Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-16-2007, 16:24
Burning Burning is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

másképp van ez azért
nem férsz hozzájuk, akik meg védik őket, azok meg szétkapnak, hacsak nem ügyes és szerencsés vagy és nem egyedül kószálsz arra
Sponsored Links
Old 04-16-2007, 16:25
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

de szerintem ezt hagyjuk
ha érdekel valami, priviben...
Old 06-04-2007, 16:32
nyolcvan nyolcvan is offline
Member

Longevity: 93%

akik a "tőzsdézésből" élnek, azokhoz volna pár kérdésem:
-teki piacon lehet annyit nyerni tőzsdézésssel, hogy csak abból megélni?
-az ár írányitása nélkül is meg lehet élni a piacból? (nem vásárlom fel mindig az olcsóbbakat, és nem vinném fel az árakat, nem is volna annyi aranyam, meg mf-ként annyi piacra lépési lehetőségem)
-mf-ként külön termelés nélkül (nem lenne bányám, nem adnám el a katonákat, nem írnék tekercset) lehet valahogy annyit 'összetözsdézni' hogy fedezzem az épitési költségeket, és a képzéshez szükséges fegyvereket stb.?
ha igen, melyik piacon?
Old 06-04-2007, 17:42
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by nyolcvan View Post
akik a "tőzsdézésből" élnek, azokhoz volna pár kérdésem:
-teki piacon lehet annyit nyerni tőzsdézésssel, hogy csak abból megélni?
-az ár írányitása nélkül is meg lehet élni a piacból? (nem vásárlom fel mindig az olcsóbbakat, és nem vinném fel az árakat, nem is volna annyi aranyam, meg mf-ként annyi piacra lépési lehetőségem)
-mf-ként külön termelés nélkül (nem lenne bányám, nem adnám el a katonákat, nem írnék tekercset) lehet valahogy annyit 'összetözsdézni' hogy fedezzem az épitési költségeket, és a képzéshez szükséges fegyvereket stb.?
ha igen, melyik piacon?
Az ár irányítása nélkül a tekipiac nem a legjobb szerintem, max ha elkapsz egy kiárulást, akkor érheti meg. Amúgy ,ha nem vásárolod fel az olcsóbb árut és nem is termelsz, akkor hogy akarsz piacozni??
Javaslom neked a katipiacot. Meg lehet figyelni az átlagárat és az az alatt lévő egységeket megvéve majd drágábban kirakva tisztes hasznot lehet termelni, de kell hozzá egy kis kezdőtőke. Szinttől függően olyan 50-100 millával már érdemes lehet belevágni.
Old 06-04-2007, 18:04
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Batu View Post
Az ár irányítása nélkül a tekipiac nem a legjobb szerintem, max ha elkapsz egy kiárulást, akkor érheti meg. Amúgy ,ha nem vásárolod fel az olcsóbb árut és nem is termelsz, akkor hogy akarsz piacozni??
Javaslom neked a katipiacot. Meg lehet figyelni az átlagárat és az az alatt lévő egységeket megvéve majd drágábban kirakva tisztes hasznot lehet termelni, de kell hozzá egy kis kezdőtőke. Szinttől függően olyan 50-100 millával már érdemes lehet belevágni.
Tekipiacon el lehet kapni egy konjunktúra ciklust, amikor elkezd emelkedni a teki ára.
Bár ilyen nincs minden nap.
Old 06-04-2007, 18:06
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Tekipiacon el lehet kapni egy konjunktúra ciklust, amikor elkezd emelkedni a teki ára.
Bár ilyen nincs minden nap.
Igaz De akkor nagyot lehet kaszálni. Persze ehhez figyelni kell folyamatosan....
Old 06-04-2007, 18:38
Kancsendzönga Kancsendzönga is offline
Member

Longevity: 95%

5. szinten még rúnával is lehet kereskedni, én a varis orimmal 500 millát szedtem össze csak rúnából. (jah és ezért nem maradtam lenn, sokkal tovább). Semmit nem csináltam, csak kétnaponta kitettem a fölös rúnát, meg persze ha lent volt az ára, akkor előtte felvásároltam. elég gyorsan változik az ára, de elfér az oriban és nem kopik. feljebb a rúnának a piaci értéke tart 0hoz sajna
Old 06-04-2007, 18:51
VLaC's Avatar
VLaC VLaC is offline
Junior Member

Longevity: 93%

5. szinten én is rúnával bizniszelek, megveszik azt gyakran magasabb áron is, nekem jobban jön a pénz belőle mint a másik 2 piacról. (csak 5. szinten persze)
Old 06-06-2007, 16:50
Toti Toti is offline
Member

Longevity: 98%

nagyon gyorsna nyersivel lehet összeszedni. igaz ott is nagy mennyiséggel kell dolgozni. kati kicsit biztosab, hogyha éjszaka jön vissza megoldja a ht, meg ilyesmi. a teki meg tartaléknak jó. 5. szinten gabona-fa-kő kombinációval kis anyagi befektetéssel össze lehet kaparni egy milliárdot egy hónapon belül.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules