|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Ki nyeri a magyar bajnokságot?
|
Dunaújváros Acélbikák
|
|
1 |
20.00% |
Alba Volán
|
|
0 |
0% |
Csíkszereda Sportclub
|
|
2 |
40.00% |
Csíkszereda HC
|
|
1 |
20.00% |
UTE
|
|
1 |
20.00% |
11-06-2007, 21:08
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
11-14-2007, 17:47
|
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
nem kell mindenben nyakig benne lenni...
a HC szárnyairól meg annyit, hogy hamarosan úgy járnak, mint daidalosz és ikarosz
12-26-2007, 09:52
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
01-20-2008, 21:53
|
|
Member
|
|
|
|
momentán az a helyzet, hogy elveszítette a HC a kupadöntőt is annak ellenére, hogy leigazolt egy komplett szlovák csapatot a kupadöntőre...
szabályosnak ugyan szabályos a dolog, de nekem az ilyesmitől általában hányhatnékom van...
remélem a tulajt megtalálja rövid időn belül a román adóhatóság...
ha valami véletlen folytán ott lennének a végelszámolásnál valszeg megint bevásárolna az elődöntőre/döntőre a tulaj
minden elimerésem az SC-nek és HC meg menjen a....
01-20-2008, 21:56
|
|
Member
|
|
|
|
ha a döntő közelébe érnek majd egy szlovák falut igazol a HC?
ha láttad a meccset akkor meggyőződhettél arról is milyen frankó gyerekek a szlovák kiszuperált hokisok....alattomosak, sunyik, sportszerűtlenek, a többit meg tudod
szóval, ha ezen az áron akarod a központot Szeredára akkor nemtokmit mondani
a HC jövőre meg induljon a szlovák bajnokságban...
01-22-2008, 00:38
|
Member
|
|
|
|
itt is elég durván kritizálták a HC-t. hasonlókat írtak, mint amiket te írtál. de már ez van. szerintem elsősorban nem a csapat vezetőjét kell kritizálni, hanem a szabályokat, amiért megengednek ennyi idegenlégióst...
egyébként jelenleg a román bajnokság középszakasza zajlik. vannak elméleti esélyek arra, hogy a 2 csíki csapat kerüljön be a döntőbe. szerintem ez nagyon szép lenne. ami érdekesebb volt a hétvégén:
Steaua - SC 4-5 (3-2, 1-2, 0-1)
Steaua – SC 2-4 (1-0, 1-1, 0-3)
jövő hétvégén a HC fog a Steaua ellen játszani.
az állás:
1 Csíkszeredai HC 16 8 4 2 2 58:39 34
2 Bukaresti Steaua 16 10 1 1 4 70:42 33
3 Csíkszeredai Sport Club 16 8 1 2 5 55:43 28
4 Gyergyószentmiklósi Progym 16 0 0 1 15 25:84 1
and conscience
you fool."
|
01-22-2008, 09:26
|
Member
|
|
|
|
Nekem az a gondom a jégkoronggal, hogy TV-ben nem tudom nézni: kicsi a korong, nagyot ütnek bele, gyorsan repül/csúszik, általában azt sem tudom, hol van, csak abból tudok következtetni, hogy éppen merre sprintelnek a játékosok
|
01-22-2008, 11:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Nekem az a gondom a jégkoronggal, hogy TV-ben nem tudom nézni: kicsi a korong, nagyot ütnek bele, gyorsan repül/csúszik, általában azt sem tudom, hol van, csak abból tudok következtetni, hogy éppen merre sprintelnek a játékosok
|
a román és magyar bajnokságokban egyszerű követni. annál a játékosnál van a korong, amelyik éppen korcsolyázik (próbál korcsolyázni).
az NHL-ben más a helyzet, de néhány mérkőzés után már biztos lehet követni. és persze az operatőröktől is sok függ... ha van lehetőséged, menjél el néhány meccsre, ott biztos, hogy jobb a hangulat, mint a TV előtt.
egyébként sokkal követhetőbb, ha ismered a szabályokat és a játékstratégiákat. erről Elme tudna többet mesélni szerintem.
and conscience
you fool."
|
01-22-2008, 19:30
|
|
Member
|
|
|
|
szép lenne ha a 2 Csíki csapat jászaná a döntőt való igaz
de az igazán tökéletes az lenne, ha az SC nyerne
való igaz, hogy a szabályok körültekintőbb alkotásával is meg lehetne akadályozni ilyesmit
egyébként én nemtom kijárnék-e meccsre, ha elzavarnánakmindenkit és igazolnának mondjuk 15 kanadai és 7 szlovák hokist Dunaújvárosba
tudod ebben az a szép, hogy az idősebbeket alanyi jogon, a fiatalokat pedig már a jégpályáról serdülő/ifista korukból ismerem, mivel a női csapat mellett én is eltöltöttem pár évet a palánk mellett
szóval nekem a mostani Dújváros jobban tetszik
01-22-2008, 19:31
|
|
Member
|
|
|
|
egyébként sokkal követhetőbb, ha ismered a szabályokat és a játékstratégiákat. erről Elme tudna többet mesélni szerintem. [/quote]
van szabálykönyvem, kölcsön tudom adni
|
|
Posting Rules
|