|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
05-10-2007, 00:38
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Én nemrég kezdtem az 5- szintet és az érdekelne, mennyire érdemes belefogni egy olyan szöviháborúba, ami előreláthatólag sokáig fog tartani, és mindkét oldalon komoly veszteségekre lehet számítani?
|
05-10-2007, 00:39
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by otto500
Én nemrég kezdtem az 5- szintet és az érdekelne, mennyire érdemes belefogni egy olyan szöviháborúba, ami előreláthatólag sokáig fog tartani, és mindkét oldalon komoly veszteségekre lehet számítani?
|
Az 5. szinten szerintem nem beszelhetunk komoly vesztesegekrol
05-10-2007, 00:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Az 5. szinten szerintem nem beszelhetunk komoly vesztesegekrol
|
Te nem, de egy kezdő igen. Elég relatív, mi számít soknak
|
05-10-2007, 01:01
|
Member
|
|
|
|
Nálam az a komoly veszteség inkább időbeli, mert nem nagyon lesz vége.
napi 4-5mészárt küldök ki és alig van valami nyoma.
ezért kérdeztem, hogyérdemes-e rászánni az időt.
|
05-10-2007, 01:11
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by otto500
Nálam az a komoly veszteség inkább időbeli, mert nem nagyon lesz vége.
napi 4-5mészárt küldök ki és alig van valami nyoma.
ezért kérdeztem, hogyérdemes-e rászánni az időt.
|
Szerintem hagyd és haladj továb..hisz ha alig van vesztesége,akkor egysége is alig van .. tehát ártani már nem igazán tud mivel...
Bár ezt csak látatlanban mondom
|
05-10-2007, 12:26
|
Member
|
|
|
|
Code:
A zsákmány mértéke természetesen függ attól,
hogy a saját országodhoz képest mekkora országot támadsz.
Ha Magadnál nagyobb országot támadsz, akkor kapásból dupla
zsákmányra számíthatsz. Ezen kívül minél kisebb az
értékkülönbség közted és a támadott ország között, annál nagyobb
a nyereség.
eszerint a zsákmány mértéke inkább attól függ, hogy kit támadsz.
Ha a pontlistán lefele támadsz, akkor kevesebb, ha felfele, akkor már 2szer több lesz a zsákmányod (ráadásul olyankor a császár segít is 10%nyi sereggel támadni)
|
05-10-2007, 12:34
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by nyolcvan
Code:
A zsákmány mértéke természetesen függ attól,
hogy a saját országodhoz képest mekkora országot támadsz.
Ha Magadnál nagyobb országot támadsz, akkor kapásból dupla
zsákmányra számíthatsz. Ezen kívül minél kisebb az
értékkülönbség közted és a támadott ország között, annál nagyobb
a nyereség.
eszerint a zsákmány mértéke inkább attól függ, hogy kit támadsz.
Ha a pontlistán lefele támadsz, akkor kevesebb, ha felfele, akkor már 2szer több lesz a zsákmányod (ráadásul olyankor a császár segít is 10%nyi sereggel támadni)
|
A segítség 10% igen(ha mf vagy+40%),attól függ,hogy a célpontod alattad vagy feletted van a pontlistán Ezzel is szoktak viccelődni bizonyos rétegek ,hogy mielőtt beérne a támadás,akkor aládbont,hogy kisebb legyen a pontszáma,mint neked ,és így kevesebbet hozol el tőle ...
|
05-18-2007, 15:20
|
|
Junior Member
|
|
|
|
1/A-n találkoztam egy igen érdekes dologgal, amit eddig eddig még nem tapasztaltam, ezért nem is értem. Szóval, az a helyzet, hogy kimentem földre, közben kindultak rám, a sereg kint 2 körre, az ellen meg 1 kör múlva ér, beszívtam, elvitt xx hekit, kör után nem lett távolozás, majd a következő körben is jöttek felém és a HT szerint így zajlott:
2007-05-17 22:01:06 xxxxxxxxxx(#xxx) országa megtámadott. A csatát sajnos elvesztetted, így nem lehetett megállítani a földszerzést. Több órányi csata után hazaindultak, de a következő területeket elvesztetted: 4 ház, 15 barakk, 5 őrtorony, 4 templom, 1 kocsma, 2 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 598 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 259 lovas és 0 elit.
2007-05-17 22:01:06 Hazaérkezett 0 katonád, 0 támadód, 0 íjászod, 38.400 lovasod és 0 elited.
2007-05-17 22:01:05 xxxxxxxxxxxx(#xxx) országa megtámadott. A csatát sajnos elvesztetted, így nem lehetett megállítani a földszerzést. Több órányi csata után hazaindultak, de a következő területeket elvesztetted: 5 ház, 26 barakk, 3 őrtorony, 4 templom, 2 kocsma, 2 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 631 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 232 lovas és 0 elit.
ezzel nem is lenne semmi baj, de a két ori 2 klánból való, ilyenkor is kellene, hogy seregeik ütközzenek, nem??
Last edited by Ati; 05-18-2007 at 17:43..
Reason: sorszámok kimoderálva :)
|
05-18-2007, 15:22
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Josh
ezzel nem is lenne semmi baj, de a két ori 2 klánból való, ilyenkor is kellene, hogy seregeik ütközzenek, nem??
|
Soha nem KELL, hogy ütközzenek, ez mindig csak egy LEHETŐSÉG.
|
05-18-2007, 17:41
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Josh
1/A-n találkoztam egy igen érdekes dologgal, amit eddig eddig még nem tapasztaltam, ezért nem is értem. Szóval, az a helyzet, hogy kimentem földre, közben kindultak rám, a sereg kint 2 körre, az ellen meg 1 kör múlva ér, beszívtam, elvitt xx hekit, kör után nem lett távolozás, majd a következő körben is jöttek felém és a HT szerint így zajlott:
2007-05-17 22:01:06 xxxxxxxxxx(#xxx) országa megtámadott. A csatát sajnos elvesztetted, így nem lehetett megállítani a földszerzést. Több órányi csata után hazaindultak, de a következő területeket elvesztetted: 4 ház, 15 barakk, 5 őrtorony, 4 templom, 1 kocsma, 2 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 598 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 259 lovas és 0 elit.
2007-05-17 22:01:06 Hazaérkezett 0 katonád, 0 támadód, 0 íjászod, 38.400 lovasod és 0 elited.
2007-05-17 22:01:05 xxxxxxxxxxxx(#xxx) országa megtámadott. A csatát sajnos elvesztetted, így nem lehetett megállítani a földszerzést. Több órányi csata után hazaindultak, de a következő területeket elvesztetted: 5 ház, 26 barakk, 3 őrtorony, 4 templom, 2 kocsma, 2 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 631 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 232 lovas és 0 elit.
|
elsőre nem hittem a szememnek, pislogtam 1et, megnéztem mégegyszer... ééés tényleg!! ez most valami vicc, hogy kitakarod a nevet, de a sorszámot benthagyod?? ez egyszerűen félelmetes
Last edited by Ati; 05-18-2007 at 17:43..
Reason: sorszámok kimoderálva :)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|