|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Jó így ahogy van?
|
Igen, sztem ez így tökéletesen jó
|
|
19 |
65.52% |
Engem nem zavar, sztem maradjon
|
|
1 |
3.45% |
Nem, de változtatni még rosszabb lenne
|
|
0 |
0% |
Nem, legyen meg az ára, ha már raktárnak használják
|
|
5 |
17.24% |
Nem, de csak a tekercsek kopjanak
|
|
0 |
0% |
Nem, de a plusz raktáros rendszer tetszik
|
|
1 |
3.45% |
Nem, de egyenlőre egyik lehetőség sem tetszik
|
|
2 |
6.90% |
Nem tudom, nem értek hozzá
|
|
1 |
3.45% |
01-15-2008, 01:02
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
merlin, te egyébként ki is vagy? Azért jöttél ebbe a topicba, hogy engem buzerálj? Mert akkor menj el innen. Sőt, jobbat tudok. Én megyek el. Döntsétek el hogy mi a legjobb, hiszen sokkal jobb ha 1-2 ember véleménye érvényesül, hiszen akkor az biztos nagyon jó érzéssel tölti majd el azt a sokezer többit, tukmáljátok rá Atira, ő meg majd jól bevezeti, én meg majd jól alkalmazkodom. Kit érdekel a piac. Max többet fogok lopni mind eddig. Nagy kaland. Ennyi. Boccs az offért. Sziasztok.
/ui: meg Remy-t?/
|
01-15-2008, 01:05
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
01-15-2008, 01:09
|
Banned
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
He? Ennek egesz pontosan mi koze a beirasomhoz?
|
valjon miért vetődött fel újra?
|
01-15-2008, 01:15
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
A Topic elsődleges célja az,hogy jó szerintetek,hogy a piac bizonyos régiói inkább raktárak,mint kereskedelmi egységek. Akik szerint nem jó, felsoroltam az eddig előkerült megoldási módokat. Ezeket nem népszerüsiteni szeretném. sokkal inkább egy kiindulási pontnak tettem be a gondolkodáshoz, a megoldás kereséshez. Nekem személyszerint tetszett az árú amortizációs ötlet (adó néven szerepeltetve eddig), de nem mondom,hogy nem lehet jobb ötlet ennél, csak nekem nem jutott jobb eszembe.
01-15-2008, 03:48
|
Member
|
|
|
|
semmifele ado semmikor se vonodjon le.
merlin, nem csak harccal lehet tarcsit gyujteni. az, hogy ez neked nem tetszik, az a te dolgod. en viszont hadd gyujtsem ugy ahogy ez nekem lehetseges. 1 kis tekiiras, 1 kis katikepzes, 1 kis tozsdezes, 1 kis fosztas. mikor melyik, ezt hadd dontse el az adott jatekos. te azt hasznalod amire te eskuszol, de ne kenyszerits erre mast is. akkor sem ha a legelejetol jatszol a hoditoval.
es mielott ram lenne ragasztva: soha nincs eltulzott mennyisegu tarcsim. 3-4-5 mrd erteku szokott lenni. ebben nincs semmi kulonleges. az 1eni boldogulast szolgalja, semmi mast. fizettem erte a vipet, gep elott ultem napi 10-12-14 alkalommal, nem hagytam magara a ht-t 2 honapra.
hatarozottan felemelem a szavam az 1iranyusitas ellen, meg az ellen is, mindenfele mesterseges modszerrel leamortizaljuk a megszerzett kis vagyonkat, hogy ne legyen amikor tenyleg szukseg van ra.
nem kell se ado, se tekikopas a piacon.
|
01-15-2008, 04:42
|
Senior Member
|
|
|
|
Jójeza piac így ahogy van Smooth mindent leírt róla ami így hirtelen eszembe jutott, és pillanatnyilag nem érzek magamban elegendő energiát önálló gondolatok megalkotásához, úgyhogy nem mennék bele mélyebbena témába
01-15-2008, 07:15
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Bocs nem olvasom végig, a nyitó hozzászólásban szerepel az újrázás: a szavazásban miért nem?
A termelés meg lett nehezítve ennek nem érződik azonnal a hatása, de remélhetőleg fog.
Most komolyan van olyan, akinek szüksége van szintlépésenként 1újraindulásra?
Ha igen, akkor ő nem ebbe a játékba való.
Sőt talán az se lenne túlzás, ha az egész újrázás meg lenne szüntetve 5-2szinten (talán mégis, de 1újraindulás akkor is elég).
Ha fontos neked az ori, akkor talpraállítod, ha nem törlöd, és indítasz másikat.
Talán nagyobb kihívás lenne a játék? Ez szerintem nem baj.
Az A-ba eljutva adnék mégegy újraindulási lehetőséget. Többek között azért, hogyha a klán érdekében fajt kelljen váltani, akkor legyen rá lehetőség.
Persze javasolni nem fogok ilyen irányú változtatást, de idáig jutottam a gondolkodásban.
|
01-15-2008, 07:33
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Most komolyan van olyan, akinek szüksége van szintlépésenként 1újraindulásra?
|
igazad van, ez kimaradt a szórásból
nem kell a piacon raktározni, ott az újrázó tarcsi,
bár az 500 körös gát azt elég jól fogja
|
01-15-2008, 07:40
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
semmifele ado semmikor se vonodjon le.
nem kell se ado, se tekikopas a piacon.
|
ez a te véleményed, vannak akiknek más
ezért beszélünk róla
(kérlek, ne a személyemhez kösd a témát, csak 1 vagyok a többi között)
|
01-15-2008, 08:03
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by merlin
igazad van, ez kimaradt a szórásból
nem kell a piacon raktározni, ott az újrázó tarcsi,
bár az 500 körös gát azt elég jól fogja
|
Valamit fog. De hogy jól fogja-e azt nem tudom.
Abból amit tapasztaltam az jött le, hogy ennyi újraindulásra nincs szükség.
Ha nincs rá szükség, akkor mi szükség van rá?
Miért legyen a játékban olyan dolog, amire nincs szükség, de hát durva szó, de jobbat nem tudok: vissza lehet élni vele.
Quote:
Ezt a lehetőséget csak akkor használd, ha teljesen szétesett az országod, és egyszerűbb egy újat kezdeni, mint a mostanival talpraállni.
|
Ha valaki értelmes méretű tarcsit tesz ki a piacra, az szerintem nem elítélendő.
A gigatartalékok ellen, pedig a létrehozáskor kell fellépni szerintem (egyik oldalról ez meg is történt)
Persze, hogy mi számít értelmes tarcsinak, az a szintekkel/ország méretével változik.
Ezért ha a piac nem raktár koncepciót érvényesíteni akarná bárki is, annak a legegyszerűbb módja, ha korlátozza a piacra kirakható áruk mennyiségét.
Bár ezt nem tudom hogyan lehetne megvalósítani pontosan. Nyilván az aggregáláshoz értékben kell elszámolni. És a területnövekedésével nőnie kell.
De valszeg ebből nem lesz semmi, de nekem ez sokkal szimpatikusabb lenne, mint valami piaci adó. (És még a piacnak, mint épületnek is lehetne funkciót találni )
Last edited by Valezius; 01-15-2008 at 09:13..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|