|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

09-27-2007, 07:50
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ezek a hszek nem a témanyitó beírásáta születtek!
Nem hiszem, hogy a szétesett idézés ennyire megnehezítette volna az értő olvasást 
|
Értő olvasás 
Nincs gond csak zavaró!
Nézd meg jobban azokat az írásokat aztán rájössz mi velük a baj
És idézések  
|

09-27-2007, 19:36
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
[quote=Ferenc5259;126498]
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Mindent kiír. Ha ártóznak, ha lopnak, ha éhezel, ha beteg vagy, stb.. Mindig ott a figyelmeztetés, hogy tünik el a lakosságod.
QUOTE]
Ezzel egy kicsit vitába szállnék, hogy mindent kiír a rendszer, egy nagyon erős vari nekem úgy ölt meg 1200 tolvajt, hogy semmi nyoma nem volt az események között. Az a erős vari országok akciói nyom nélkül maradnak. Kérdezem , akkor az erős tolvaj országok akciói, mért nem maradnak nyom nélkül. 3x4 erősebb varis országok simán randalirozhatnak, de a 10x15 erősebb tolvaj országok meg nem? Hogy van ez?
|
Sztem arra gondolhattál, hogyha a másiknak sokkal több varija van, nem tudom pontosan, hogy hányszor kell többnek lennie, mint a tied, akkor az információszerző varikat nem írja ki a rendzser. pl., hogy meggömböztek. Az ártókat kiírja.
|

09-27-2007, 19:39
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
Sztem arra gondolhattál, hogyha a másiknak sokkal több varija van, nem tudom pontosan, hogy hányszor kell többnek lennie, mint a tied, akkor az információszerző varikat nem írja ki a rendzser. pl., hogy meggömböztek. Az ártókat kiírja.
|
ha 2* annyi varija van mint neked nem írja ki, ha meggömböltek 
|

09-27-2007, 20:40
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
köszke. ebben nem voltam annyira biztos azért nem írtam le. 
|

09-28-2007, 13:11
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Kösz mindenkinek a választ, akkor csak az lehetett hogy magát az eseménylistán nem jelent meg valamiért, mert: nem képeztem tolit mert veszem, nem kopott tekercs mert akkor vari meg íjász is ment volna, de az eseménylistában nem volt nyoma, hogy éjszaka még fullon voltak a tolik, reggelre -1200 hiányzott.
|

09-28-2007, 13:22
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Esetleg nem építettél kocsmát?  És csak a helyed lett több, nem a tolid kevesebb. Olyannal még nem találkoztam, hogy tolieltűnést nem jelzett volna a rendszer.
|

09-29-2007, 07:02
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
1ebkent az a valos helyzet, hogy a nincs semmilyen rejtelyes eltunes meg ilyesmi, csak a temanyito meg nem tud jatszani, nem ismeri a lehetosegeket es szuksegszerusegeket. de majd belejon.
|

10-01-2007, 11:07
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ferenc5259
|
Igen arra gondoltam.
És arra is, hogy nem csak ártó tolvajakciók vannak. Hiszen pl ott az épület felmérés. Azzal nem ártok senkinek.
( Ne menjünk bele, hogy ( többnyire ) támadást megelőző akció, mert ennyi erővel a gömb is ártó akció, és másik topicban már lefutott a dolog... Köszi! )
Szóval valami ilyesmire gondoltam. Hogy ha mondjuk 30x akkora a tolizó pontom, mint a másiknak, akkor miért kap értesítést róla. 
De mindegy végülis. Kapjon...
Az már úgyis ( idézet a Vektor című filmből: ) "Eső után köpöNYEKK..."         
Más: Valóban, ha a varázsló értéked 2x akkora, mint az ellenségedé (vagy akit gömbölsz, mert ugye nem muszáj ellenségnek lennie), akkor nem jelez. Én a 3-4x túlerőt csak úgy írtam, hasraütés szerűen. A lényeg, hogy 2-nél nagyobb.
Last edited by Pax Hungaricum; 10-01-2007 at 11:12..
|

10-01-2007, 22:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Más: Valóban, ha a varázsló értéked 2x akkora, mint az ellenségedé (vagy akit gömbölsz, mert ugye nem muszáj ellenségnek lennie), akkor nem jelez. Én a 3-4x túlerőt csak úgy írtam, hasraütés szerűen. A lényeg, hogy 2-nél nagyobb.
|
Pontosíssunk. Én úgy tudom, hogy ha a varik darabszáma több mint 2x-es, akkor már nincs visszajelzés. Azaz a törpe aligéppen bírja begömbölni az óriást akinek épp lement a készülije, de könnyen lehet, hogy az óriás nem kap róla értesítést...

10-02-2007, 01:49
|
Member
|
|
|
|
sztem is az ertek szamit es nem a darabszam.
hiszen nonszensz lenne, ha mondjuk 40%-os kmorallal 1 nem tudos torp 10000 varival ugy begombizne 1 100%-os tudos oriast 5000 varival, hogy az nem is kapna ertesitest rola. szereny szamitasaim szerint nemhogy ertesites nelkul begombizne, hanem pattanna is az oriasrol...
Last edited by Smooth Scroller; 10-02-2007 at 12:46..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|