|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: 6 vagy 12?
|
6
|
|
0 |
0% |
6 plusz torony bónusz
|
|
4 |
14.29% |
12
|
|
13 |
46.43% |
12 plusz torony bónusz
|
|
11 |
39.29% |
09-19-2007, 13:58
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Ati nem én kezdtem el szerintem azt,hogy na jól kössünk bele a másikba
Csak mert válaszolni merek már te is engem fogsz ki Mondjuk már megszoktam...
|
Teljesen mindegy, hogy ki kezdi. Ha van egy ember, aki mindenkiből ezt hozza ki, akkor annak az embernek kell figyelnie arra, hogy ne provokáljon másokat.
|
09-19-2007, 13:59
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
először is: Harci, miért nem nyitottad a viccekhez vagy a chatbe ezt a topicot?
amúgy én most is azt mondom, amit a tegnap mondtam, amikor megtiszteltetek azzal, hogy behívtatok abba az msn-es káoszba (köszönet érte utólag is). szóval én annak az oldalnak adok igazat, amelyik többet fizet.
valaki ajánlott 2 sört eddig, de sajnos nem tudom, hogy melyik oldalon áll.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
09-19-2007, 14:00
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
először is: Harci, miért nem nyitottad a viccekhez vagy a chatbe ezt a topicot?
amúgy én most is azt mondom, amit a tegnap mondtam, amikor megtiszteltetek azzal, hogy behívtatok abba az msn-es káoszba (köszönet érte utólag is). szóval én annak az oldalnak adok igazat, amelyik többet fizet.
valaki ajánlott 2 sört eddig, de sajnos nem tudom, hogy melyik oldalon áll.
|
Ja és mert hódos kérdés
Ha jól emléxem Dragon volt és ő a 14 mellett
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|
09-19-2007, 14:02
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Teljesen mindegy, hogy ki kezdi. Ha van egy ember, aki mindenkiből ezt hozza ki, akkor annak az embernek kell figyelnie arra, hogy ne provokáljon másokat.
|
Elmondod nekem mi volt a provokálásom Remedy hsz elött?
Mert kapásból a kezdő hsz-be ahogy van ugy belekötöttek És ráadásul olyan dolgokkal ami ugy ahogy van....
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|
09-19-2007, 14:06
|
|
Member
|
|
|
|
Remedynek és Pax Hungaricumnak is olyan választ írtam amilyen módon ők írtak nekem. Ugyhogy nem én provokáltma őket hanem ők engem...
Ez szerintme más dolog...
Most ebéd aztán ha még nem leszek kitiltva folytatom
|
09-19-2007, 14:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Remedynek és Pax Hungaricumnak is olyan választ írtam amilyen módon ők írtak nekem. Ugyhogy nem én provokáltma őket hanem ők engem...
Ez szerintme más dolog...
Most ebéd aztán ha még nem leszek kitiltva folytatom
|
En nem provokaltalak. Teljesen feleslegesnek tartom, hogy topicot nyitsz, amikor tudod a valaszt. A tobbiektol is teljesen feleslegesnek tartom a kotozkodeseket, ami csak es kizarolag a szemelyednek szol. Es Te is pontosan tudtad, hogy ez lesz belole. Ergo, meg se kellett volna nyitni a topicot, de ha mar megnyitottad, a tobbieknek nem kellett volna igy hozzaallniuk.
Nem egeszen ertem, miert pont az en hozzaszolasom tunt neked provokalasnak, kotozkodesnek...
09-19-2007, 14:14
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Teljesen feleslegesnek tartom, hogy topicot nyitsz, amikor tudod a valaszt. A tobbiektol is teljesen feleslegesnek tartom a kotozkodeseket, ami csak es kizarolag a szemelyednek szol.
|
Egyetértek.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
09-19-2007, 14:14
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
En nem provokaltalak. Teljesen feleslegesnek tartom, hogy topicot nyitsz, amikor tudod a valaszt. A tobbiektol is teljesen feleslegesnek tartom a kotozkodeseket, ami csak es kizarolag a szemelyednek szol. Es Te is pontosan tudtad, hogy ez lesz belole. Ergo, meg se kellett volna nyitni a topicot, de ha mar megnyitottad, a tobbieknek nem kellett volna igy hozzaallniuk.
Nem egeszen ertem, miert pont az en hozzaszolasom tunt neked provokalasnak, kotozkodesnek...
|
Akkor kérlek adj 1 tippet ,hogy gyözzem meg az ismim aki 15embertől hiába hallotta,hogy a nincs igaza.
Vagy hagyjam tévhitben?
|
09-19-2007, 14:15
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Akkor kérlek adj 1 tippet ,hogy gyözzem meg az ismim aki 15embertől hiába hallotta,hogy a nincs igaza.
Vagy hadjam tévhitben?
|
Linkeld be a súgót.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
09-19-2007, 14:21
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Linkeld be a súgót.
|
Hát a súgónak azt a részét sokszor elolvasta de hát félreért valamit szerintem
De ott volt Burning is ő is bemásolta neki a súgóból azt a részt.
Én mindennel probáltam gyözködni...
Nem volt elég
Ugyhogy nem szórakozás képpen nyitottma meg ezt a témát. És nem is akartam senkinek semmi rosszat szólni...De én nem vagyok olyan, hogy türöm az oktalan beszólásokat.
Tudom most ebböl a szövegből valaki kiragad majd egy szót és beírja ez hibás :S De már csak azért se rakom a wordbe:P
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|