|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
02-08-2006, 16:39
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nem, ezt az egyik haverom küldte, és én meg kiraktam neked, mert nem tudtam, hogy mikor nézel vissza
|
02-14-2006, 19:44
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hmm. ez lehet engem is erdekelne..
|
02-27-2006, 22:16
|
Guest
|
|
|
|
Én már láttam az összes dbz részt (rtl klub, majd rtl 2), meg az összes gt részt is(egyik haveromtól, japánul, felirattal). A dragonballt is néztem annak idején, de csak 1/3-át. Meg van ugye egy csomó movie, asszem 13 vagy 14 dbz, 4 db és van még gt-s is. Az élőszereplős film nagyon vicces, Gokut Monkey Boy-nak hívják(az angol szinkronban), Yamcha Westwood, Bulma nevére már nem emlékszek. Zseniális teknős meg annyira vicces, hogy az leírhatatlan, látni kell ...
Szerintem amúgy a gt nem olyan jó mint a zed. Sokkal egysíkúbb, és mindig mindenkit Goku győz le, főleg csak apró dolgokban segítenek neki a többiek, jó azért néha harcban is, de nem úgy mint a zedben. Azért nem szar a gt, de látszik hogy nem ugyanazok készítették.
Amúgy valaki látta már angol szinkronnal valamelyik részt vagy movie-t? Én láttam a cooleres movie-t, és nagyon vicces, tiszta rocker stílusa van. Goku hangja és stílusa tisztára Duke Nukem, Cooler meg mint duke3d-ben a főszörny(legalábbis nekem ez volt a benyomásom). Gohan meg olyan kisrocker stílust vesz fel. Marha jó, csak az a baj, hogy az eredeti hangulat részben elveszik ezzel.
|
02-28-2006, 01:43
|
Junior Member
|
|
|
|
Nekem is oriási csalódás volt,hogy betiltották ezt a sorozatot..
Azóta már sok részt sikerült magyar nyelven beszereznem de csak addig van meg amikora robotok kinyirják az alkotojukat..aki tud ojas valakit akinek a többi rész is megvan (csak szinkronnal érdekel) az kérem keressen fel emilben
szun@freemail.hu
|
04-04-2006, 17:06
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Valakinek meglenne az összes rész vaalhogy.
normál Z és GT meg filemk ilyenek
akkor:
Pliiiiiiiiiiiiiiiiz!!!
|
Nekem max 10-20 rész kivételével megvan az egész Z valahol..
Sőt...van kb 10 rész szinkronosan 200. rész felett elszórva..
|
04-04-2006, 17:11
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by hami
Az a baj a Z-vel, hogy a végét egy picit elbohóckodták, ettől függetlenül qva jó. Én z RTL II-n néztem végig. Tudnék mesélni ám, Vegita vs. Cell!!
Megkérdezem azért azt is.
|
Az nem volt hosszú..nekem a Goku vs Cell jobban tetszett...nagyon brutál módon nyomták
Igaz Vegita a sorozatban a kedvencem,de szegényt mindíg csak a 2. helyre sorolják..kiv azt az 1-2 alkalmat,amikor Gokunál erősebb lesz...pl az első két robotnál...
Movieból meg...huh..alig van,amit ne láttam volna..
A legjobb meg a Borly 3 movija..főleg a 8as movie
|
04-16-2006, 19:31
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mike zoostorm
Hmm. ez lehet engem is erdekelne..
|
Nálam egy srác fent is van MSN-en,aki ilyennel foglalkozik..ráadásul ott az összes rész szinkronos.
|
07-26-2006, 09:49
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Római
Az nem volt hosszú..nekem a Goku vs Cell jobban tetszett...nagyon brutál módon nyomták
Igaz Vegita a sorozatban a kedvencem,de szegényt mindíg csak a 2. helyre sorolják..kiv azt az 1-2 alkalmat,amikor Gokunál erősebb lesz...pl az első két robotnál...
Movieból meg...huh..alig van,amit ne láttam volna..
A legjobb meg a Borly 3 movija..főleg a 8as movie
|
Lehetne e arról szó, ha megven ismidnek valamelik DB Movie, hogy valahogy eljusson hozzám?
|
07-11-2007, 10:11
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
nem tudjátok hogy mi a legutolsó kiadott dbz sorozat?
illetve mi annak a vége?
|
08-26-2007, 20:57
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Öcsém Gohansan-tól megszerezte az összes részt és filmet, most is azt nézi. Mit mondjak én sem tudom megunni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|