|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
08-10-2008, 10:57
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Grat Cseh Laci!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
08-10-2008, 10:59
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
sajnos tenyleg van olyan szabaly, hogy folyamatosan nem nyulhatsz bele az ellenfel kabatujjaba vagy nadragszaraba, de 1 rovid ideig lehet. de mindenkeppen szemetseg volt a vege elott 3 mp-cel ezert inteni a sokkal aktivabb judost. ilyen az amikor a biro gyoz es nem a kuzdofel...
persze balfekseg volt a vege elott par masodperccel ilyesmit alkalmazni is. es pont az olimpian. ehh... :/
|
Az edzője azt nyilatkozta a rádióban, hogy tényleg jogos volt az intés...
Egér a sajton... (#3744)
|
08-10-2008, 15:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Az edzője azt nyilatkozta a rádióban, hogy tényleg jogos volt az intés...
|
1 dobas erejeig belenyulhat, de a biro szerint folyamatos volt. sztem ez baromsag. az utolso par mp volt.
ime a magyar judo szovetseg elnokenek a velemenye:
"Gusztustalan, amit itt láttunk, de mivel finoman, a megengedett kereteken belül történt a csalás, nincs értelme óvni. Az európai szövetségnek orosz elnöke van, a nemzetközi dzsúdóalapítvány orosz kézben van, úgyhogy az oroszoknak nagyon kell egy érem, ennek megszületésében segédkezett ma a bíró. Meggyőződésem, hogy olimpiai aranyérmet vettek el a magyar dzsúdósporttól" - mondta Tóth László, a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) elnöke Ungvári meccse után.
dehat tenlyeg hulyeseg volt az ucso par mpben belenyulni es ezzel teret adni a biro kretensegenek. az lett volna a fair, ha lett volna 1 raadas menet a dontetlent jelento 2-2 koka utan az "aranypont"-ig.
ehh, boczko is elbaltazta a dolgot. mind2 meccset elvesztette, igy a 4 kozott az az 1 lett, aki nem kap ermet.
hat a kuzdosport nem ment ma. :/
|
08-11-2008, 07:23
|
|
Member
|
|
|
|
Magyarország-Brazília 28-28 (17-12)
De jó, hogy nem láttam. Így is elég bosszantó, hát még ha nézem is. Egy szétvert ellenféltől majdnem kikaptunk.
Egér a sajton... (#3744)
|
08-11-2008, 13:45
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
De jó, hogy nem láttam. Így is elég bosszantó, hát még ha nézem is. Egy szétvert ellenféltől majdnem kikaptunk.
|
A vége előtt egy 1 mp-vel volt egy szabaddobás, amit nagyon szép játékkal bedobtunk. Illetve a vége előtt 1,5 percel a lengyel bíró nem adott ki egy 2 percest az egyik brazilnak.
|
08-11-2008, 13:48
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
A vége előtt egy 1 mp-vel volt egy szabaddobás, amit nagyon szép játékkal bedobtunk. Illetve a vége előtt 1,5 percel a lengyel bíró nem adott ki egy 2 percest az egyik brazilnak.
|
meg még vagy 3szor nem adott 2 percest a braziloknak
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
08-11-2008, 14:06
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Most ér véget: Szávay Ágnes kikapott a kínaitól 6-4, 3-6, 5-7-re. Így csak párosban játszhat tovább.
|
08-11-2008, 18:58
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
|
Nagyon szépen felálltak a brazilok. Lehet hibáztatni a bírókat, de ebben mi is nagyon benne voltunk. Egy csomó helyzet kimaradt, vagy más szemszögből a brazil kapus védett emberfelettieket.
A vége viszont gusztustalan volt...
Sípo la bíró, hogy szabaddobás, és az óra csak akkor áll le, amikor a magyar lány a kezébe veszi a labdát.
Nem ismerem a kéziszabályokat, de nem tudom elképzelni, hogy ennek így kellett lennie.
|
08-12-2008, 00:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Nagyon szépen felálltak a brazilok. Lehet hibáztatni a bírókat, de ebben mi is nagyon benne voltunk. Egy csomó helyzet kimaradt, vagy más szemszögből a brazil kapus védett emberfelettieket.
A vége viszont gusztustalan volt...
Sípo la bíró, hogy szabaddobás, és az óra csak akkor áll le, amikor a magyar lány a kezébe veszi a labdát.
Nem ismerem a kéziszabályokat, de nem tudom elképzelni, hogy ennek így kellett lennie.
|
Én nem tudom régebben mi volt mert már kihagy az emlékezetem, de azt viszont nagyon is látni vélem, hogy most nemcsak a helyszínválasztásba, de már magába a sportba is beleszól a politika. Ott van ugye az emlegetett dzsúdós srác, aztán a bokszolónk. No meg a beszámolók szerint (NSO) az ukrán Olekszandr Kljucskót is szépen elhúzták kínai Hu Csing ellen. Hirtelen csak ők jutnak eszembe, de nem hinném, h ne lehetne folytatni a sort. Én a tisztességes vezetők helyében igencsak elgondolkoznék azon h megéri-e nagyhatalmak éremgyűjtögetéséhez jópofizni. Azért azt nem lehet egyszerű megemészteni, hogy csalással esek ki.
Vajon nem kellene ezt az eseményt átnevezni?
Az oroszok meg remélem h minél kevesebbet tudnak maguknak összecsalni, ha már ilyen jókor jut eszükbe h nekünk csak el kéne foglalni Grúziát.
Last edited by Penya; 08-12-2008 at 00:16..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Penya For This Useful Post:
|
|
08-12-2008, 08:16
|
|
Member
|
|
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|