Ezt a témát azért nyitottam mert érdekelne ki mióta hódítózik, és hogy van e valami mód arra hogy megtudjam a rég elveszett országaim mikor kerültek regelésre, valami archivum van e ezekről az orikról.
Személy szerint pontosan nem tudom meghatározni mikor indítottam az első orimat. Annyi biztos viszont hogy (ha jól emlékszem a pontos címre)
http://hodito.netkapu.hu címen regeltem először és sokáig kareszland néven futottam. Akkor még csak 1 ország tartozhatott 1 emberhez. Nagyon nagy kihagyásokkal játszottam sokáig. És mindig új országot kezdtem. Az első nekifutásra túl sem jutottam az 5. szinten. Utána eljutottam a 4. ig akkor volt ha jól emlékszem a démonos időszak. Nekem 1 tojást sikerült begyűjteni. Máig se tudom mire lehetett volna használni és ha jól emlékszem a vonatkozó topicra mások sincsenek tisztában ezzel. Ezután következett egy hatalmas szünet majd indult az az orim ami immáron a 2. szinten található és smokers vilage néven fut. Ez az ország ha jól emlékszem meg van már vagy 3-4 éves. Azért tartok még mindig csak itt mert télen csak 6 hetet ill. nyáron tudok csak játszani. Erre az országomra nagyon vigyázok. A szabálytalanságnak még csak a gondolatát is kerülöm ugyanis kareszland legalább 3 példánya került annak idején anarchba. Javarészt tudatlanság miatt. Talán egyszer volt szándékos szabálysértés.

Ennyi lenne a történetem.