Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-27-2007, 07:50
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Ezek a hszek nem a témanyitó beírásáta születtek!
Nem hiszem, hogy a szétesett idézés ennyire megnehezítette volna az értő olvasást
Értő olvasás
Nincs gond csak zavaró!
Nézd meg jobban azokat az írásokat aztán rájössz mi velük a baj

És idézések
Sponsored Links
Old 09-27-2007, 19:36
Toti Toti is offline
Member

Longevity: 98%

[quote=Ferenc5259;126498]
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Mindent kiír. Ha ártóznak, ha lopnak, ha éhezel, ha beteg vagy, stb.. Mindig ott a figyelmeztetés, hogy tünik el a lakosságod.
QUOTE]

Ezzel egy kicsit vitába szállnék, hogy mindent kiír a rendszer, egy nagyon erős vari nekem úgy ölt meg 1200 tolvajt, hogy semmi nyoma nem volt az események között. Az a erős vari országok akciói nyom nélkül maradnak. Kérdezem , akkor az erős tolvaj országok akciói, mért nem maradnak nyom nélkül. 3x4 erősebb varis országok simán randalirozhatnak, de a 10x15 erősebb tolvaj országok meg nem? Hogy van ez?
Sztem arra gondolhattál, hogyha a másiknak sokkal több varija van, nem tudom pontosan, hogy hányszor kell többnek lennie, mint a tied, akkor az információszerző varikat nem írja ki a rendzser. pl., hogy meggömböztek. Az ártókat kiírja.
Old 09-27-2007, 19:39
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Toti View Post

Sztem arra gondolhattál, hogyha a másiknak sokkal több varija van, nem tudom pontosan, hogy hányszor kell többnek lennie, mint a tied, akkor az információszerző varikat nem írja ki a rendzser. pl., hogy meggömböztek. Az ártókat kiírja.
ha 2* annyi varija van mint neked nem írja ki, ha meggömböltek
Old 09-27-2007, 20:40
Toti Toti is offline
Member

Longevity: 98%

köszke. ebben nem voltam annyira biztos azért nem írtam le.
Old 09-28-2007, 13:11
Ferenc5259 Ferenc5259 is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Kösz mindenkinek a választ, akkor csak az lehetett hogy magát az eseménylistán nem jelent meg valamiért, mert: nem képeztem tolit mert veszem, nem kopott tekercs mert akkor vari meg íjász is ment volna, de az eseménylistában nem volt nyoma, hogy éjszaka még fullon voltak a tolik, reggelre -1200 hiányzott.
Old 09-28-2007, 13:22
Paliking Paliking is offline
Member

Longevity: 92%

Esetleg nem építettél kocsmát? És csak a helyed lett több, nem a tolid kevesebb. Olyannal még nem találkoztam, hogy tolieltűnést nem jelzett volna a rendszer.
Old 09-29-2007, 07:02
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Longevity: 99%

1ebkent az a valos helyzet, hogy a nincs semmilyen rejtelyes eltunes meg ilyesmi, csak a temanyito meg nem tud jatszani, nem ismeri a lehetosegeket es szuksegszerusegeket. de majd belejon.
Old 10-01-2007, 11:07
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Ferenc5259 View Post

Igen arra gondoltam.
És arra is, hogy nem csak ártó tolvajakciók vannak. Hiszen pl ott az épület felmérés. Azzal nem ártok senkinek.

( Ne menjünk bele, hogy ( többnyire ) támadást megelőző akció, mert ennyi erővel a gömb is ártó akció, és másik topicban már lefutott a dolog... Köszi! )
Szóval valami ilyesmire gondoltam. Hogy ha mondjuk 30x akkora a tolizó pontom, mint a másiknak, akkor miért kap értesítést róla.
De mindegy végülis. Kapjon...
Az már úgyis
( idézet a Vektor című filmből: ) "Eső után köpöNYEKK..."

Más: Valóban, ha a varázsló értéked 2x akkora, mint az ellenségedé (vagy akit gömbölsz, mert ugye nem muszáj ellenségnek lennie), akkor nem jelez. Én a 3-4x túlerőt csak úgy írtam, hasraütés szerűen. A lényeg, hogy 2-nél nagyobb.

Last edited by Pax Hungaricum; 10-01-2007 at 11:12..
Old 10-01-2007, 22:07
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Más: Valóban, ha a varázsló értéked 2x akkora, mint az ellenségedé (vagy akit gömbölsz, mert ugye nem muszáj ellenségnek lennie), akkor nem jelez. Én a 3-4x túlerőt csak úgy írtam, hasraütés szerűen. A lényeg, hogy 2-nél nagyobb.

Pontosíssunk. Én úgy tudom, hogy ha a varik darabszáma több mint 2x-es, akkor már nincs visszajelzés. Azaz a törpe aligéppen bírja begömbölni az óriást akinek épp lement a készülije, de könnyen lehet, hogy az óriás nem kap róla értesítést...
Old 10-02-2007, 01:49
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

sztem is az ertek szamit es nem a darabszam.

hiszen nonszensz lenne, ha mondjuk 40%-os kmorallal 1 nem tudos torp 10000 varival ugy begombizne 1 100%-os tudos oriast 5000 varival, hogy az nem is kapna ertesitest rola. szereny szamitasaim szerint nemhogy ertesites nelkul begombizne, hanem pattanna is az oriasrol...

Last edited by Smooth Scroller; 10-02-2007 at 12:46..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules