Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-03-2009, 02:06
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 94%

Tanulj tőle,ifjú Padavan és ismerd meg Az Erő sötét oldalát!

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
Sponsored Links
Old 03-03-2009, 06:38
Bobesz bá Bobesz bá is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Bobesz: Én nem állok ki azok mellett akinek a legfontosabb egy első hely, aki ezért csalni mer, nem állok ki azok mellett akiket a tehetetlenség vezérelve a másiktól infót kér, vagy annak infót küld.

Az pedig, hogy ha nem játékon belül vagyok, sem mentesít ez alól. Ma miközben ment A-ban a sereg a Látnok felé, dumáltam Batuval, és véletlenül sem kérdeztem meg, hogy mekkora sereg ment. Pedig aki A-ban aktív, és figyel, az tudja, hogy nekünk ez mennyire fontos infó lenne.
Eddig 2x kerestek meg úgy msn-en, hogy adjak ki infót másról, és annyit mondtam, hogy nem tudok.
És nekem többet jelent az, hogy a szabályok betartásával nem lehetek első, mint az, hogy csalok, és úgy kerülök be a "jók" közé. Inkább tudomásul veszem, hogy sosem leszek jó stratéga.
Szóval, mivel halovány lila dunsztod sincs mér raktak át, ne vádaskodjál!
Nem Arénás dolog miatt, köze se volt hozzá.
Ha nem tudod, ne írd le hogy szerinted mit csináltam ,mert ez hazugság, és nagyon nincs mit rajta szépíteni.
Arról meg lehet beszélni, hogy mi a különbség a hazudozás, és a csalás között ...

Nagy dolog amit elmondtál, meg szép is, majdnem könnyeim is kicsordultak :-)
Nekem nem az első hely a fontos, hanem a játék, ha lett volna időm rá, akkor megláthattad volna, nem pedig elhúzok 20K pont távolságba....

Én is ide tudom írni, hogy volt olyan ember aki haver az Arénába, és tudott volna gömböket küldeni, mivel a 10 ezres pont különbség miatt senkit se tudtam gömbözni, miközben ő még Füliról is mindent tudott
Meg tudom mutatni az akkori MSN-logot, de ez ugyebár nem bizonyít semmit. Sőt én mondtam neki, hogy álljon be a szövisek közé 4ediknek, mert akkor lett volna kis izgalom.
De ez nem jelent semmit, mert csak egy nagyon szép nyálas duma.
...
Ati majd reagálok a Te írásodra is, de most mindenre nincs időm
Reply With Quote
Old 03-03-2009, 08:08
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 19%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Bobesz bá View Post
Ati majd reagálok a Te írásodra is, de most mindenre nincs időm
Nem szükséges rá reagálni. Nem a Hódítóról beszélsz, más játékok szabályzata pedig jelenleg nem igazán hoz lázba.
Old 03-04-2009, 13:20
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nem szükséges rá reagálni. Nem a Hódítóról beszélsz, más játékok szabályzata pedig jelenleg nem igazán hoz lázba.
Legszebb az egészben az a mosoly jel!
Én szükségét érzem a magyarázatnak, mert ezek szerint páran nem olvassák át a szabályzatoknak elég sok helyen elszórt részeit
Én írtam egy üzenet, amit nem kellett volna, de előtte átolvastam a szabályzatot, és nem találtam semmit abban, hogy ne írhatnék ilyet, mivel nem terveztem, hogy tett is fogja követni az irományomat.
Sajnos nem olvastam el az FAQ ban leírt szabály magyarázat szerint.
Én máshogy gondolkoztam, de ettől még Neked volt igazad hogy átraktatok, és ezt el is ismertem.
Viszont, ha az itt leírtak, szabálynak tekintendők, és le van írva, hogy ha ezt meg ezt teszed , akkor nem jár érte büntetés, akkor az onnantól kezdve szabályos!
Az én kacifántos véleményem szerint!
De megmutattam egy jogásznak is, és aszonta, "végül is igazam van!"
De ha azt sikerült elérnem, hogy ez a mondat kikerült a FAQból, akkor már elértem valamit, mivel most már nem látom ott
Reply With Quote
Old 03-04-2009, 13:23
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
De ha azt sikerült elérnem, hogy ez a mondat kikerült a FAQból, akkor már elértem valamit, mivel most már nem látom ott
Fogalmam sincs miről beszélsz. Egész biztosan nem volt leírva sehova a Hódítón belül, hogy "nyugodtan ossz meg másokkal információt a játékon kívül."
Old 03-06-2009, 05:08
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Fogalmam sincs miről beszélsz. Egész biztosan nem volt leírva sehova a Hódítón belül, hogy "nyugodtan ossz meg másokkal információt a játékon kívül."
:-)
Akkor egész biztosan nem olvastad el mit írtam le az előbb
Oda írtam, mi volt leírva, és azt is, hogy az mit jelent, bizonyos olvasatban!
De nem rossz taktika egy vitában, hogy figyelmen kívül hagyjuk az ellen állításokat, viszont ez csak demagógiára jó, nem pedig a tények cáfolatára
Reply With Quote
Old 03-06-2009, 05:28
Member

Quote:
Originally Posted by csabi View Post
nah... amikor még Vityu is volt arénában és a szövink bemásolt rólad egy gömböt, akkor ő volt a legjobban kibukva, a szabálytalanságon és abba is akarta hagyni az egészet. persze ezt Te sem tudhattad,h nem azért nem mentünk az orkodra, mert lámák vunk, hanem mert nem volt "tiszta" az info...

Vityu és Elfi a két legtisztességesebb játékos, akit 4év alatt megismertem és elég lehangoló, amikor őket csalózzák le..
csabi!
Épp leírtad, hogy csaltatok!!! Rá is néztetek az én megszentelt Orkom nem tisztségesen szerzett gömbjére! Ejnye!!!
Amúgy meg nem neveznék tisztességesnek olyan játékosokat, akik folyton, nagy nyilvánosság előtt csalóznak le másokat(mellesleg benne van a Fórum etikettbe, hogy ezt nem szabad) amikor se bizonyítékuk nincsen, vagy lövésük sincs mi történt (habár vityu tudta, és úgy mondott csalást arra, aminek köze se volt a dologhoz )
És ha annyira tisztségesek vagytok, akkor mér nem jelentettétek?
Jaaaa, mert Ti csak fórumokon kiabáltok másokra????
Lehet Buldi nem mondott igazat, mikor csalónak titulált titeket, de mi különbség van köztetek????
Vityu csalónak nevez valakit, azt kiáll mellette, mert én írtam le mit csinált!?!
Nem én neveztem csalónak, hisz oda is írtam, lehet puszta véletlen is!
Tudom, hogy erre se fogtok reagálni, mert megint tényeket hoztam fel, miközben ti csak a levegőbe beszéltek, és sajnáltatjátok magatokat!
Reply With Quote
Old 03-06-2009, 09:55
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
De nem rossz taktika egy vitában, hogy figyelmen kívül hagyjuk az ellen állításokat
Az viszont szerintem kifejezetten rossz egy vitában, hogy valótlan dolgokkal akarod a magad igazát alátámasztani... Innentől részemről nincs miről beszélni.
Old 03-06-2009, 10:23
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 89%

Quote:
csabi!
Épp leírtad, hogy csaltatok!!! Rá is néztetek az én megszentelt Orkom nem tisztségesen szerzett gömbjére! Ejnye!!!
Amúgy meg nem neveznék tisztességesnek olyan játékosokat, akik folyton, nagy nyilvánosság előtt csalóznak le másokat(mellesleg benne van a Fórum etikettbe, hogy ezt nem szabad) amikor se bizonyítékuk nincsen, vagy lövésük sincs mi történt (habár vityu tudta, és úgy mondott csalást arra, aminek köze se volt a dologhoz )
És ha annyira tisztségesek vagytok, akkor mér nem jelentettétek?
Jaaaa, mert Ti csak fórumokon kiabáltok másokra????
Lehet Buldi nem mondott igazat, mikor csalónak titulált titeket, de mi különbség van köztetek????
Vityu csalónak nevez valakit, azt kiáll mellette, mert én írtam le mit csinált!?!
Nem én neveztem csalónak, hisz oda is írtam, lehet puszta véletlen is!
Tudom, hogy erre se fogtok reagálni, mert megint tényeket hoztam fel, miközben ti csak a levegőbe beszéltek, és sajnáltatjátok magatokat!
Én nem látom a tényeket, vagy elrejtetted?
Hagyd már abba a dobálózást! Nem én lettem átrakva anarchba, nem is Csabi, hanem TE. Fejezd már be a csalózás kiabálását a másikra. Már régen lezártuk a témát, de te visszajössz, és csinálod a feszültséget!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Old 03-06-2009, 19:35
Member

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Fejezd már be a csalózás kiabálását a másikra. Már régen lezártuk a témát, de te visszajössz, és csinálod a feszültséget!
Persze hogy lezártátok, mert értelmeset nem szóltatok hozzá, csak csalóztatók!
Én sehol, senkiről nem mondtam hogy csaló volna!
Légyszíves mutasd már hol mondtam ilyet?
Te mondtad, hogy az csalás volt, és Te álltál ki mellettük!
Vádaskodtok, és demagógok vagytok, és ha nem tudtok mit hozzá szólni, akkor lezártátok a témát.
MAgyarázzátok meg miért, azt akkor igazatok lehet!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules