|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Egyetértesz-e azzal, hogy a b-ben 2000 kör után kezdjen a morál romlani ?
|
igen
|

|
60 |
76.92% |
nem
|

|
18 |
23.08% |

03-05-2006, 10:18
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lali
wanax: nem azt mondtam nem lehet kezelni, csak azt, hogy miután bevezetésre került a b-ből való fordulás és az 2 körhöz van kötve. a program igazítása elmaradt. mert így felesleges bünti ez.
|
Igazítása? Nincs szó igazításról. Ha 1800 körnél többet vagy ott, akkor már nehezebb körülmények között kell játszanod. Ez így van rendjén, ha a topba érkezel, amint fellépsz. Nem hiszem, hogy ez igazítás kérdése lenne, ez a többi játékost védi, akik adott esetben 1000 kört szeretnének csak eltölteni a szinten, nem pedig az eleve topba érkezők kizsákmányoltjai szeretnének lenni.
|

03-05-2006, 14:55
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Igazítása? Nincs szó igazításról. Ha 1800 körnél többet vagy ott, akkor már nehezebb körülmények között kell játszanod. Ez így van rendjén, ha a topba érkezel, amint fellépsz. Nem hiszem, hogy ez igazítás kérdése lenne, ez a többi játékost védi, akik adott esetben 1000 kört szeretnének csak eltölteni a szinten, nem pedig az eleve topba érkezők kizsákmányoltjai szeretnének lenni.
|
En nem ertem ezt! Mi koze van ennek a 2k top kornek ahhoz hogy valaki csak 1k kort akar csak ott tolteni??? Hogy vedi az 1000 korosoket az hogy 100 korig minden korben kapok egy figyelmeztetest, hogy mennyek mar innen a fenebe, es a kovetkezo 100 korig romlik a moral!

03-05-2006, 21:48
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
ati ! a gond ezzel az, hogy nem HA, hanem hogy annyit KELL ott lennem , HA onnan akarok fordulni. márpedig onnan, mert az a-ban van orim. és mivel a lehetőség a fordulásra csak 2k kör után adott, akkor biza lesznek olyanok, akik 2k topkört fognak ott tölteni. és nem azért mert kizsákmányolni ( sic ! ) akarják a többieket ( egyébként nem értem mire gondolsz ) hanem mert muszáj. innen kezdve szerintem védhetetlen a dolog. más értelme mint a fölösleges bünti, nincsen. a megoldása meg nem bántana senkit, csak annyit kellene csinálni, hogy a b-ben 2k sima kör után romoljon csak a morál, ha túllépi az 1800-at az is. ez nem árt senkinek, de kiküszöböli szerintem ezt az igenis fennálló visszásságot.
még1x: lehet kezelni persze, de miért is a bünti ?
amikor a levlistán a kis kék számokhoz kapcsolandó nehezítésekről volt szó akkor pont te érveltél azzal, hogy felesleges bünti és nem lesz bevezetve.
ez nem az ? ( ha már a b-ből fordulás lehetősége ilyen feltételekkel adott a játékban )
|

03-06-2006, 22:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Atis, mivel az 1800 kör után induló morálromlást pénzzel lehet negálni, ezért pont e miatt még jobban kizsákmányoltak lesznek azok az orik akikről beszélsz, tehát az ő helyzetüket is rontja ez, míg az 1800 top fölött lévő, de csak 2000 top-ig maradó orikat, max csak idegesíti, hogy körönként kap egy üzit, aminek nincs túl sok hatása.
Ezért javaslom a következőt:
A top 2000 körétől kezdjen el romlani a lakossági morál, de úgy, hogy onnan a most meglévő aránnyal induljon (tehát úgy, mintha lehagytuk volna a 1801-1999-ig lévő top kör idős táblázatot). Így nem kerül sok programozásba, nem változik jelentősen az eredeti funkciója sem és mégis megszűnik a 200 körön át olvasott felesleges üzenet. Aki viszont 2000 top idő fölött is a topban akar maradni, az fizesse meg azt az árat amit most is kell.
És születnek emberek.
|

03-29-2006, 14:16
|
Member
|
|
|
|
ha feljutottál a B-be, akkor csak kell legyen egy minimális tartalékod is. nehogymá sajnáld azt a keveset szétosztani az a 8-9 nap alatt... ha újraindulsz, úgysem fog kelleni az a pénz. körönként 1% a morálcsökkenés, az napi 24%.
|

03-29-2006, 14:30
|
 |
Member
|
|
|
|
épp azt mondja hogy megoldható, de felesleges büntetés  sztem jobban idegesiti hogy körönként üzentet kap hogy menj innen:P
|

03-29-2006, 17:20
|
Member
|
|
|
|
érdekes... valaki pedig azt írta, hogy szenvedés, ha jól olvastam...
200 kört ki lehet bírni, nem lesz világvége. amúgy is a többséget nem érinti a dolog, szóval néhány ori kedvéért nem érdemes változtatni. ha mégis, akkor szvsz mindenhol változtatni kellene.
|

03-29-2006, 22:46
|
Senior Member
|
|
|
|
en ezt ugy oldottam meg hogy a 3/g-ben 500 kort csucsultem, nem utottem, es epp a topon kivulre erkeztem 2/b-be, es ott is csucsultem 200 kort....

03-29-2006, 23:22
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ha vkinek van egy rahedli kocsmája akkor is mindenképpen le fog menni a morálja? Azaz mondjuk 2000 kör letelte után akár elérheti az 50%-ot is a morál mégha mondjuk 150 emberre jut 1 kocsma? Ill. ha még az adót akár 10%-ra leviszi akkor is romlik állandóan, v. elképzelhető, hogy lesz egy zöld nyilacska?
|

03-31-2006, 10:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sakkmester
Ha vkinek van egy rahedli kocsmája akkor is mindenképpen le fog menni a morálja? Azaz mondjuk 2000 kör letelte után akár elérheti az 50%-ot is a morál mégha mondjuk 150 emberre jut 1 kocsma? Ill. ha még az adót akár 10%-ra leviszi akkor is romlik állandóan, v. elképzelhető, hogy lesz egy zöld nyilacska?
|
Zöld nyilacska lesz mellette, de ettől ugyanúgy csökkenni fog körönként és 200 körön át kapod az üzenetet, hogy az embereid nem nézik jó szemmel...
És születnek emberek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|