|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
07-20-2010, 21:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Most kezdtem el nézni a Relytély (Fringe) c. sorozatot. Most tartok a negyedik résznél, eddig csak ajánlani tudom.
|
A rejtélyt én is elkezdtem nézni, aztán valamiért félbehagytam. Pedig azóta is megnézném. Le kéne tölteni.
Én is ajánlom, bár tényleg néha kissé fölöslegesen bonyolítják (lásd Ati hsz-e).
|
07-20-2010, 21:23
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
A rejtélyt én is elkezdtem nézni, aztán valamiért félbehagytam. Pedig azóta is megnézném. Le kéne tölteni.
Én is ajánlom, bár tényleg néha kissé fölöslegesen bonyolítják (lásd Ati hsz-e).
|
Már itthon is javában a második évadot adják, úgyhogy talán nem gond, ha leírom, hogy mire is gondoltam... Aki még nem nézte, az hagyja abba az olvasást.
A helyi maffiás szálra gondolok. Eleve kulcsszálként indult, aztán néha bele-belenyúltak, de nem csináltak végül vele semmit.
|
07-20-2010, 23:09
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Már itthon is javában a második évadot adják, úgyhogy talán nem gond, ha leírom, hogy mire is gondoltam... Aki még nem nézte, az hagyja abba az olvasást.
A helyi maffiás szálra gondolok. Eleve kulcsszálként indult, aztán néha bele-belenyúltak, de nem csináltak végül vele semmit.
|
Volt benne maffiás szál?!
|
07-20-2010, 23:19
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Volt benne maffiás szál?!
|
Ööö, hát igen... Eleve azért utazik a Peter, mert a szülővárosában összetűzésbe került velük, komoly kártyaadósságot szedett össze. Erről az első részben szó van már. Később felbukkan a volt barátnője, aki most az egyik maffiózó csaja. Az egyik rész eleve úgy ért véget, hogy egymás között mondták, hogy "Peter ismét itt van a városban........"
Én itt arra számítottam, hogy ez folytatva lesz majd, és valami jelentőséget adnak ezeknek a pármondatos jeleneteknek, de semmi.
|
07-20-2010, 23:23
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ööö, hát igen... Eleve azért utazik a Peter, mert a szülővárosában összetűzésbe került velük, komoly kártyaadósságot szedett össze. Erről az első részben szó van már. Később felbukkan a volt barátnője, aki most az egyik maffiózó csaja. Az egyik rész eleve úgy ért véget, hogy egymás között mondták, hogy "Peter ismét itt van a városban........"
Én itt arra számítottam, hogy ez folytatva lesz majd, és valami jelentőséget adnak ezeknek a pármondatos jeleneteknek, de semmi.
|
Ok, én ilyesmire egyáltalán nem is emlékszem
Éljen soká a diszlexia de így legalább nem gond hogy félbehagyták
|
07-20-2010, 23:28
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Éljen soká a diszlexia
|
Te ezt könyvben olvasod?
|
07-21-2010, 06:41
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Te ezt könyvben olvasod?
|
Itt inkább nem értekeznék neked a diszlexia tüneteiről
De nem csak az olvasott dolgok nem maradnak meg ha nem különösen koncentrálsz rá hanem a filmek sem. Akárnak nem kevésszer okozok ezzel derültséget Nyáron nekem elolvasni a kötelezőket nem volt opció mert szinte a történet lényegén kívül semmi sem maradt meg mire vettük órán még a szereplők neve se.
|
07-21-2010, 10:07
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
De nem csak az olvasott dolgok nem maradnak meg ha nem különösen koncentrálsz rá hanem a filmek sem.
|
Nem szabad úgy nézni a filmet, hogy nem arra koncentrálsz.
|
02-17-2011, 22:11
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Smallville-t kezdtem el nézni nem olyan régen.
A 3. évad közepénél járok.
Elég érdekes, ahogy előjönnek a Superman mitológia elemei, kíváncsi leszek, hogy mennyire lesznek megváltoztatva.
Most a 3. évadban elég érdekesen került elő Lois Lane neve
Az első évad inkább bevezetés volt, kevés összefüggő elemmel, de néhány szereplő később újra felbukkant. A második évad már összetettebb kiderül pár dolog, az évadzáró pedig szerintem elég jó lett.
|
02-17-2011, 22:16
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Illetve a Quantum leapet kezdte el adni a TV6, jó kis sorozat, bár túl sok sci-fi elem nincs benne
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|