|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Ki milyen személyiséget használ? (kékszámosoknál a biztos elsőbbséget élvező)
|
Kereskedő
|
|
14 |
13.59% |
Tolvaj
|
|
2 |
1.94% |
Varázsló
|
|
2 |
1.94% |
Harcos
|
|
1 |
0.97% |
Tábornok
|
|
2 |
1.94% |
Vándor
|
|
18 |
17.48% |
Gazdálkodó
|
|
1 |
0.97% |
Tudós
|
|
54 |
52.43% |
Túlélő
|
|
9 |
8.74% |
02-13-2006, 14:36
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
aúú: (nem illesztettem be a szöveget, mert elég hosszú)
De nekem pont az a problámám, hogy ezek a személyiségek nem szinesítik a játékot. 5000 kör alatt Varázslót eddig 1 Óriásnál (3személyiséggel) és "200 hektáros támadó-védős" országoknál találtam. Szerintem ezért szorulnának változásra (nem pont csak %-os erősítésre, hanem valami pluszra)
|
Dehát pont ez a lényeg... Minden személyiségnek megvan a helye és az ideje, ráadásul hosszú távon kell gondolkodni mikor azt nézed, hogy mit csinál egy személyiség... egyértemű, hogy elsőre nem fogsz varázsló, vagy tolvaj lenni, mert a tudóshoz képest hátrány... mégha beerősíted is... ha viszont annyit erősítesz rajta, hogy a tudóst kompenzálja, akkor az lesz túl erős akinek már kettő van... tehát nem árt a játék egyensúlyra sem odafigyelni (megintcsak hosszú távon!)... annak idején a kereskedő jelentős mennyiségű pénzt tudott termelni, ezzel felborítva a piacot és a játék egyensúlyát, meg is kellett változtatni...
|
02-13-2006, 14:58
|
Member
|
|
|
|
"Minden személyiségnek megvan a helye és az ideje, ráadásul hosszú távon kell gondolkodni mikor azt nézed, hogy mit csinál egy személyiség..."
Akkor mi ebben a színes??? Elsőfordulóban tudós másodikban vándor harmadikban... Éppen ez a baj, hogy a varázsló személyiség a 9 számú....ha jól tudom Tuvalunál is ez a 2 volt az utolsó! Akkor mit színesít a játékban egy használhatatlan személyiség? Még Óriásnál varázslónál is max 6.nak ha felvenném!
|
02-13-2006, 15:04
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
"Minden személyiségnek megvan a helye és az ideje, ráadásul hosszú távon kell gondolkodni mikor azt nézed, hogy mit csinál egy személyiség..."
Akkor mi ebben a színes??? Elsőfordulóban tudós másodikban vándor harmadikban... Éppen ez a baj, hogy a varázsló személyiség a 9 számú....ha jól tudom Tuvalunál is ez a 2 volt az utolsó! Akkor mit színesít a játékban egy használhatatlan személyiség? Még Óriásnál varázslónál is max 6.nak ha felvenném!
|
Hát, látod máris van különbség...
Én pld egy óriás varázslónak tutira felvenném akár 3, vagy 4. személyiségnek is, mert a tolvajok ellen halálos tud lenni (toli készültség levitel és száraz vihar)... sőt nekem a vándor egyáltalán eszembe se jutott mint 2. személyiség...
|
02-13-2006, 15:04
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
legyen egy olyan személyiség hogy telepes gyorsaban épitene fel mindent
|
02-13-2006, 15:09
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by 123
legyen egy olyan személyiség hogy telepes gyorsaban épitene fel mindent
|
Nah, ez pld egy jó ötlet! Pld 2 körrel hamarabb felépítene mindent (túlórában is 2 körrel hamarabb)...
|
02-13-2006, 15:47
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Hát, látod máris van különbség...
Én pld egy óriás varázslónak tutira felvenném akár 3, vagy 4. személyiségnek is, mert a tolvajok ellen halálos tud lenni (toli készültség levitel és száraz vihar)... sőt nekem a vándor egyáltalán eszembe se jutott mint 2. személyiség...
|
De hogy egyértelműbb legyen a dolog... egy óriás varis (elszámoltam elsőre) 38% készüliből 10 db toli készültség levitelt és 36/36-ot nyom varisként egy fél-elfre és utána még van 62% vari készülije (rengetni, tolit ölni, stb.)... a fél-elf innentől halott... de ezt az ember tolison kívül bármelyik nem varis orival megcsinálja egy óriás varis (ha megvan a varázsló személyiség neki)...
Last edited by aúú; 02-13-2006 at 17:35..
|
02-13-2006, 16:03
|
Member
|
|
|
|
Én nem tudom Te milyen fajjal játszol , de számold ki mégegyszer....
Ez ügyben már nyilt máshol téma, de az általad írt tolikészültség elméletben szép lenne, de a gyakorlat mást mutat... Lent tarthatod mig a hadik teszik a dolgukat, de 10-15.-nél már 1-2 készültséget bukik...egy embernél már 6 körről abszolut de nem müködik!
De kanyarodjunk vissza az eredeti témához!!!
|
02-13-2006, 17:17
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Én nem tudom Te milyen fajjal játszol , de számold ki mégegyszer....
|
Hát, most speciel éppen óriás varist és de működik a gyakorlatban is, bár a varázsló személyiséget éppen még nemvettem fel...
Nah, de tényleg maradjunk az eredeti témánál...
|
02-13-2006, 17:38
|
|
Member
|
|
|
|
rossz a poll szvsz.... mert legtöbbször faj válogatja....
én: - ork:tábornok/vándor/tudós/harcos
(minél hátrébb van a szemi, annál kevésbé fontos... most itt a tudósra szavaztam az van a legtöbbször...)
Last edited by Senki; 02-13-2006 at 23:25..
Reason: nem volt elég jó :D
|
02-13-2006, 18:14
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
rossz a poll szvsz.... mert legtöbbször faj válogatja....
én: elf:tudós
óriás:tudós/vándor
ork:tábornok/vándor/tudós/harcos
(minél hátrébb van a szemi, annál kevésbé fontos... mostitt a tudósra szavaztam az van a legtöbbször...)
|
elf kereskedő
oriás kereskedő
gnóm ...
.
.
.
najó Aban lehet, hogy varistolsi lenne a jó.
najónem, de sok csaoportban szép sumát lehet a kereskedöből kicsavarni.
|
|
Posting Rules
|