|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szükséges-e nehezíteni a regisztrációt?
|
Igen, szükséges a teszt és a korlátozás is.
|

|
29 |
36.71% |
Igen, de csak a tesztet tartom szükségesnek.
|

|
6 |
7.59% |
Igen, de csak a topikindítás korlátozását tartom szükségesnek.
|

|
22 |
27.85% |
Nem, maradjon minden úgy, ahogy eddig is volt.
|

|
22 |
27.85% |

05-06-2007, 18:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ja, elég 30is, csak ahhoz is kell vagy 300kérdésnek lennie a rendszerben.
|
Írd össze Irdatlan sok
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

05-06-2007, 18:35
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Jaa akkor 20 percig nyomkodja újra és újra. Sztem 50 kérdés az rengeteg. Nagyon sok.
Szerintem úgy volna jó hogy kap egy x számú kérdést 60%-70% fölött kap mindenhova írásjogot, egyébként csak a segítség kezdőknekbe. Vagy nem tom
|
Mondom a technikai részhez nem konyítok, nem tudom mi a megoldhetó és mi az ami abszólút lehetetlen. Erre tartjuk Atit, hogy eldöntse.
Alapjáraton nekem olyasmi jotott eszembe, hogy a regisztrációs levélbe lehetne betenni valahogy, vagy a regisztráció lezárásaként, de a tecnikai része nekem tényleg lila köd...
Kérdésírásba szerintem többen is besegítenének.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-06-2007, 18:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Mondom a technikai részhez nem konyítok, nem tudom mi a megoldhetó és mi az ami abszólút lehetetlen. Erre tartjuk Atit, hogy eldöntse.
Alapjáraton nekem olyasmi jotott eszembe, hogy a regisztrációs levélbe lehetne betenni valahogy, vagy a regisztráció lezárásaként, de a tecnikai része nekem tényleg lila köd...
|
Az a szép hogy itt most konkrétan nem a technikai részről beszéltem hanem arról hogy mivel járna
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

05-06-2007, 18:38
|
Senior Member
|
|
|
|
A teszt resze eleve hulyeseg, az ember azert regisztral ide ( nagyresze legalabbis), hogy tanuljon. Miota kernek irasbeli felvetelit egy ovistol? Ne vicceljunk mar....

05-06-2007, 18:39
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Erre szokás azt mondani ogy bolondbiztosra kell csinálni. Mert ha idejön egy sügér aki kérdezni akar valamit de csak 3 napja regelt és azt sem tudja mi merre hány méter, akkor azt sem fogja tudni hogy a tudós személyiségnek mik a bónuszai pl. Szerintem sokan símán megbuknának rajta
|
és miért is jönne ez a funkció?, hogy olvassa a súgót, mert ebben ezek a dolgok pontosan benne vannak 
és, ha ehhez is lusta, és inkább itt ad Atinak munkát, akkor megérdemli, hogy ne kérdezhessen... 
és ezért kéne feltenni olyan kérdéseket, amik nem tapasztalati, hanem általános dolgok
amúgy meg, ha három napja regelt vagy végig olvassa a 3 nap alatt vagy, ha nem, akkor addig nem kérdez, elolvassa a súgót, és esetleg negyedik nap regizik ide 
|

05-06-2007, 18:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
A teszt resze eleve hulyeseg, az ember azert regisztral ide ( nagyresze legalabbis), hogy tanuljon. Miota kernek irasbeli felvetelit egy ovistol? Ne vicceljunk mar....
|
De téged nem zavar hogy újra és úra ugyanazt kérdezik meg, ugyan azt a hülyeséget vetik fel mert arra lusták hogy keressenek, egy kis írásjogmegvonással ezt lehet kontrolálni. Legalább a fejlesztés részt valahogy kontrolálni kéne, szerintem
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

05-06-2007, 18:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
legalább rá lennének kényszeritve, hogy picit is beleolvassanak a súgóba ha még nem tették... sztem magától értetödő kérdések lennének annak aki beleolvass a súgóba... és nem olyan hogy ha van 121bankod meg 15.343.333 aranyad akkor mennyi a kamat... 

05-06-2007, 18:41
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
|
de Remy, azt neked is be kell látnod, hogy többszázan regiznek felteszenk egy kérdést, amire itt is azt kapják válaszul, hogy súgó és soha többet nem látod őket... rengeteg az egy üzis tag 
|

05-06-2007, 18:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Remy
Mennyiböl áll kikeresni egy kérdésre a választ a súgóból?
Nem azt mondom, hogy egy csata kimenetelét számolja valaki össze, de ne kérdezze már meg azt Pl., hogy segítségül hívott seregnél kinek a bónuszai számítanak, azt ami szó szerint van leírva, nem burkoltan, gondolkozni se kell rajta, ott van feketén fehéren.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-06-2007, 18:46
|
 |
Member
|
|
|
|
viszont sztem az megoldható hogy a fejlesztés részbe csak akkor jelenjen meg egy új topic ha vmi admin engedélyezi...(max az elvetett javaslatokba jelenne meg ha nem...)
|
|
Posting Rules
|