|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-01-2007, 09:54
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by DeathSurf
Normalisan akarok jatszani, ugy mint a tobbiek. Lekezelessel nem megyunk am semmire, neked jo emrt nem kell foglalkozni vele de szamomra nem lesz belole semmi szal.. 
kerlek szentelj 5 percet ram  ha nem lehetseges (amit ketlek), hogy en is maradhassak 5/V ben akkor hagyjuk.
Anarchba menjenek a csalok. ennyi.
Priviben minden leirtam.
|
A privit pedig egy laza mozdulattal töröltem. Ne haragudj, de nem ismerlek, nem fogok kivételezni. Ha más privijére nem válaszolok, akkor a tiedre sem. Még akkor sem, ha rossz helyre irogatsz a fórumon. Azt hiszem, hogy nem nagyon lehet félreérteni azt, hogy " Privát kérésekre és kérdésekre sajnos nem tudok válaszolni, ilyenekkel kérlek ne keress. Használd a fórumot, vagy írj a support@hodito.hu címre. Tudom, hogy csak fél óra lenne, de párezerszer fél óra az mennyi is?  Köszönöm." Ez minden egyes üzeneten végén megtalálható, a profilomban is 2 helyen. Ha ezt nem tartod tiszteletben, és ennek ellenére választ vársz, akkor így jártál.
Tipp: fórumon ha a megfelelő témába írnál, talán hatékonyabb lenne minden.  Például nyitsz egy témát a segítségek fórumban, valami olyan címmel, hogy "Mit tehetek, hogy ne kerüljek állandóan anarchba?", vagy valami hasonló.
Kivételezéseket viszont ne várj. Köszönöm.
|

12-01-2007, 09:45
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Sziasztok!
Legyszives segitsetek kihez fordulhatok, ha gondom tamadt a jatekkal.
A gond lenyege, hogy bizonyos ido utan anarchba kerulok..
meg ha semmit sem csinalok akkor is.
lehet a felallas tiltott amivel probalkozom   
nade komolyan, a support annyit mond, hogy ne csaljak.. kosz, ez meg nem segit. valami egyeb 5let?
|
Regisztrálj eleve az anarchba, és játssz ott.  Máris nem lesz semmi probléma később se.
Ennek amúgy mi köze a support hatékonyságához? Kérlek, hogy megfelelő témába írj, ne összevissza, ahova épp betaláltál. A kacsák neki életéhez sincs köze a témának, ne is az legyen az a hely, ahova ezt írod.  Köszönöm.
|

12-01-2007, 15:27
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Sziasztok!
Legyszives segitsetek kihez fordulhatok, ha gondom tamadt a jatekkal.
A gond lenyege, hogy bizonyos ido utan anarchba kerulok..
meg ha semmit sem csinalok akkor is.
lehet a felallas tiltott amivel probalkozom   
nade komolyan, a support annyit mond, hogy ne csaljak.. kosz, ez meg nem segit. valami egyeb 5let?
|
Talán nem az van, hogy új orit indítasz 5-ös szinten? Ott is össze kell kapcsolni az orikat, hogy ne kerülj anarchba. Sztem ez lesz a probléma.
|

12-01-2007, 16:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
végigolvastam megint mindegyik supporttól kapott emailt, hátha tényleg velem van a probléma.. de továbbra sem jövök rá a titok nyitjára 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-01-2007, 16:42
|
Administrator
|
|
|
|
Ha nem sikerül átjuttatni a leveled, akkor olyan címről küldd, amin az országod van. Néhányan jeleztek hasonló problémát, amikor más címről írtak.
|

12-01-2007, 16:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha nem sikerül átjuttatni a leveled, akkor olyan címről küldd, amin az országod van. Néhányan jeleztek hasonló problémát, amikor más címről írtak.
|
de azt a címet nem érem most el, ezért próbálkoztam máshonnan írni.
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-10-2007, 02:39
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
én írtam egy levelet a supportra, kaptam rá automata választ h iktatták és azóta semmi....
ennek kb 1 hete, kapok majd vmi jelzés h törölték, esetleg választ, vmit, h lássam legalább elolvasták végig?

12-10-2007, 08:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
én írtam egy levelet a supportra, kaptam rá automata választ h iktatták és azóta semmi....
ennek kb 1 hete, kapok majd vmi jelzés h törölték, esetleg választ, vmit, h lássam legalább elolvasták végig?

|
Nem kapsz, sablon választ fogsz majd kapni, hogy olvasd el a súgót, ha olyat írtál, ami ott le van írva, csak még nem olvastad el.
|

12-10-2007, 18:57
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem kapsz, sablon választ fogsz majd kapni, hogy olvasd el a súgót, ha olyat írtál, ami ott le van írva, csak még nem olvastad el.
|
A lényeg h legalább jön vmi válasz...
Nos spec én a sugóból szedtem azt is h ha egyedi problémád van akkor viszont emailt kell írni...
Ati érdekelne, h h jelentsek be 1 JKSZ gyanut ha az elkövető rengetéssel segített be?
mer ebben az esetben, nem tudom megmondani h kivolt ha nem bukik le...
Vagy ilyen esetben nincs is mit vizsgálni? :O
Röviden: védenél 5 sereget, de kv előtt vki berenget és nem az aki rád támadott, se a szövetségesei.... ezt h lehet jelenteni?
félek jelenleg sehogy...

12-10-2007, 19:00
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Ati érdekelne, h h jelentsek be 1 JKSZ gyanut ha az elkövető rengetéssel segített be?
mer ebben az esetben, nem tudom megmondani h kivolt ha nem bukik le...
|
Rengetegszer felmerült ez a kérdés, és rengetegszer válasz is volt rá itt a fórumon. A segítség kezdő játékosoknak részben, és a tippek részben is találhatsz több helyen is leírást arról, hogy hogyan tudhatod meg, hogy ki renget.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|