Mikor milyen tekercseket tartsak, vagy ne tartsak.
:-)
Lehet van valami hasonló topic ebben, de lehet láma vagyok és nem találtam...
Ha így van majd Ati törölheti ezt:-)
Ami miatt ezt írom egy konkrét dolog ami eddig nem foglalkoztatott de most igen.
Például én sose tartottam bányász tekercseket mert általam nagyra tartott játékos társam (Solaria) még a kezdeteknél azt mondta:van aki bányákat tart és van aki helyette kocsmát:-)
Minden mást tartottam a lenti csoportokban, ezt kivéve ("A" csoport most felejtős mert ott mást játszanak.)
Szóval a gazdasági tekercsekről volna szó így téma nyitónak.
Természetesen a hozzá szólásokban minden másról is essék szó, meg az A csoportról is:-)
Mikor írom azt mondja: Gazdaság Az emberek jövedelme xx%-kal magasabb az átlagosnál..
Súgó:Gazdaság A gazdasági tekercsek a lakosok által Számodra biztosított jövedelmet növelik. Vagyis ugyanakkora adószázalék (lásd: Pénzügy súgó) mellett több pénzt hajlandóak biztosítani.
Ez valóban jó:-)
Ha adóztatsz:-))))
Én alapból 99% esetben az 5. szinten szoktam a védelem alatt adóztatni aztán 0% és kész:-) megette a fene ha kell adóztatni és nem tudom azt a pénzt egyéb forrásokból fedezni..
A lakossági morál nekem mindig fontos volt..
De azt nem mondja,hogy az emberek boldogabbak, mert több a jövedelmük:-)
Holott ennek elvileg így kéne legyen ha tartok tekit ebből,hiszen a való életben is boldogabb lennék ha 50%-al többet keresnék és nem kéne adóznom utána:-)
Jelen esetben nem tartok ebből mert nem adóztatok:-)
Jól látom?
Mert véleményem szerint akár hozzá is lehetne (kellene) kötni a meglétét,nemlétét valamennyire a morálhoz:-)
Vélemények?:-)
ui:
Ha netalántán nagy volna az érdeklődés eme témában és a támogatottsága ,tehetek hozzá szavazást és Ati át teheti a javaslatok közé:-)
|