|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fantasy, szerepjátékok Fantasy, RPG, szerepjáték |
02-15-2013, 19:45
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
értem akkor talán majd máskor
|
02-16-2013, 08:39
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Az a baj, hogy nekem nagyon tetszene a dolog, de a hétvégéimben gyakran utazom, vagy gyerekre felügyelek, stb-stb. Bármikor tudok gép vagy telefon előtt lenni, de egyhuzamban 3 órát nem. Egyébként talán én írásban jobban is szeretném. Az megmaradna. Persze a mesélőnek az rettenetes munka...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
02-16-2013, 10:07
|
Junior Member
|
|
|
|
Igen tudom hogy ez sokaknak problémát okoz, de az a kérdésem hogy mi a helyzet a 2 órával, az is sok vagy az még tűrhető? Másik dolog, hogy eléggé ragaszkodnék a szóban történő meséléshez mert sokkal élvezetesebb és személyesebb játékot ad valamint ezen programok segítségével olyan kis részleteket tudok megmutatni képekről amiket máshogyan nem.
|
02-16-2013, 10:36
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by beni96
Igen tudom hogy ez sokaknak problémát okoz, de az a kérdésem hogy mi a helyzet a 2 órával, az is sok vagy az még tűrhető? Másik dolog, hogy eléggé ragaszkodnék a szóban történő meséléshez mert sokkal élvezetesebb és személyesebb játékot ad valamint ezen programok segítségével olyan kis részleteket tudok megmutatni képekről amiket máshogyan nem.
|
Képeket az írásos anyagba is be tudsz illeszteni.
Itt a fórumon is volt pár történet játszva írásos formában. Szerintem egész jól sikerültek.
Így még akár én is benne lennék a dologban.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
02-16-2013, 11:58
|
Junior Member
|
|
|
|
Változások
Rendben akkor ezt az utat választjuk. A játék írásos formában, itt a fórum keretein belül fog zajlani. Ati a segítségedet kérem, hogy hogyan tudnék eljuttatni mindenkihez fájlokat szal valami könnyű fájlfeltöltős rendszer aminek a segítségével mindenkinek tudok karakterlapot küldeni amit kérnék hogy mindenki nyomtasson ki, ezenkívül egy utorrentes fájlt amit megnyitva ncore-ról (saját ncore-omról) letudnátok tölteni a játékosok könyvét mely rendkívül fontos a karakterlap kitöltéséhez.
|
02-16-2013, 11:59
|
Junior Member
|
|
|
|
És akkor ebben az esetben várnám a részvételeteket Ati, és Vityu.
|
02-16-2013, 12:05
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Képek feltöltésére én a Google alap albumát szoktam használni. Oda fel lehet tölteni a képet, és azt be tudod tenni akár közvetlenül ide a fórumba is egy üzenetbe. Ez gyors, ingyenes, kényelmes, könnyű kezelni. Van sok más feltöltőoldal is, de én a legtöbbjüket nem szeretem, mert lassúak, vagy egy idő után törlik a feltöltéseket, vagy egyéb. Nekem a Google albumok teljesen jól beváltak ilyen célra.
|
02-16-2013, 12:08
|
Junior Member
|
|
|
|
És ha esetleg pdf-et szeretnék eljuttatni hozzátok akkor azt szted hogy kéne csinálnom?
|
02-16-2013, 12:08
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A torrent file kiadassal vigyazz, az tartalmazza a passkeyed, erosen nem ajanlott ilyen dolgokat kiadni senkinek.
02-16-2013, 12:09
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
A torrent file kiadassal vigyazz, az tartalmazza a passkeyed, erosen nem ajanlott ilyen dolgokat kiadni senkinek.
|
Köszönöm a tanácsot, akkor viszont a letöltött fájlt kéne valahogy eljuttatni mindenkihez.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|