|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

04-16-2007, 16:24
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|

másképp van ez azért 
nem férsz hozzájuk, akik meg védik őket, azok meg szétkapnak, hacsak nem ügyes és szerencsés vagy és nem egyedül kószálsz arra 
|

04-16-2007, 16:25
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
de szerintem ezt hagyjuk 
ha érdekel valami, priviben...
|

06-04-2007, 16:32
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
akik a "tőzsdézésből" élnek, azokhoz volna pár kérdésem:
-teki piacon lehet annyit nyerni tőzsdézésssel, hogy csak abból megélni?
-az ár írányitása nélkül is meg lehet élni a piacból? (nem vásárlom fel mindig az olcsóbbakat, és nem vinném fel az árakat, nem is volna annyi aranyam, meg mf-ként annyi piacra lépési lehetőségem)
-mf-ként külön termelés nélkül (nem lenne bányám, nem adnám el a katonákat, nem írnék tekercset) lehet valahogy annyit 'összetözsdézni' hogy fedezzem az épitési költségeket, és a képzéshez szükséges fegyvereket stb.?
ha igen, melyik piacon?
|

06-04-2007, 17:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by nyolcvan
akik a "tőzsdézésből" élnek, azokhoz volna pár kérdésem:
-teki piacon lehet annyit nyerni tőzsdézésssel, hogy csak abból megélni?
-az ár írányitása nélkül is meg lehet élni a piacból? (nem vásárlom fel mindig az olcsóbbakat, és nem vinném fel az árakat, nem is volna annyi aranyam, meg mf-ként annyi piacra lépési lehetőségem)
-mf-ként külön termelés nélkül (nem lenne bányám, nem adnám el a katonákat, nem írnék tekercset) lehet valahogy annyit 'összetözsdézni' hogy fedezzem az épitési költségeket, és a képzéshez szükséges fegyvereket stb.?
ha igen, melyik piacon?
|
Az ár irányítása nélkül a tekipiac nem a legjobb szerintem, max ha elkapsz egy kiárulást, akkor érheti meg. Amúgy ,ha nem vásárolod fel az olcsóbb árut és nem is termelsz, akkor hogy akarsz piacozni?? 
Javaslom neked a katipiacot. Meg lehet figyelni az átlagárat és az az alatt lévő egységeket megvéve majd drágábban kirakva tisztes hasznot lehet termelni, de kell hozzá egy kis kezdőtőke. Szinttől függően olyan 50-100 millával már érdemes lehet belevágni.

06-04-2007, 18:04
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Az ár irányítása nélkül a tekipiac nem a legjobb szerintem, max ha elkapsz egy kiárulást, akkor érheti meg. Amúgy ,ha nem vásárolod fel az olcsóbb árut és nem is termelsz, akkor hogy akarsz piacozni?? 
Javaslom neked a katipiacot. Meg lehet figyelni az átlagárat és az az alatt lévő egységeket megvéve majd drágábban kirakva tisztes hasznot lehet termelni, de kell hozzá egy kis kezdőtőke. Szinttől függően olyan 50-100 millával már érdemes lehet belevágni.
|
Tekipiacon el lehet kapni egy konjunktúra ciklust, amikor elkezd emelkedni a teki ára.
Bár ilyen nincs minden nap. 
|

06-04-2007, 18:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Tekipiacon el lehet kapni egy konjunktúra ciklust, amikor elkezd emelkedni a teki ára.
Bár ilyen nincs minden nap. 
|
Igaz  De akkor nagyot lehet kaszálni. Persze ehhez figyelni kell folyamatosan....

06-04-2007, 18:38
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
5. szinten még rúnával is lehet kereskedni, én a varis orimmal 500 millát szedtem össze csak rúnából. (jah és ezért nem maradtam lenn, sokkal tovább). Semmit nem csináltam, csak kétnaponta kitettem a fölös rúnát, meg persze ha lent volt az ára, akkor előtte felvásároltam. elég gyorsan változik az ára, de elfér az oriban és nem kopik. feljebb a rúnának a piaci értéke tart 0hoz sajna
|

06-04-2007, 18:51
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
5. szinten én is rúnával bizniszelek, megveszik azt gyakran magasabb áron is, nekem jobban jön a pénz belőle mint a másik 2 piacról. (csak 5. szinten persze)
|

06-06-2007, 16:50
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
nagyon gyorsna nyersivel lehet összeszedni. igaz ott is nagy mennyiséggel kell dolgozni. kati kicsit biztosab, hogyha éjszaka jön vissza megoldja a ht, meg ilyesmi. a teki meg tartaléknak jó.  5. szinten gabona-fa-kő kombinációval kis anyagi befektetéssel össze lehet kaparni egy milliárdot egy hónapon belül.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|