Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-28-2007, 07:18
Hege's Avatar
Hege Hege is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post

Román A: nem érdekel hogy ki játszik és ki nem! Nem érdekel hogy 10 ori marad és csak 1 klán! Meg kell mutatni itt ellenem, hogy tudtok korlátlan tartalék nélkül játszani! Nehéz mi?
Mindjárt gondoltam, h téged nem érdekel senki csak te magad. Efelől kétségem sem volt. Örülök, h vannak jópáran akiknek nem ilyen a viszonyuk a többiekkel.
Ezekután az sem meglepő, ha szeretsz magaddal jácccani, hát tedd azt.
Sponsored Links
Old 10-28-2007, 07:37
Hege's Avatar
Hege Hege is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Peti View Post
ti is építethettetek volna ki termelőbb országot hiszen sokáig eymás mellett voltatok csak kis eltérés volt köztetek, miért nem vertétek le az ellenséges klánban lévő orikat alátok s a 2 alsó orit picit hadivá tenni hogy ne tudjon senki piszkálni lentről titeket, s utána a fentebbi orikkal mehetett volna a termelés mert ugye ti mondtátok mi annyira messze vagyunk tőletek egyéniben, (ezt egy klán mnt is megoldotta volna, igaz akkor a játék meg unalomba fulladt volna)
Elmondanám, h pont így csináltuk! Ezért is volt szemmel látható az országaink fejlődése. Mi amit termeltünk visszaforgattuk az országokba. Cél a TOP 30 volt. Robin folyamatosan azt mondta, " Ők támagatják a kicsik fejlődését." Gondoltuk a TOP 30 elérése talán ez a kategória és nem szólnak bele fentről. De az előbbbi nyilatkozatok és tapasztalataink szerint (levan X@... mindenki. Éljen ÉN.) itt szó nincs ilyenekről és csak mi voltunk megvezetve.
Old 10-28-2007, 07:44
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Román A: nem érdekel hogy ki játszik és ki nem! Nem érdekel hogy 10 ori marad és csak 1 klán! Meg kell mutatni itt ellenem, hogy tudtok korlátlan tartalék nélkül játszani! Nehéz mi?
1: biztosan jó neked/nektek, hogyha egy ekkora csoportban tudtok uralkodni, baromi nagy dicsőség és szórakozás lehet
2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 07:47
Peti Peti is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Hege View Post
Elmondanám, h pont így csináltuk! Ezért is volt szemmel látható az országaink fejlődése. Mi amit termeltünk visszaforgattuk az országokba. Cél a TOP 30 volt. Robin folyamatosan azt mondta, " Ők támagatják a kicsik fejlődését." Gondoltuk a TOP 30 elérése talán ez a kategória és nem szólnak bele fentről. De az előbbbi nyilatkozatok és tapasztalataink szerint (levan X@... mindenki. Éljen ÉN.) itt szó nincs ilyenekről és csak mi voltunk megvezetve.
tudtommal mi titeket nem vertünk be. Szóval a ti értéketek csak azzal csökkent hogy szkra meg vissza mentetek, top 30 az 2 fent maradó hely volt mert ne gondolja senki se hogy tételenül nézték volna Robinék hogy szépen mindenki megérkezzen s fölénk fedezzen...... ha ti lettetek volna a helyünkben ti sem engedtetek volna minket be magatok elé,
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 08:01
Sutir's Avatar
Sutir Sutir is offline
Junior Member

Longevity: 91%

Quote:
tudtommal mi titeket nem vertünk be. Szóval a ti értéketek csak azzal csökkent hogy szkra meg vissza mentetek, top 30 az 2 fent maradó hely volt mert ne gondolja senki se hogy tételenül nézték volna Robinék hogy szépen mindenki megérkezzen s fölénk fedezzen...... ha ti lettetek volna a helyünkben ti sem engedtetek volna minket be magatok elé,
Jaj mar Peit ez tulon tul alszent! Hiszen mi lettunk volna az utolso lancszem. Most nem tom minek neztek minket, de ez azert mar naon durva...
Neztuk a pontlistat ejjel-nappal, es azzal is tisztaban vagyunk, h. mit csinaltatok a masik klannal...

Gratulalok hozza, jo? Igy kell jatsznai...
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 08:03
Hege's Avatar
Hege Hege is offline
Junior Member

Quote:
Valóban, mert nem vártuk meg.

Magatok mellé??? Hol voltunk mi még attól?!? Ne beszél már zöldségeket!!
Old 10-28-2007, 08:06
Peti Peti is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Sutir View Post
Jaj mar Peit ez tulon tul alszent! Hiszen mi lettunk volna az utolso lancszem. Most nem tom minek neztek minket, de ez azert mar naon durva...
Neztuk a pontlistat ejjel-nappal, es azzal is tisztaban vagyunk, h. mit csinaltatok a masik klannal...

Gratulalok hozza, jo? Igy kell jatsznai...
igen ez lett volna de én nem azt írtam hogy nem akart volna Sanyi beverni titeket! van közte különbség
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 08:14
Sutir's Avatar
Sutir Sutir is offline
Junior Member

Quote:
ti is építethettetek volna ki termelőbb országot hiszen sokáig eymás mellett voltatok csak kis eltérés volt köztetek, miért nem vertétek le az ellenséges klánban lévő orikat alátok s a 2 alsó orit picit hadivá tenni hogy ne tudjon senki piszkálni lentről titeket, s utána a fentebbi orikkal mehetett volna a termelés mert ugye ti mondtátok mi annyira messze vagyunk tőletek egyéniben, (ezt egy klán mnt is megoldotta volna, igaz akkor a játék meg unalomba fulladt volna)
ööö
Bizony unatkoztunk jo sokaig, foleg mikor az utolso (elf pufolo) oritokat vitettek fel... Bevedett popoval az ember remekul tud termelni... Olyan vicces vagy Peti, csak egy kerdes, meddig voltal a kicsi orik kozott, amig fel nem ertel, az mennyi ido is volt??? Addig mi nem termelhettunk mert vedekezni kellett... 32%-32% bar-torony-al voltal foghato, azert irok szamokat mert lattam szeretsz szamolni. Tessek a feladvany, mond mire maradt epuletem ami haszont termelt volna? Erdekelne naon, egyszeruen ez mar telleg vicces, most komolyan.... rohogogorcsot kap mindjart a nyuszismamuszom....

Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!
(Bocsanat a szemelyeskedesert.)
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 08:20
Peti Peti is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Sutir View Post
ööö
Bizony unatkoztunk jo sokaig, foleg mikor az utolso (elf pufolo) oritokat vitettek fel... Bevedett popoval az ember remekul tud termelni... Olyan vicces vagy Peti, csak egy kerdes, meddig voltal a kicsi orik kozott, amig fel nem ertel, az mennyi ido is volt??? Addig mi nem termelhettunk mert vedekezni kellett... 32%-32% bar-torony-al voltal foghato, azert irok szamokat mert lattam szeretsz szamolni. Tessek a feladvany, mond mire maradt epuletem ami haszont termelt volna? Erdekelne naon, egyszeruen ez mar telleg vicces, most komolyan.... rohogogorcsot kap mindjart a nyuszismamuszom....

Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!
(Bocsanat a szemelyeskedesert.)
erre annyit mondok hogy azért nem mentem feljebb mert nem volt kati a fedezéshez(ennyire mienk volt a piac) + büntiben voltam mert elcsesztem a az egyik ütést mert figyelmetlen voltam s 50k ló ment el (Zs. elleni ütés + bontás) !!!!!!!!!!!!!!!! alattam szabis felettem szabis ori volt
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 08:23
Sutir's Avatar
Sutir Sutir is offline
Junior Member

Quote:
igen ez lett volna de én nem azt írtam hogy nem akart volna Sanyi beverni titeket! van közte különbség
Ez nekem naon naon durva! Annyi legyen mar benned, h. nem csak a Sanyit emlegetted. Az ott egy klan volt egy csapat, amiben Te is benne voltal meg meg paran. Komolyan mondom, csak Arwyl jatszik, Ti meg adjatok neki az orikat hozza???

Tejoeg!

Tom, h. be akartatok verni minket, ha' van szemem!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules