|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
10-29-2010, 16:01
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
én csak azt nem értem mi változott??? hasonló témát vetettem fel annó (11-10-2009, 19:26-kor, ~20 nap híján 1 éve!):
mf-ek segítése
és jól le lettem hurrogva... igaz több opciót is hoztam, amiből sokat ma nem vetnék fel. DE ha nem kötözködni akart volna a társaság, hanem építő gondolatokat írtok, akkor lehet ezt ma már nem kellett volna 1 év után újra felvetni, hanem benne lehetne a játékban.
Quote:
The Following 7 Users Say NO Thank You to Dynosaur For This Un-useful Post:
Debilke, Dragon,Szamár ), Dus, Kutyuleee, LiverPool, none, Tsobi
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Ez egy jóóóóóóó nagy hülyeség.
|
jó lenne ha az újak felé próbálnátok segítőkészen, megértő(bb)en fordulni, és nem csak a haverok ötleteit támogatni.
|
The Following 8 Users Say Thank You to Dynosaur For This Useful Post:
|
|
10-29-2010, 16:04
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3907
azért hozzá kell tenni, amikor nem Remedy barátunk tette fel a javaslatot, akkor senki semmilyen értelmes ötletet nem látott benne pedig ő is felvetette a távolbalátás készültségigényének csökkentését ..... és még nincsenek előítéleteitek
|
The Following 3 Users Say Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|
10-29-2010, 16:09
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Most, átolvasva a Te témádat, egyik ötletet sem támogatnám. Azért az ingyenes távol, és a -2% között nagy különbség van.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
10-29-2010, 16:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Most, átolvasva a Te témádat, egyik ötletet sem támogatnám. Azért az ingyenes távol, és a -2% között nagy különbség van.
|
pont "1 értelmes hozzászólásnyi" a különbség... odaírhattad volna ezt, vagy támogathattad volna Siq-t:
Quote:
Originally Posted by siQ
Szerintem kaphatnánk legalább a távolra kedvezményt, még ha nem is lenne ingyen.
|
általában nem a kezdő hozzászólás szokott megvalósulni, hanem ahogy mindenki továbbgondolja, alakítgat rajta, és a végén ami lesz belőle.
Last edited by Dynosaur; 10-29-2010 at 18:06..
|
10-29-2010, 16:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Tul sokan nem irtak oda, de hogy neztem, pont a tavolkeszulicsokkentes volt ott is szimpatikus tobbeknek.
Orulnek, ha a szemelyeskedest, es a baratozast meg befejeznetek. Akik nem a barataim, ha lehet, ne hasznaljak ezt a titulust, szemelyeskedni masik topicban lehet.
Dynosaur: inkabb orulnel, jobb keson, mint soha. Persze siman lehet, hogy most sem lesz belole semmi...
Last edited by Remedy; 10-29-2010 at 16:20..
|
The Following User Says Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|
10-29-2010, 18:13
|
|
Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 93%
|
|
Sziasztok!
Abszolút támogatom az ötletet, az 1 fős klánok esetében is.
Normál csopikban szövikkel szemben következő helyzet:
Tegyük fel mf hadi-varival játszom. Meggömbölöm a tagot, fel kéne mérnem a szövijeit, hogy nincs e szabin valamelyik (+ védelmet ad ugye minden szabis tag, ezét jó tudni ) és még át is kéne ütnöm sereggel. Tehát elméletileg mindhárom vonalon erősebbnek kellene lenni a sikeres akcióhoz. Ezért minden könnyítést támogatok. Toli készültségre is kiterjeszthetnénk ...ha már.
|
10-29-2010, 18:21
|
Member
|
|
|
|
vicces... (most már nem bosszankodom, csak mosolygok rajta... )
Quote:
Originally Posted by SGB
Jó az ötlet, de szerintem sok mf többre menne +1% regenerálódással.
|
=
Quote:
Originally Posted by Andrew
Esetleg +1% körönkénti készüli regeneráció.
...
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
Az alapötlet tetszik, én az összes nem ártó vari és toliakcióra adnék az mf-nek 40%-nyi készültségigény-könnyítést (de jó szó ) - persze hódos módon kerekítve.
|
=
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
...
2. kevesebb készüli az információszerző varázslatokra (kristálygömb, mágia felderítése, krónika, távolba látás, teljes krónika, térkapu felderítése).
3. kevesebb készüli a védő varázslatokra (védelem, mágikus pajzs, tisztánlátás, speciális varázslat)
...
5. kevesebb készüli az információszerző toli akciókra (szövetség felmérése, épületek felmérése, hadsereg felmérése).
...
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Én úgy mondanám, hogy a távol 2%-kal kevesebb készülibe kerüljön, így egyértelmű, hogy orknak és gnómnak 2%.
|
~
Quote:
Originally Posted by siQ
... Szerintem kaphatnánk legalább a távolra kedvezményt, még ha nem is lenne ingyen.
|
|
The Following User Says Thank You to Dynosaur For This Useful Post:
|
|
10-30-2010, 00:38
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
a kisseb készültségigényű távol az rendben,de ha megint felsoroltok mindent akkor ez is csak egy halott javaslat lesz.
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|
The Following User Says Thank You to Killer For This Useful Post:
|
|
10-30-2010, 02:25
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
vicces... (most már nem bosszankodom, csak mosolygok rajta... )
|
De ki a frászt érdekel, hogy ki vetette fel először? Akkor sikerült átesni a ló túloldalára, és úgy már a többségnek nem tetszett. Mint Taszi is írja, ha ezt most sikerül elkerülni, akkor talán lehet is belőle valami.
10-30-2010, 06:55
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
De ki a frászt érdekel, hogy ki vetette fel először? Akkor sikerült átesni a ló túloldalára, és úgy már a többségnek nem tetszett. Mint Taszi is írja, ha ezt most sikerül elkerülni, akkor talán lehet is belőle valami.
|
Igazad van, végül is annak kellene örülni, ha a korábbi javaslat így, vagy úgy, de megvalósul. De az ember olyan, hogy azért bosszantja a dolog.
Épp az a lényeg, hogy nem mindegy, ki veti fel egy ötletet. Ha egy régi harcostárs, akkor az érdemi vitának sokkal több az esélye.
A javaslatot egyébként támogatom.
|
The Following 3 Users Say Thank You to Takanohana For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|