róla mi legyen. A pénzét ami volt a fogadósnak adtuk, hogy vigyázzon és gondozza kissé a sírt és áldassa meg. Nem tudom mit beszéltél a nagyúrral, de a legközelebbi fogadóban, vagy ivóban ahol összefutunk leülhetnénk egy pár korsó sörrel, kissé megemlékezni az unokaöcsédről. Farkas - felvigyorgok a kötés alól Farkasra - amilyen nagydarab annyira szereti a sört és én sem vagyok kifejezetten ellene. Abban a fogadóban tisztességesen nem tudtunk koccintani Iarwainra. Ezt pótolnunk kellene.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules