|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
01-22-2007, 15:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Simán tudom gömbözni, és épületlistám is van róla. Nem tudnék annyit ráküldeni, hogy esélyem legyen. És inkább ő üssön 18 körről, mint sokan mások a környékről, az íjásztalan országomat
Kb. 280 hektár van köztünk, és 23k pontkülönbség.
|
értem, az sajnos nem kevés
akkor ez nem működik sajnos
|
01-22-2007, 15:12
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
ááá, nem tudtok annyi pacit összehozni h ki ne védjék ők. vagy bekoptatja a saját lovat és úgy védi ki
|
Azt nem tudja. (most néztem a súgóba nehogy megint kapjak 15 pirosat Ati tól ) Először mindig az otthoni seregek mennek el. Tehát hiába veszi halomra a katonát azok egyfeszt el fognak menni. Hacsak le nem bontja a barackokat amig el nem megy annyi ló hogy ha felépíti ujra őket megtölthesse íjakkal... bár akkor meg lehet kivédhető lenne...
|
01-22-2007, 15:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Azt nem tudja. (most néztem a súgóba nehogy megint kapjak 15 pirosat Ati tól ) Először mindig az otthoni seregek mennek el. Tehát hiába veszi halomra a katonát azok egyfeszt el fognak menni. Hacsak le nem bontja a barackokat amig el nem megy annyi ló hogy ha felépíti ujra őket megtölthesse íjakkal... bár akkor meg lehet kivédhető lenne...
|
úgy értette, hogy mikor már hazafelé tartanak a lovasai, kiteszi a lakástekercsét, és emiatt elmennek a lovasai, amiket kiküldött (nem mind, csak amennyi plusszot a lakiteki adott), ez pedig lehet elég hogy a felszabaduló barakk helyekre tudjon védelmet venni
|
01-22-2007, 15:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
úgy értette, hogy mikor már hazafelé tartanak a lovasai, kiteszi a lakástekercsét, és emiatt elmennek a lovasai, amiket kiküldött (nem mind, csak amennyi plusszot a lakiteki adott), ez pedig lehet elég hogy a felszabaduló barakk helyekre tudjon védelmet venni
|
Csak akkor mennek ki lovasai ha full kitámadott. Ha maradt neki még otthon akkor előbb azok mennek.
|
01-22-2007, 15:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Csak akkor mennek ki lovasai ha full kitámadott. Ha maradt neki még otthon akkor előbb azok mennek.
|
feltéve, hogy a teki miatt elmenő seregnél nem kisebb létszámú védelmet hagyott éppen otthon...
egyébként én a helyében pont ezért kiküldtem volna minden pacit támadni, ami a barakkokba fér
|
01-22-2007, 15:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
megpróbáltad már felmérni, hogy milye van? lehet nem lenne egyszerű, de talán ha szembe mennél vele, vagy kísérnéd... mondjuk befokozva pár katonát
mekkora a pontkülönbségetek?
|
Bocs srácok, Peter már csak ilyen, csak milliárdos ütésekben tud gondolkozni Énis befokoznék hozzá egy átépítéses 60% barakkos őrület után de azt írta hogy nincs pénze
Steve`sfield (#324643)
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
feltéve, hogy a teki miatt elmenő seregnél nem kisebb létszámú védelmet hagyott éppen otthon...
egyébként én a helyében pont ezért kiküldtem volna minden pacit támadni, ami a barakkokba fér
|
Ez igaz. De sztem abszolult nem számít semmiféle visszatámadásra ijen messziről.
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ne viccelj, senki nincs aközelében,aki megtámadná. És amúgy meg pontosan ezt tette, jelenleg csak íjászai vannak otthon.
|
01-22-2007, 16:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Bocs srácok, Peter már csak ilyen, csak milliárdos ütésekben tud gondolkozni Énis befokoznék hozzá egy átépítéses 60% barakkos őrület után de azt írta hogy nincs pénze
|
gonosz vagy
azt nem írta, hogy nincs pénze, csak hogy az átépítés után nem maradna...
de ha nem épít át, csak befokoz...
nem tudhattam, mekkora az a pontkülönbség, és mivel lassúban soha nem jártam még, az egyésgek árát sem ismerem
csak egy ötlet volt, szóval ne köss már bele
|
01-22-2007, 16:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ne viccelj, senki nincs aközelében,aki megtámadná. És amúgy meg pontosan ezt tette, jelenleg csak íjászai vannak otthon.
|
nem értem, mire írod, hogy ne vicceljek, szerintem semmi olyat nem írtam
egyébként ha meg nincs senki a közelében, akkor elég buta az illető, hogy nem támadott ki fullra
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|