|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Kikapcsolható legyen a tekercskopás kijelzésének piros-kék csillaga?
|
Igen
|
|
21 |
70.00% |
Nem
|
|
9 |
30.00% |
07-06-2011, 00:29
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 93%
|
|
Engem a rikító színek zavarnak nagyon, piros kék helyett lehetett volna fekete, ami kevésbé feltűnő, és zavaró.
Egyébként meg hogy jött ez az ötlet Ati?
|
07-06-2011, 00:56
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Pool ennél azért értelmesebbnek hittelek. Úgy tűnik tévedtem.
Engem nem érdekel mi lesz azokkal a csillagokkal megvagyok nélkülük is, ahogy az se érdekel, ha ott vannak. Engem a szinük zavar ezzel kifejtettem mi a problémám vele és válaszoltam Ati kérdésére.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
07-06-2011, 03:20
|
Member
|
|
Longevity: 74%
|
|
Engem nem zavar. Akor most jöhetnek a lefele ujjak )
|
07-06-2011, 06:50
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Én sem látom nagy értelmét a dolognak, eddig is megvoltunk nélküle, ezután is meglennénk. Ha marad a fejlesztés, akkor is túlélem, annyira nem zavar. Az azonban engem is érdekelne, Ati, hogy honnan jött az ötlet.
|
07-06-2011, 07:32
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Én is örülnék ha ki lehetne kapcsolni. Egy idő után az ember retinájába is beleég a 4651, 6151, 7651 és a 9151. A gnómoknak úgy is mindig több van a kelleténél.
|
07-06-2011, 08:19
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Én sem látom nagy értelmét a dolognak, eddig is megvoltunk nélküle, ezután is meglennénk. Ha marad a fejlesztés, akkor is túlélem, annyira nem zavar. Az azonban engem is érdekelne, Ati, hogy honnan jött az ötlet.
|
Valamikor a Kezdők fórumán felvetették azt a kérdést, hogy "Mikor kopik a tekercsem?" illetve, egyik kedves barátom megkérdezte, hogy "A-ban mikor lesz a következő tekercskopás?". Szerintem ezek a kérdések ösztönözhették a tagokat arra, hogy a fórumon felvessék az ötletet.
(Gondolom én. )
|
07-06-2011, 08:35
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Ha már hozzászólásom megvolt, akkor jöjjön az én verzióm, hogy miért nem tetszik nekem az új fejlesztés.
Mint a Kezdők fórumán erről heveny vita alakult ki, nem azért nem tetszik az új színezés, mert " Én már egyszer megcsináltam a számolómban ezt, és dolgoztam vele sokat, és most bekerül mint alap." Lehet, lehet hogy ez is benne van egy kicsit, és fáj, hogy én dolgoztam vele az most alap lett. Gondolom sokan mások is irtak hasonlót a tekercskopásra, vagy csak jobban odafigyelnek. Nem hiszem azt, hogy én találtam volna fel a spanyol viaszt.
Azért nem tetszik mert számomra zavaró a színe. Ez valószínűleg azt fogja eredményezni, hogy néha-néha felkapom a fejem, hogy "ez meg mi itt?!", mert 80%-ban csak végigfutom a Tanácsadók oldalt; ha egyáltalán meg is nézem azt.
Lehet, hogy sokaknak segíteni fog a jelzés, lehet, hogy a kezdők (kezdőbbek, újrakezdők) jobban oda fognak figyelni a tekercsekre és figyelik, hogy " ebből tényleg kellene még tekercs". (Szvsz, a gyakorlott játékosok, akinek a reggeli cigi, kávé mellet a Hódító is benne van a reggeli teendőkben, azoknak ez felesleges.)
Szumma-szummárum, én szeretném, hogy ha kikapcsolhatóvá kerülne a funkció. Ha már a VIP azért van, mert kényelmi szolgáltatást (=) könnyítést biztosít, akkor könnyítsen annyit a helyzetemen, hogy szabályozhatom a jelenlegi könnyítést.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Lord Belward For This Useful Post:
|
|
07-06-2011, 09:46
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lord Belward
Valamikor a Kezdők fórumán felvetették azt a kérdést, hogy "Mikor kopik a tekercsem?" illetve, egyik kedves barátom megkérdezte, hogy "A-ban mikor lesz a következő tekercskopás?". Szerintem ezek a kérdések ösztönözhették a tagokat arra, hogy a fórumon felvessék az ötletet.
(Gondolom én. )
|
Belw, a mostani újítással nem látod mikor kopik, ott virít adott esetben a piros csillag 19 körig... ha nem vagy ott az elején, vagy amikor eltűnik, ugyanúgy nem tudod megmondani, hogy mikor fog kopni, mint eddig (vagy ugyanúgy meg fogod tudni mondani), tehát semmit nem csinál, csak szól, ha a max alá mennél... de úgyse mész, ha kicsit gondolkozol... márpedig valószínű, hogy az ember gondolkozik, a régi játékos meg tudja is, hogy mire figyeljen, tehát felesleges ez is
úgyhogy ez a módosítás azoknak sem könnyítés, akiknek fogalmuk sincs, mikor kopna a tekercsük, mert azt e nélkül is ugyanilyen könnyű kideríteni
lényegében senkinek nem használ, csak néhányan azt hiszik, hogy nekik igen
The Following User Says Thank You to Zoli For This Useful Post:
|
|
07-06-2011, 11:10
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Ez a funkció további döntésig a "Hódító béta" program részét képezi.
|
The Following 4 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
07-06-2011, 11:22
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez a funkció további döntésig a "Hódító béta" program részét képezi.
|
Ez pontosan mit jelent?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|