Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Egyetértesz-e azzal, hogy a b-ben 2000 kör után kezdjen a morál romlani ?
igen 60 76.92%
nem 18 23.08%
Voters: 78. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-05-2006, 10:18
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 19%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Lali
wanax: nem azt mondtam nem lehet kezelni, csak azt, hogy miután bevezetésre került a b-ből való fordulás és az 2 körhöz van kötve. a program igazítása elmaradt. mert így felesleges bünti ez.
Igazítása? Nincs szó igazításról. Ha 1800 körnél többet vagy ott, akkor már nehezebb körülmények között kell játszanod. Ez így van rendjén, ha a topba érkezel, amint fellépsz. Nem hiszem, hogy ez igazítás kérdése lenne, ez a többi játékost védi, akik adott esetben 1000 kört szeretnének csak eltölteni a szinten, nem pedig az eleve topba érkezők kizsákmányoltjai szeretnének lenni.
Sponsored Links
Old 03-05-2006, 14:55
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Question

Quote:
Originally Posted by Ati
Igazítása? Nincs szó igazításról. Ha 1800 körnél többet vagy ott, akkor már nehezebb körülmények között kell játszanod. Ez így van rendjén, ha a topba érkezel, amint fellépsz. Nem hiszem, hogy ez igazítás kérdése lenne, ez a többi játékost védi, akik adott esetben 1000 kört szeretnének csak eltölteni a szinten, nem pedig az eleve topba érkezők kizsákmányoltjai szeretnének lenni.
En nem ertem ezt! Mi koze van ennek a 2k top kornek ahhoz hogy valaki csak 1k kort akar csak ott tolteni??? Hogy vedi az 1000 korosoket az hogy 100 korig minden korben kapok egy figyelmeztetest, hogy mennyek mar innen a fenebe, es a kovetkezo 100 korig romlik a moral!

Old 03-05-2006, 21:48
Lali Lali is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Ati
ati ! a gond ezzel az, hogy nem HA, hanem hogy annyit KELL ott lennem , HA onnan akarok fordulni. márpedig onnan, mert az a-ban van orim. és mivel a lehetőség a fordulásra csak 2k kör után adott, akkor biza lesznek olyanok, akik 2k topkört fognak ott tölteni. és nem azért mert kizsákmányolni ( sic ! ) akarják a többieket ( egyébként nem értem mire gondolsz ) hanem mert muszáj. innen kezdve szerintem védhetetlen a dolog. más értelme mint a fölösleges bünti, nincsen. a megoldása meg nem bántana senkit, csak annyit kellene csinálni, hogy a b-ben 2k sima kör után romoljon csak a morál, ha túllépi az 1800-at az is. ez nem árt senkinek, de kiküszöböli szerintem ezt az igenis fennálló visszásságot.
még1x: lehet kezelni persze, de miért is a bünti ?
amikor a levlistán a kis kék számokhoz kapcsolandó nehezítésekről volt szó akkor pont te érveltél azzal, hogy felesleges bünti és nem lesz bevezetve.
ez nem az ? ( ha már a b-ből fordulás lehetősége ilyen feltételekkel adott a játékban )
Old 03-06-2006, 22:05
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati
Atis, mivel az 1800 kör után induló morálromlást pénzzel lehet negálni, ezért pont e miatt még jobban kizsákmányoltak lesznek azok az orik akikről beszélsz, tehát az ő helyzetüket is rontja ez, míg az 1800 top fölött lévő, de csak 2000 top-ig maradó orikat, max csak idegesíti, hogy körönként kap egy üzit, aminek nincs túl sok hatása.
Ezért javaslom a következőt:
A top 2000 körétől kezdjen el romlani a lakossági morál, de úgy, hogy onnan a most meglévő aránnyal induljon (tehát úgy, mintha lehagytuk volna a 1801-1999-ig lévő top kör idős táblázatot). Így nem kerül sok programozásba, nem változik jelentősen az eredeti funkciója sem és mégis megszűnik a 200 körön át olvasott felesleges üzenet. Aki viszont 2000 top idő fölött is a topban akar maradni, az fizesse meg azt az árat amit most is kell.
És születnek emberek.
Old 03-29-2006, 14:16
Bogár Bogár is offline
Member

ha feljutottál a B-be, akkor csak kell legyen egy minimális tartalékod is. nehogymá sajnáld azt a keveset szétosztani az a 8-9 nap alatt... ha újraindulsz, úgysem fog kelleni az a pénz. körönként 1% a morálcsökkenés, az napi 24%.
Old 03-29-2006, 14:30
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

épp azt mondja hogy megoldható, de felesleges büntetés sztem jobban idegesiti hogy körönként üzentet kap hogy menj innen:P
Old 03-29-2006, 17:20
Bogár Bogár is offline
Member

érdekes... valaki pedig azt írta, hogy szenvedés, ha jól olvastam...

200 kört ki lehet bírni, nem lesz világvége. amúgy is a többséget nem érinti a dolog, szóval néhány ori kedvéért nem érdemes változtatni. ha mégis, akkor szvsz mindenhol változtatni kellene.
Old 03-29-2006, 22:46
Remedy Remedy is offline
Senior Member

en ezt ugy oldottam meg hogy a 3/g-ben 500 kort csucsultem, nem utottem, es epp a topon kivulre erkeztem 2/b-be, es ott is csucsultem 200 kort....
Old 03-29-2006, 23:22
Sakkmester
Guest

Longevity: 0%

Ha vkinek van egy rahedli kocsmája akkor is mindenképpen le fog menni a morálja? Azaz mondjuk 2000 kör letelte után akár elérheti az 50%-ot is a morál mégha mondjuk 150 emberre jut 1 kocsma? Ill. ha még az adót akár 10%-ra leviszi akkor is romlik állandóan, v. elképzelhető, hogy lesz egy zöld nyilacska?
Old 03-31-2006, 10:46
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Sakkmester
Ha vkinek van egy rahedli kocsmája akkor is mindenképpen le fog menni a morálja? Azaz mondjuk 2000 kör letelte után akár elérheti az 50%-ot is a morál mégha mondjuk 150 emberre jut 1 kocsma? Ill. ha még az adót akár 10%-ra leviszi akkor is romlik állandóan, v. elképzelhető, hogy lesz egy zöld nyilacska?

Zöld nyilacska lesz mellette, de ettől ugyanúgy csökkenni fog körönként és 200 körön át kapod az üzenetet, hogy az embereid nem nézik jó szemmel...
És születnek emberek.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules