|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
12-04-2006, 14:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Nem rajtunk, hanem azokon múlott, akik nem jöttek... legközelebb majd mindenkit megfenyegetünk, hogy jöjjön, mert beverjük az oriját
|
Xeper, és olyant nem lehet csinálni, hogy Atis azt mondja, hogy sorry srácok, de ez a 6db!!!! szavazat túl kevés ahhoz, hogy több ezer ember játékát módosítsam, mégha egyértelműen változtatni is kell rajta, mert ami most van, az egyértelműen nem jó!
Próbáljátok meg körizben szólni a srácoknak, hogy jöjjenek, és ötöljenek, és a változás bekerül!
Hm?!
|
12-04-2006, 14:49
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Xeper, és olyant nem lehet csinálni, hogy Atis azt mondja, hogy sorry srácok, de ez a 6db!!!! szavazat túl kevés ahhoz, hogy több ezer ember játékát módosítsam, mégha egyértelműen változtatni is kell rajta, mert ami most van, az egyértelműen nem jó!
Próbáljátok meg körizben szólni a srácoknak, hogy jöjjenek, és ötöljenek, és a változás bekerül!
Hm?!
|
Csináld meg Hajrá szép és jó amit itt leírsz de mint már mondták páran kint volt a főoldalon és Ati be is írta közös fórumra nem 1* szal csak az nem tudott róla aki NEM akart tudni........
|
12-04-2006, 14:50
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
A topposok 9k katonából fedeznek durván...
Szerinted melyik megeröltetőbb?
30k hektáron 9k katona, vagy 8k hektáron 1500?
|
pont ezért lett bevezetve ez a módosítás, hogy ne a fedezős játék legyen a topp elérése, hanem az ütés...
Monrónak sok jó javaslata van ehhez, hogy lehetne a támadásokat népszerűbbé tenni,kivitelezhetőbbé, ajánlom ezek olvasgatását is, aki a toppba akar kerülni, nem csak a fedezésel foglalkozni ...
és egyik topp klán sem maradt ott örökre, és a mostani sem fog...
bár eltértünk a témától nem tudom hogy függ ez össze a szavazatok számával
|
12-04-2006, 14:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
pont ezért lett bevezetve ez a módosítás, hogy ne a fedezős játék legyen a topp elérése, hanem az ütés...
Monrónak sok jó javaslata van ehhez, hogy lehetne a támadásokat népszerűbbé tenni,kivitelezhetőbbé, ajánlom ezek olvasgatását is, aki a toppba akar kerülni, nem csak a fedezésel foglalkozni ...
és egyik topp klán sem maradt ott örökre, és a mostani sem fog...
bár eltértünk a témától nem tudom hogy függ ez össze a szavazatok számával
|
Ákos, Téged nem zavar, hogy 6 db szavazat döntött arról, hogy melyik változás került be?!?!
Vagy csak én látom hülyén a helyzetet?!
|
12-04-2006, 14:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Csináld meg Hajrá szép és jó amit itt leírsz de mint már mondták páran kint volt a főoldalon és Ati be is írta közös fórumra nem 1* szal csak az nem tudott róla aki NEM akart tudni........
|
Akkor is lehet olyant mondtani Atinak, hogy bocs, de ennyi nekem kevés...
-szerintem-
|
12-04-2006, 14:54
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ákos, Téged nem zavar, hogy 6 db szavazat döntött arról, hogy melyik változás került be?!?!
|
Figyu télleg nem tudom mit izélsz Többször lett szólva hogy mi folyik itt külső fórumon!!!! Ezután mindenki vessen magára
|
12-04-2006, 14:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
az sem zavart volna ha csak Xepi szavazata lett volna ott...
( OFF:angolban lesz az első orim amit leújrázok... és az első helyről fogom... )
|
12-04-2006, 15:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Figyu télleg nem tudom mit izélsz Többször lett szólva hogy mi folyik itt külső fórumon!!!! Ezután mindenki vessen magára
|
Komolyan mondom, nem értem, hogy miért nem lehet felfogni, hogy mit szeretnék...
Akkor leírom még1x!
Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem.
Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást.
Egy minimális támogatottság kelljen új fejlesztések élesbe rakásához.
Ezt szeretném elérni, nem anyázni a mostani változásokat!
Ezzel szemben mindenki azzal jön, hogy miért nem voltam itt, és hogy több hónapig volt, bárki jöhetett...
Stb, stb, holott nem erről szól a téma...
A fenti szavazás képét csak illusztrációként vetettem fel, hogy akár 6 szavazat is dönthet arról, amit lehetséges, hogy az emberek 95%-a nem szeretne, stb...
|
12-04-2006, 15:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Szerintem egyrészt csakugyan kevés volt a szavazat, másrészt meg te is érdekesen látod a helyzetet.
Abban elég tisztességes megyegyezés volt, hogy nehezítsük a fedezést, mégpedig drasztikusan. Ettől csak az anarchosok zárkóztak el, illetve ha jól emlékszem, a normálosok közül egyedül Serg.
A szavazás tehát nem a nehezítésről szólt, hanem arról, hogy mennyire, és milyen képlet szerint legyen nehezítve a fedezés. Szal az ott 18 szavazat egy oldalon, csak az egyes utak közt volt eltérés.
|
12-04-2006, 15:06
|
Member
|
|
|
|
[quote=Kisbér;50393]
Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem.
Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást.
Egy minimális támogatottság kelljen új fejlesztések élesbe rakásához.
QUOTE]
Értem !
végre még egy lelkes tag aki elfogadja , a már bevezetet módosításokat, és a jövőre gondol...
csak kicsit félreérthető irányba ment el a topic !
akkor a fő témája,hogy hány minimális szavazat kell egy változás bevezetéséhez...
A JÖVŐBEN... ??
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|